TEKLA SEM!!!!!!!!!
Vendar predno začnete aplavdirati, preberite, koliko časa. Namen je namreč bil - hitra hoja. Me je namreč hudo strah teka. Imam hujšo tremo kot pred kakšnim izpitom. Ker me skrbi, kaj bo potem.

In sem zakorakala v dež. Ko sem hodila in hodila, me je vse bolj matralo, da bi poskusila s tekom. In sem se odločila. 10 minut hitre hoje, 4 minute teka. No, pa poskusimo. In... šlo je! Sem tekla lepo počasi, ampak je fuuuul pasalo. In to sem ponovila 4x. Sem pa tudi tistih 10 minut hoje kar garala. Saj so se mi te minute vlekle, pa sem hotela kar prej začeti s tekom, pa sem se odločila, da ne bom prehitevala. V zadnji rundi se mi je malo zdelo, da čutim nogo (no, noge sem ves čas čutila, govorim o občutljivem mestu). Pa niti ne vem, če sem jo res.

Po otročka sem prišla vsa zadovoljna. Danes se sicer noga malo oglaša, predvsem ko grem po stopnicah dol, ampak ne boli. Samo opozarja me, da je tam.
Tekla sem torej vse skupaj 12 minut. Ni veliko, ampak za ponoven začetek vzpodbudno. Najbolj glavno pa je, da je noga zdržala. Zdaj me čaka spet nekaj dnevni počitek, saj danes ne grem, jutri pa šibam za 2 dni v Prago, v soboto ali najkasneje nedeljo pa ponovim vajo. Mogoče bom celo dodala še kakšno minuto teka zraven.
Če se slučajno ne oglasim več do konca tedna - vsem, ki greste v Velenje želim en super šprint in predvsem super analizo. Družba bo ta prava!
LP, Urša