Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
Oj,

Palmanova je za vami. Gospod 5:00 kako si se odločil za Barbarin tek?
Akcija :roll: :?:

Lenči spomni svojega dragega, če slučajno ne bere.

:wink:
 Sandi3team
Nataša ti si že podpisala pogodbo s kako ekipo al si po kaki neverjetni slučajnosti še na prostem trgu? :D

lp,Šanji
Uporabniški avatar
 micika
Samo pozdravim vas po dolgem času.

Moja noga je malenkost bolje. Konec tedna bom spet poskusila vsaj hodit, da vidim, kaj bo.

Lepo se imejte! :)
 Saso202
Če se že sam ne pohvali :lol: bom pa jaz napisal, da si lahko intervju z Sandijem preberete na naši spletni strani.

V nedeljo na skupnem teku :wink: ga lahko vprašatete, če vas še kaj zanima ali pa na našem forumu pod temo Splošna debata.

http://srk-celje.si/
Uporabniški avatar
 natasa
Sandi3team napisal/-a:Nataša ti si že podpisala pogodbo s kako ekipo al si po kaki neverjetni slučajnosti še na prostem trgu? :D

lp,Šanji

Zaenkrat še nisem podpisala pogodbe, smo se sicer nekaj pogovarjali, ampak še nič dogovorili. Bomo videli kako bo, ker tudi sama nisem kazala kakšnega pretiranega navdušenja, ker nisem ravno šprinterka se mi zdi tole prav :oops: ubijalsko.

Sandi3team
natasa napisal/-a:
Sandi3team napisal/-a:Nataša ti si že podpisala pogodbo s kako ekipo al si po kaki neverjetni slučajnosti še na prostem trgu? :D

lp,Šanji

Zaenkrat še nisem podpisala pogodbe, smo se sicer nekaj pogovarjali, ampak še nič dogovorili. Bomo videli kako bo, ker tudi sama nisem kazala kakšnega pretiranega navdušenja, ker nisem ravno šprinterka se mi zdi tole prav :oops: ubijalsko.

No, če si bolj za važno je sodelovati in ne zmagati bi te prosil, da v kolikor se ne dogovoriš s svojo ekipo, nastopiš za našo ekipo, ker nam manjka en član. Naš namen na prireditvi pa je bolj druženje in dober trening, kot pa tekmovalni rezultat.

lp,Šanji
Uporabniški avatar
 Gospod 5:00
natasa napisal/-a:Oj,

Jaz sem odločen, da sodelujem. Tvoj predlog o sestavi ekipe se mi zdi zanimiv. Vendar za enkrat nimamo vseh 4 imen (Nataša, TuroRoman?, jaz in ?). Roman je zaiteresiran vendar zaradi rojstva otroka ne more 100% garantirati udelžbe. Torej sva zanesljivo samo ti in jaz. Iščeva še dva. Ali imaš kakšen predlog?
PS Redko pišem, zato pa redno berem!
Uporabniški avatar
 lenči
micika napisal/-a:Samo pozdravim vas po dolgem času.

Moja noga je malenkost bolje. Konec tedna bom spet poskusila vsaj hodit, da vidim, kaj bo.

Lepo se imejte! :)

Super, vidiš, vse se bo uredilo, včasih je potreben počitek. Tudi jaz ta teden počivam :lol: .
 Saso202
V nedeljo pridem vendar vas bom spremljal na kolesu in naredil malo fotoreportaže :) Moja poškodba mi ne da miru zato bom prekinil s tekom za cca 8 mesecev :x

Pridite v nedeljo v čim večjem številu, da bom imel izbiro med različnimi fotomodeli :D :mrgreen:
Uporabniški avatar
 lenči
Saso202 napisal/-a:V nedeljo pridem vendar vas bom spremljal na kolesu in naredil malo fotoreportaže :) Moja poškodba mi ne da miru zato bom prekinil s tekom za cca 8 mesecev :x

Pridite v nedeljo v čim večjem številu, da bom imel izbiro med različnimi fotomodeli :D :mrgreen:

Vreme ne kaže najbolje za počasno vožnjo na kolesu ob počasnih :oops: . Bo zeblo :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
Gospod 5:00 napisal/-a:
natasa napisal/-a:Oj,

Jaz sem odločen, da sodelujem. Tvoj predlog o sestavi ekipe se mi zdi zanimiv. Vendar za enkrat nimamo vseh 4 imen (Nataša, TuroRoman?, jaz in ?). Roman je zaiteresiran vendar zaradi rojstva otroka ne more 100% garantirati udelžbe. Torej sva zanesljivo samo ti in jaz. Iščeva še dva. Ali imaš kakšen predlog?
PS Redko pišem, zato pa redno berem!

pozdravček g. 5.00 sem razmišljala o tem, če se je poškodba sanirala ;)
 Saso202
[quote="lenčiVreme ne kaže najbolje za počasno vožnjo na kolesu ob počasnih :oops: . Bo zeblo :lol:[/quote]

Bom mobilen med hitrimi in počasnimi, tako da brez skrbi... prosim da se uredite, da bodo slike kvalitetne :P
Uporabniški avatar
 lenči
Saso202 napisal/-a:[quote="lenčiVreme ne kaže najbolje za počasno vožnjo na kolesu ob počasnih :oops: . Bo zeblo :lol:

Bom mobilen med hitrimi in počasnimi, tako da brez skrbi... prosim da se uredite, da bodo slike kvalitetne :P[/quote]
Hja, v tekaški kiklci pa res ne bom prišla, ta pride spomladi na vrsto, tako da prosim, takrat naj se foto seansa ponovi :hehe: . Frizura pa bo čisto sveža, ker grem v soboto k frizerju. Bo OK? :wink:
 Saso202
lenči napisal/-a:Hja, v tekaški kiklci pa res ne bom prišla, ta pride spomladi na vrsto, tako da prosim, takrat naj se foto seansa ponovi :hehe: . Frizura pa bo čisto sveža, ker grem v soboto k frizerju. Bo OK? :wink:

Seveda bo OK. Itak bom pa slikce na forumu objavil in bodo drugi povedali, če bo OK :lol: :P :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Gospod 5:00
pozdravček g. 5.00 sem razmišljala o tem, če se je poškodba sanirala ;)[/quote]

Stvar deluje po sistemu '' kar te ne uniči , te okrepi''. Potreben je bil primeren počitek in zmerna vadba, pa se je noga okrepila. V veliki meri pa je verjetno pripomoglo uživanje dodatne količine soli. Pred tekom v Palmanovi sem se dobro ''nasolil'' in do 18 km tekel popolnoma sproščeno v dokaj visokem ritmu. Po tem, pa sem pritisnil na gas in tudi noge so nekoliko otrdele, a kljub temu zdržale. :D
LP Franc
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA