Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
sej se bom trudila... res... majke mi... amen
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:sej se bom trudila... res... majke mi... amen

Pa ne preveč, šparaj se za Istro :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:sej se bom trudila... res... majke mi... amen

Pa ne preveč, šparaj se za Istro :wink: :lol: .

sej čaram čaram... trenutno je boleče ampak sem odločena... komaj čakam... še vedno hodim na terapijo... danes imam pa še nalogo da na list papirja napišem kaj zamerim svoji mami... ne zmorem , zato čvekam tule... sam za umag se splača ane... ok ok grem pisat...
Uporabniški avatar
 IRA
Daaaaan.

Evo dans sem pa šla ... sicer krajšo turo kot sem mislila.
Je tko zlivalo, da nisem več vedla a tečem al plavam :P

Ksenija ti se pa čim manj obremenjuj in čim bolj uživaj ... najboljši recept :D

Važn, da se mamo fajn ... sej Mojca ve, da sva polžke, onedva pa turbo ... skupi smo pa najboljši par :twisted:
Uporabniški avatar
 UršaR
TEKLA SEM!!!!!!!!!

Vendar predno začnete aplavdirati, preberite, koliko časa. Namen je namreč bil - hitra hoja. Me je namreč hudo strah teka. Imam hujšo tremo kot pred kakšnim izpitom. Ker me skrbi, kaj bo potem. :roll: In sem zakorakala v dež. Ko sem hodila in hodila, me je vse bolj matralo, da bi poskusila s tekom. In sem se odločila. 10 minut hitre hoje, 4 minute teka. No, pa poskusimo. In... šlo je! Sem tekla lepo počasi, ampak je fuuuul pasalo. In to sem ponovila 4x. Sem pa tudi tistih 10 minut hoje kar garala. Saj so se mi te minute vlekle, pa sem hotela kar prej začeti s tekom, pa sem se odločila, da ne bom prehitevala. V zadnji rundi se mi je malo zdelo, da čutim nogo (no, noge sem ves čas čutila, govorim o občutljivem mestu). Pa niti ne vem, če sem jo res. :oops: Po otročka sem prišla vsa zadovoljna. Danes se sicer noga malo oglaša, predvsem ko grem po stopnicah dol, ampak ne boli. Samo opozarja me, da je tam. :evil:

Tekla sem torej vse skupaj 12 minut. Ni veliko, ampak za ponoven začetek vzpodbudno. Najbolj glavno pa je, da je noga zdržala. Zdaj me čaka spet nekaj dnevni počitek, saj danes ne grem, jutri pa šibam za 2 dni v Prago, v soboto ali najkasneje nedeljo pa ponovim vajo. Mogoče bom celo dodala še kakšno minuto teka zraven. 8)

Če se slučajno ne oglasim več do konca tedna - vsem, ki greste v Velenje želim en super šprint in predvsem super analizo. Družba bo ta prava!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Sem bila prijazno spomnjena, da se bližam 2000 postu :oops: . Saj, ne vem, očitno bom morala malo manj tule gor tipkarit :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:Sem bila prijazno spomnjena, da se bližam 2000 postu :oops: . Saj, ne vem, očitno bom morala malo manj tule gor tipkarit :wink: :lol: .

He, he, bo treba telovadit še s čim drugim kot samo s prsti :P
Ups, saj jaz se bližam pa tisočki.
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:Sem bila prijazno spomnjena, da se bližam 2000 postu :oops: . Saj, ne vem, očitno bom morala malo manj tule gor tipkarit :wink: :lol: .

mi rabimo našega multikultivatorja, tako da se ne šparat :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
mulitkulti MOTIVATOR :twisted:

Ej polžke ... mene bo RAZNESLO!!!
Jest ne vem kaj se z mano dogaja, ampak to se mi res prvič dogaja.
Zgledam nekako tako kot un ogromen balon ... a veste un k je mel elastiko res čisto okrogel in si lahko z njim "boksal" ...

Res je, da se bliže menstruacija. Jem normalno, ok kakšno svinjarijo več, ampak se ne bašem ... zdi se mi pa da me bo lihkar razneslo.
Treuh, ko da sem tik pred porodom, joške :shock: :shock: :shock: mi lezejo že z vseh modrcov ... kar vzhajam ...

Tečem sicer še kar, ampak spet tist občutek kakšnega sva mele z niki na zadnjem kRožniku ... kot bi me en držal za noge in rekel "zdej pa lavfi" ... ta občutek je niki res super opisala s temi istimi besedami ...

Skratja jaz komaj čakam, da se vse skupaj premakne korak naprej, če ne se bom v nedeljo samo še kotalila tam naokoli jezera ... upam, da je res kakšen klanček tut dol :D

Lp
Uporabniški avatar
 niki
Ira, a pridem z buciko, da te počim :D

Jaz imam pa danes spet migreno, sploh ne vem kako mi je uspelo preživet in ob enem biti še ustvarjalna. Vse za Dedka Mraza :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Tako, po celodnevnem telovadenju z jezikom Slika , telovadbi po tipkovnici Slika , mučenju zadnjice v avtu Slika , sem celo spravila telo v pogon in telovadila tudi z nogami Slika ob prijetnem Slika . Na koncu pa še okrepila pošteno telešček Slika Slika .
Ja, res prelep dan Slika
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:mulitkulti MOTIVATOR :twisted:

Ej polžke ... mene bo RAZNESLO!!!
Jest ne vem kaj se z mano dogaja, ampak to se mi res prvič dogaja.
Zgledam nekako tako kot un ogromen balon ... a veste un k je mel elastiko res čisto okrogel in si lahko z njim "boksal" ...

Lp

Ha, ha, tako sem se jaz počutila včeraj Slika , danes pa je že veliko bolje Slika .
Haloo, sedaj je prelepi zimski čas Slika , z Slika , Slika , ti bi se pa kotalila kot
Slika. Tega veselja nam sicer ne boš privoščila, ampak jo boš Slika navhrib in navzdol.
Uporabniški avatar
 lenči
niki napisal/-a:Ira, a pridem z buciko, da te počim :D

Jaz imam pa danes spet migreno, sploh ne vem kako mi je uspelo preživet in ob enem biti še ustvarjalna. Vse za Dedka Mraza :wink:

Odgovor:
POLŽKI SMO ZAKON Slika
Uporabniški avatar
 nini32
ekola, včeraj je bilo prav lepo vreme. zato sem se odličila, da GREM teč. po več kot treh tednih prisiljenega odmora (še vedno na antibiotikih), sem si to zelo (za)želela. sej vem, nebi še smela ...... :roll:

polžice ... kakšen šok :!: prvih sedem minut je bilo še kr. potem pa nič :twisted: nič nisem mogla. lahko sem hodila, pa dve minuti tekla, pa spet hodila ..... da ne omenjam svojega razočaranja, ker ......... pa žalosti ........

zvečer me je dajala prijetna utrujenost.

tako, sedaj po prespani noči (čutim stegna) sem odločena, da pač, ne :x , bom morala od začetka. V roke bom vzela knjigo Tek za začetnike in delala po 13 tedenskem programu hoje in teka. in vztrajala vsaj 3 krat tedensko.

kdaj bom spet tekla s svojim tempom 50 minut, brez vmesne hoje :?:
in ali bom dosegla zastavljeni cilj za leto 2009 = 10 km v uri ..... ga bom uresničila do julija 2009?

res sem žalostna....... :cry:
lp
  • 1
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA