Moderator: lenči

docca
Zdajle sem po 5 dneh lenarjenja odtekla nekaj km. Komaj sem zdržala 7 km.
Najprej me je takoj na začetku zagrabilo na notranji strani stegna. Sem se ustavila, nadaljevala in spet isto. Potem sem se še malo raztegnila in zelo počasi nadaljevala in bilo je dobro. Sem se pa že zelo ustrašila, da me ne doleti kaj podobnega kot Ksenijo, ker kazalo je zelo podobno.
Skratka komaj, komaj sem odtekla. Res bom morala začet jest malo drugače. Same sladkarije in kruh ne dajo dobrih rezultatov.

Imam pa nove copate. Po nasvetusSotekača iz Velenjske ekipe sem nabavila Adidaske, ki bi lahko bile za mene sicer malo širše, ampak jih bom že razlaufala.

Pri nas imamo krasen sonček. Če ga pri vas ni, veste kam pridite tečt.
Uporabniški avatar
 lenči
Nini, verjamem, da si žalostna Slika , vendar po takšni pavzi in če si še vedno na antibiotikih je potrebno počasi pričeti . Že teh 7 minut je bilo super :lol: . če delaš po programu, ga boš lahko primerno prilagajala, odvisno od počutja. Saj se hitro vrne forma Slika in boš nasmejana Slika tekala okoli.
Tvoj cilj je čisto uresničljiv in ga boš sigurno dosegla, v to ne dvomim, celo presegla ga boš, verjemi Slika .
In sedaj ne bit nič več žalostna, ampak vesela Slika , spet boš lahko tekla in zadovoljstvo se bo samo večalo iz dneva v dan. Če boš kakšno soboto tekla kratko razdaljo, pa povej, ti pridem delat družbo Slika
Uporabniški avatar
 lenči
docca napisal/-a:Zdajle sem po 5 dneh lenarjenja odtekla nekaj km. Komaj sem zdržala 7 km.
Najprej me je takoj na začetku zagrabilo na notranji strani stegna. Sem se ustavila, nadaljevala in spet isto. Potem sem se še malo raztegnila in zelo počasi nadaljevala in bilo je dobro. Sem se pa že zelo ustrašila, da me ne doleti kaj podobnega kot Ksenijo, ker kazalo je zelo podobno.
Skratka komaj, komaj sem odtekla. Res bom morala začet jest malo drugače. Same sladkarije in kruh ne dajo dobrih rezultatov.

Imam pa nove copate. Po nasvetusSotekača iz Velenjske ekipe sem nabavila Adidaske, ki bi lahko bile za mene sicer malo širše, ampak jih bom že razlaufala.

Ogrevanje in vaje Slika ne pozabite dragi polžki, to je zakon Slika . Pa temna čokolada in polnozrnat kruh tudi ne škodita :wink: . Pazi na nogice, copate so zelo pomembne, da ne bo žuljev in težav.
Sonček ti pa zavidam, tu v Lj je oblačno Slika
Uporabniški avatar
 solatka
docca napisal/-a:

Tud pri nas je sonceee. In tudi jaz sem tekla. Svoje 4km. Če ne bi bilo vetra bi bilo idealno.
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
docca napisal/-a:

Tud pri nas je sonceee. In tudi jaz sem tekla. Svoje 4km. Če ne bi bilo vetra bi bilo idealno.

Poglej našo idejno kraljično, kako pridno trenira :lol: . Bravooooo
 Larchi80
Heeeeeej Polžke
Vidim, da imate trenutno vse neke težave s tačkami :| . Držim pesti, da se vse pocajtate do nedelje, da bomo lahko tekle :lauf: na polno.
jaz sem pa danes šla tečt po cca 10 dneh in mi je full pasalo, sam mal me je matral, se vidi da sem tek čist odklopila. Ampak mi je blo super. Sem šla sprobat novo tekaško jaknco in je super. Sem pa zamenjala za belo, mi je lepša :). Sicer pa komaj čakam nedeljo, čeprav bom v svoji skupini itak najšibkejši člen :? ampak važno, da sodelujem, a ne :)?
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a: spet boš lahko tekla in zadovoljstvo se bo samo večalo iz dneva v dan. Če boš kakšno soboto tekla kratko razdaljo, pa povej, ti pridem delat družbo Slika

hvala lenči.
dam si še en teden časa, da se telo regenerira. potem začnem s programom. vsekakor imam namen poslušat telo in kolikor bo(m) zmogla toliko bom tekla. počasi se tudi daleč pride. ko bom v boljši psihofizični kodiciji :) te pokličem. razen če imaš željo po resnično polžje teči se lahko tudi dogovoriva. pa greva še prej ali pa potem na čaj .... ali pa samo na čaj. bi bilo fino samo čvekati.

če je še katera za tako varianto ... se naj javi.

lp, nini
Uporabniški avatar
 Ksenija
Nini, itak ti bo uspelo!
Moji tački pa tale vreme nič ne koristi... bo že ;)
tamala imela danes magnetno resonanco... zdej bo pa dolgo čakanje na izvid. upam, da bo Božiček vzpodbudne besede prinesel...
komaj čakam nedeljo ;)
Docca, je kaj bolje?
Uporabniški avatar
 Ksenija
nini32 napisal/-a:
lenči napisal/-a: spet boš lahko tekla in zadovoljstvo se bo samo večalo iz dneva v dan. Če boš kakšno soboto tekla kratko razdaljo, pa povej, ti pridem delat družbo Slika

hvala lenči.
dam si še en teden časa, da se telo regenerira. potem začnem s programom. vsekakor imam namen poslušat telo in kolikor bo(m) zmogla toliko bom tekla. počasi se tudi daleč pride. ko bom v boljši psihofizični kodiciji :) te pokličem. razen če imaš željo po resnično polžje teči se lahko tudi dogovoriva. pa greva še prej ali pa potem na čaj .... ali pa samo na čaj. bi bilo fino samo čvekati.

če je še katera za tako varianto ... se naj javi.

lp, nini

ja jaz..
seveda, če ti bo po volji, da se vama kdaj priključim
Uporabniški avatar
 nini32
Ksenija napisal/-a:ja jaz..
seveda, če ti bo po volji, da se vama kdaj priključim

naj vama prijetno mine čas čakanja na izvide. upam in želim vama, da bodo BP.

super. jst sem kr za skupno tekanje. malo bom še počakala (slab teden) potem - začnem. se dogovoriva preko ZS. :D
Uporabniški avatar
 nini32
v nedeljo pa polžice - izkažite se. bom iz celja navijala za vas. naslednje leto pa se vam mogoče pridružim.

lp
 docca
Ksenija napisal/-a:Nini, itak ti bo uspelo!
Moji tački pa tale vreme nič ne koristi... bo že ;)
tamala imela danes magnetno resonanco... zdej bo pa dolgo čakanje na izvid. upam, da bo Božiček vzpodbudne besede prinesel...
komaj čakam nedeljo ;)
Docca, je kaj bolje?

Ja, me nič ne matra. Saj vem, kaj je bilo. Tri dni sem delala trebušnjake, (ki so mi res dolgočasni) in se nisem ne ogrela ne raztegnila po njih. Tako me je na teku zagrabilo.

Sedaj pa ne morem obuti čevljev, ker sem imela včeraj gor škornje in so me svinjsko ožulili. Sploh ne vem, kako bom v nedeljo obula copate. Me boli še v nogavicah. Zjutraj sem otroke v vrtec peljala kar v natikačah.
Uporabniški avatar
 Ksenija
mogoče bi si nabavila urgo obliže?
 docca
V lekarni, verjetno? Do tja še ne pridem ne:))
Ja, bo trebva ukrepat.
Uporabniški avatar
 Ksenija
docca napisal/-a:V lekarni, verjetno? Do tja še ne pridem ne:))
Ja, bo trebva ukrepat.

jutri dopoldne ti grem lahko jaz ponje, zdejle šibam v službico... v vrečki od LM so bili tudi eni obliži..
  • 1
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA