Nogo imam 39 2/3. Tako, da ne morem obuti ponujenih tenisk.
Glede tega imam tako ali tako poštiman, ker upam, da bodo moje kvazi goreteks Hofer

Moderator: lenči
spela* napisal/-a:niki napisal/-a:
Največ težav je bilo, ker nimam na očalih brisalcev
Jaz zato raje tečem z lečami. Poleti pa zato, ker lahko nataknem še sončna očala, da se mi ne blešči preveč.
IRA napisal/-a:spela* napisal/-a:Tina1 napisal/-a:spela* napisal/-a:Bravo, Tina! O tem srečanju smo pa slišali zanimivo zgodbico, se mi zdi.
Res? Me zanima, kakšno verzijo
Govori se nekaj v zvezi s tem, da je ena od vaju pričakovala, da bo druga dama malo mlajša.
Tale zgodbica je pa tut na mojem zelniku zrastla ...
Jest sem tut mislla, da je 5rca ena taka frklca![]()
![]()
![]()
Zdej pa mislim, da je veseljačka in frklca po duši ...
Krasna je
niki napisal/-a:spela* napisal/-a:niki napisal/-a:
Jaz zato raje tečem z lečami. Poleti pa zato, ker lahko nataknem še sončna očala, da se mi ne blešči preveč.
Za sonce imam jaz Clip - nastavek za na očala, sicer imam pa tudi leče, samo odkar imam ta očala, ki so prav za šport primerna, sem se malo polenila glede leč.. Ampak jih bom v takih primerih koristila, ker je to res muka..
UršaR napisal/-a:Jaz imam v službi vedno očala, ker imam precej suho oko in z lečami ne morem buljiti v računalnik (peče, srbi,...). Tudi doma nosim samo očala. Ampak tekla pa z očali še nisem! Vedno z lečami! In se super obnese, predvsem seveda v primeru dežja oz. snega.
Ampak, niki, na Donninem teku pa nisi imela očal, a ne da ne?
LP, Urša
niki napisal/-a:Jaz sem šla včeraj ko je snežilo tečt in kar v svojih letnih supergah. Sem tudi zajela kakšno lužo pa plundro in so se mi superge kar dobro odrezale, tako da tudi sama še odlašam z nakupom kakšnih novih.
IRA napisal/-a:Mal drag špas je ratal tale tek, ko človek misli, da kr vse NUJNO rabi ...![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA