Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Loni
Adidas Wanaka 37 1/3
Uporabniški avatar
 teka-teka
Loni, hvala za prijaznost, mi je kar :oops: .
Nogo imam 39 2/3. Tako, da ne morem obuti ponujenih tenisk.
Glede tega imam tako ali tako poštiman, ker upam, da bodo moje kvazi goreteks Hofer :D teniske služile svojemu namenu. Itak imam običajne teniske in mislim, da zima ne tako huda. Ravno danes sem čekirala kaj nas čaka do januarja. O kakem snegu ne duha ne sluha. Le okol Silvestrovega mal za gušt in romantiko. Deževal pa bo...
Uporabniški avatar
 niki
Jaz sem šla včeraj ko je snežilo tečt in kar v svojih letnih supergah. Sem tudi zajela kakšno lužo pa plundro in so se mi superge kar dobro odrezale, tako da tudi sama še odlašam z nakupom kakšnih novih.

Največ težav je bilo, ker nimam na očalih brisalcev :lol:
Nazadnje spremenil niki, dne 26 Nov 2008, 11:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Ksenija
dežval bo???? jst bi raje sneeeeg
 spela*
niki napisal/-a:

Jaz zato raje tečem z lečami. Poleti pa zato, ker lahko nataknem še sončna očala, da se mi ne blešči preveč.
Uporabniški avatar
 niki
spela* napisal/-a:
niki napisal/-a:

Jaz zato raje tečem z lečami. Poleti pa zato, ker lahko nataknem še sončna očala, da se mi ne blešči preveč.

Za sonce imam jaz Clip - nastavek za na očala, sicer imam pa tudi leče, samo odkar imam ta očala, ki so prav za šport primerna, sem se malo polenila glede leč.. Ampak jih bom v takih primerih koristila, ker je to res muka..
Uporabniški avatar
 5rca
IRA napisal/-a:
spela* napisal/-a:
Tina1 napisal/-a:
spela* napisal/-a:Bravo, Tina! O tem srečanju smo pa slišali zanimivo zgodbico, se mi zdi. :lol:

Res? Me zanima, kakšno verzijo ;)

Govori se nekaj v zvezi s tem, da je ena od vaju pričakovala, da bo druga dama malo mlajša. :lol:

Tale zgodbica je pa tut na mojem zelniku zrastla ...
Jest sem tut mislla, da je 5rca ena taka frklca :twisted: :twisted: :twisted:
Zdej pa mislim, da je veseljačka in frklca po duši ... 8)
Krasna je :P

ahaaaaaaaaaaaa pa je res ... me je Cormi opozorila na ene frklce pa žverce pa razne take zanimive žvauce :)

dobro ste me nažgale vse skupaj, polžke, polžice al kako se reče punčki polžku :roll: , drugo leto se pa pazite .... sm že začela trenirat :wink:
Uporabniški avatar
 UršaR
niki napisal/-a:
spela* napisal/-a:
niki napisal/-a:

Za sonce imam jaz Clip - nastavek za na očala, sicer imam pa tudi leče, samo odkar imam ta očala, ki so prav za šport primerna, sem se malo polenila glede leč.. Ampak jih bom v takih primerih koristila, ker je to res muka..

Jaz imam v službi vedno očala, ker imam precej suho oko in z lečami ne morem buljiti v računalnik (peče, srbi,...). Tudi doma nosim samo očala. Ampak tekla pa z očali še nisem! Vedno z lečami! In se super obnese, predvsem seveda v primeru dežja oz. snega.

Ampak, niki, na Donninem teku pa nisi imela očal, a ne da ne?

LP, Urša
Uporabniški avatar
 IRA
Loni napisal/-a:Adidas Wanaka 37 1/3

Jaz sem danes celo noč sanjala kako so telele supinatorske in kako sem se zaj... z nakupom :twisted: :twisted: :twisted:

Addicted? Ja, verjetno :lol:
Uporabniški avatar
 niki
UršaR napisal/-a:Jaz imam v službi vedno očala, ker imam precej suho oko in z lečami ne morem buljiti v računalnik (peče, srbi,...). Tudi doma nosim samo očala. Ampak tekla pa z očali še nisem! Vedno z lečami! In se super obnese, predvsem seveda v primeru dežja oz. snega.

Ampak, niki, na Donninem teku pa nisi imela očal, a ne da ne?

LP, Urša

Jaz imam Silhouette očala in so res taka, da sploh ne vem da jih imam gor, peresno lahka in brez okvirja plus gibljivi del je tisti, ki se zatakne za ušesa, tako da so zares namenje za tudi športno aktivne. Pozabiš, da jih imaš gor, razen seveda ko dežuje ali pa se ti zarosijo :) .
Prej ko sem imela še ena druga očala se mi je zdela res ogromna razlika, ko sem imela leče, sedaj se pa v teh tako dobro počutim, da imam leče res izjemoma.

Mislim, da sem res na Donna teku in za Lm vem, da sem jih imela...
Imaš dober spomin :wink:
Uporabniški avatar
 niki
Ksenija napisal/-a:na Lm si jih imela? hm...

leče :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
niki napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:na Lm si jih imela? hm...

leče :wink:

aha ja to pa ja ;)
Uporabniški avatar
 solatka
niki napisal/-a:Jaz sem šla včeraj ko je snežilo tečt in kar v svojih letnih supergah. Sem tudi zajela kakšno lužo pa plundro in so se mi superge kar dobro odrezale, tako da tudi sama še odlašam z nakupom kakšnih novih.

Ni panike Niki, jaz sem se odločila, da jih bom patentirala :lol: Ker ni hujšega kot da te ulovi dež, potem pa nič ne vidiš.

Leč jaz ne uporabljam, ker moje oči niso bile ravno najbolj navdušene nad lečami (premalo solzne tekočine - al kako se že temu reče). Zdaj pa bi morala uporabljat poltrde. Pa sem se reje odločila za očala. Je bolj komot. Pa tudi pri teku me ne ovirajo. Razen ko dežuje ali sneži. takrat pa tako ali tako ne tečem ponavadi. Če se bo pa to sčasoma spremenilo... bom pa o tem razmišljala takrat.

Za zdaj se ubadam z vprašanjem, kako teči po ledu :lol: (moja "proga" je namreč v celoti ledena :roll: )
 wind
IRA napisal/-a:Mal drag špas je ratal tale tek, ko človek misli, da kr vse NUJNO rabi ... :roll:

Ja, če si tipičen potrošnik in *moraš* pokupit vso drago robo, tanarbolša je seveda tista, ki je dražja - potem je najbrž res drag hec tole tekanje. :D

Resnično pa rabiš samo dva para superg, letne in zimske; vso ostalo robo (majice, hlače, kape, rokavice) pa itak že imaš iz kakega drugega športa (pri meni je to hribolazenje). :twisted:
  • 1
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA