Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 AVI
....uf glede na letošnjo sezono....ma, če bo naslednja vsaj pol tak pa bo že OK.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
ena in edina: uspešno se spopasti z 21 K :!:

s predpostavko, da zdravje štima.
Uporabniški avatar
 Loni
Nataša napisal/-a:
Loni napisal/-a:No, pa Primusa ne poznam, ma lahko vseeno pride pogledat..

Primus (Primož) je tak ful resen možakar. S kravato pa to.

Sicer zdaj že malo smetim, ma vseeno, naj potem rajši kravato doma pusti, da se ne bo umazala. :lol:
Uporabniški avatar
 raf
Ja težka bo drugo leto.V vmesnem obdobju bom preveril, kao se moje mišice obnašajo pri dilacnju.
Nazadnje spremenil raf, dne 26 Nov 2008, 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 raf
raf napisal/-a:
spela napisal/-a:Raf, glede na to, da imava na tekmah približno enak tempo, me zanima, kakšen cilj imaš za naslednje leto. 1:50?
(A bi bilo to preambiciozno zame?)

Ko si me že izvala na dvoboj se moram tudi potruditi z odgovorom.
Prva stvar, ki jo bom moral naredit je ta, da bom moral redno začeti trikrat na teden lavfat. Ko to naredim bom moral tisti "ŠE NE" iz ene druge teme, kjer je Loni dala poudarek spremeniti v "ŽE"
Tretja stvar je pa začeti v Sežani še na zadnji klasiki, ki jo nisem tekel še in potem bomo videli kako naprej. Sva se že s Špelo pogovarjala, da me mikajo trojke v celi dolžini, ampak o tem bom ražmišljal šele po Sežani.
Seveda je veliko odvisno od zdravja in predusem bom morla težo skenslati za 7 kg, da se približam tisit magični meji 80, ker mi to nikakor ne gre takohitor, kot bi si sam želel.[/b]
 spela*
lonely napisal/-a: :arrow: udeležba na 60-ih tekmah (letos 45)

Glede na to, da so tekme ponavadi med vikendi, se torej očitno nameravaš večkrat udeležiti dveh tekem v dveh zaporednih dneh ... Vem, da imaš za sabo že veliko maratonov in ogromno tekem, ampak vendarle, kaj pa regeneracija?

Raf, od ptujskega maratona naprej nekako tekmujem s tabo. Me veseli, da imaš podobne cilje kot jaz, saj mi to pomeni dodaten motiv in upam, da bom lahko držala korak s tabo. :D
Uporabniški avatar
 tae
Še nekaj sem dodal pri svojih željah oziroma planih. Omenjeni post bom verjetno do konca letošnjega leta še večkrat popravil.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Zdravje, pa brez poškodb, vse ostalo bo prišlo samo po sebi.

Neobvezne želje:
en OR - možnosti/pobožne želje: - na 10km pod 45min , -na 21,1 km pod 1:40, na 42,2 km (?) pod 3:40, olimpik 3atlon Bled pod 2:55.
- pa nekaj ultra bomo tudi užgali (vsaj tek; 3atlon ? bo verjetno za leto 2010)

Pa čimveč Golad in kakšen Krožnik.
Pa kašen TF žur.
 spela*
raziskovalec napisal/-a:
Pa čimveč Golad in kakšen Krožnik.
Pa kašen TF žur.

To pa tako ali tako. :D
O maratonskih izkušnjah te bom pa več spraševala čez kako leto. :D :oops:

Tae, če boš še dopolnjeval tekst, potem ga raje skopiraj in dodaj v novo sporočilo, da bomo sploh opazili spremembe.
Uporabniški avatar
 Bor
maraton pod 3 ure, polmaraton pod 1.25, 10-ka pod 40, en ultramaraton in ultra treking tekme.....zaenkrat tolk
ps: čakam ponudbe za stave....
Uporabniški avatar
 bobr
Bor napisal/-a:maraton pod 3 ure, polmaraton pod 1.25, 10-ka pod 40, en ultramaraton in ultra treking tekme.....zaenkrat tolk

Uau presenecas, pozitivno da ne bo pomote :P
Ponujam stavo za 10k :twisted: detajle se zmeniva offline.
 spela*
bobr napisal/-a:
Bor napisal/-a:maraton pod 3 ure, polmaraton pod 1.25, 10-ka pod 40, en ultramaraton in ultra treking tekme.....zaenkrat tolk

Uau presenecas, pozitivno da ne bo pomote :P
Ponujam stavo za 10k :twisted: detajle se zmeniva offline.

Samo naj bo stava potem javna! :twisted:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Uf, same vroče žemljice :D
Jaz bi pa rad, da mi dedek mraz prinese za drugo leto:
Maraton 3:15:59
Polmaraton 1:31:59
Desetka 40:59
Zimska liga na Pohorje 36:59
Tek čez Pohorje pod 7:00:00
Ultrabalaton pod 27:00:00
...pa to še ni vse ...
če ne bo, pa tudi ne bom jezen, ... dedek mraz pač :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
A bejz no :lol: itak da bo vse objavljeno. Casa je se ogromno...
Uporabniški avatar
 AVI
bobr napisal/-a:
Bor napisal/-a:......Ponujam stavo za 10k :twisted: detajle se zmeniva offline.....

bobr, tebe pa tele stave neizmerno "žulijo".....uf... :lol: ....a to pomeni t.i. stava "z ramo ob rami".....heheheheheh..... :lol: :lol: :lol: :lol: .......
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA