- 25 Nov 2008, 12:18
Da ne bi še naprej smetila teme o Palmanovi, debato prenašam sem.
Raje pišem o željah kot o načrtih. Želja za prihodnje leto: polmaraton preteči v času okrog 1:50, kar upam, da ni preveč ambiciozno zame. Jaz imam drugačen problem kot raf - mene "zmanjka" le malo pred ciljem, ne glede na dolžino proge. No, ne ravno zmanjka, ampak začenjam razmišljati o tem, ali bom zmogla do konca v enakem tempu ali naj se vdam skušnjavi in upočasnim.
Bi pa seveda rada izboljšala rekord tudi na desetki, kar mislim, da bi mi uspelo že zdaj. Vprašanje je edino, za koliko. V 50 minutah zdaj še ne bi zmogla preteči 10 km. Morda naslednje leto?
Čakam komentar bobra
in tudi drugih.
spela napisal/-a:Raf, glede na to, da imava na tekmah približno enak tempo, me zanima, kakšen cilj imaš za naslednje leto. 1:50?
(A bi bilo to preambiciozno zame?)
raf napisal/-a:Špelca bereš mi mislil.
Moj domet je okrog te časovnice. Seveda bom moral malo povečat kilometrino, da bom lahko tudi v 15 in naprej kilometrih pospeševal in ne tako, kot sedaj, ko me na 15 malo zmanjka in se do 19 vlečem kot meggla in šele v zadnjih dveh km spet nakako padem v ritem.
Raje pišem o željah kot o načrtih. Želja za prihodnje leto: polmaraton preteči v času okrog 1:50, kar upam, da ni preveč ambiciozno zame. Jaz imam drugačen problem kot raf - mene "zmanjka" le malo pred ciljem, ne glede na dolžino proge. No, ne ravno zmanjka, ampak začenjam razmišljati o tem, ali bom zmogla do konca v enakem tempu ali naj se vdam skušnjavi in upočasnim.
Bi pa seveda rada izboljšala rekord tudi na desetki, kar mislim, da bi mi uspelo že zdaj. Vprašanje je edino, za koliko. V 50 minutah zdaj še ne bi zmogla preteči 10 km. Morda naslednje leto?
Čakam komentar bobra