Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Ksenija
ne razmišljaj o tem, kaj bo če bi bilo... preprosto uživaj v trenutku, pa karkoli že počneš ;)
Uporabniški avatar
 RoKo
Pa kaj je to kaj nalezljivega? Tudi meni se od LJ ne da več kaj preveč matrat. Nekako sem se zložu skup za Palmanovo, na hrano ne pazim bognedaj nič :lol: , veseli december je tu, če bo šlo tako naprej in še s tem vremenom (z malo začetnico :lol: ) in jaz bi rad tekel ISTRO. Ajajaj.
Nahitro je treba naredit eno pospravljanje po podstrešju.Itak, da je vse u glavi.
Uporabniški avatar
 Loni
No, ti si se vsaj zložil nazaj, jaz sem pa še vedno v puzzle obliki. In nisem s tem parv nič zadovoljna, da bi pa kaj naredila, pa tudi ne. Navadno imam tako fazo enkrat v februarju, ko imam poln kufr vsega. Zdaj pa nič od nič, pa koleno še vedno škriplje. Bila na posvetu pri dohtarci, nič slabše ni kot je že kdaj bilo. Zdaj sem si prišla vsaj toliko na čisto, da mislim, da je vse skupaj v moji glavi in da bo treba spet malo prepihati moje podstrešje. In iti novim dogodivščinam naproti. Torej, jutri ne morem scagat, me taksi služba pobira pred bajto in sem tudi že superge in cunje na kup vrgla. Sem jezna sama nase, pa ne vem zakaj, saj včasih paše tudi biti malo len. Ma je nekaj resno narobe z mano, ker celo hodim na fitnes in mi je vse skupaj celo OK, navadno imam probleme že samo prag prestopit. Nekaj resnično ne štima. Pa to ni koleno. Grrrrrr...
Uporabniški avatar
 marčni zajec
rajko, ne serji!

oprosti, ampak takemu dedu kot si ti enostavno ne morem nekih nasvetov v stilu smiljan morija pisat.
Uporabniški avatar
 Vreme
marčni zajec napisal/-a:rajko, ne serji!

oprosti, ampak takemu dedu kot si ti enostavno ne morem nekih nasvetov v stilu smiljan morija pisat.

Sem se moral ob tvojem zapisu prav nasmejat :D
Uporabniški avatar
 natasa
Vreme napisal/-a:
@ nataša ravno takšni kot si ti, mi dajejo motivacijo. Vaša tekaška dejanja mi dajo vedet, da človek lahko doseže vse, samo če si dovolj močno želi. Je pa res, da me je včasih kar strah mojih želja :wink:

Kdo zdaj koga motivira 8) :lol:
Super si, ne boj se želja, uresniči jih!

:wink:
 klopotec
Figo si super Vreme. Ena lena, na kavč zavaljena Barbika si, ki jo moti zima, pa dežek, pa motivacije nima, pa ne vem kaj še. Sram te bodi. Kakšen zgled otrokom pa si.
Kaj se to pravi, pozimi ne tečem. Za kaj pa pozimi ne? Naše mile zime so idealne za tek. Poleti ti bo pa prevroče in sončarice se boš bal.
Daj daj. Zmigaj rit pa ven, na cesto, v gozd, med vinograde. Mislim tečt med vinograde, ne v prvo zidanico na dva deci.
Uporabniški avatar
 Classix
Rajko, Rajko...motivacija. Najlepša motivacija katero sem videl v svoji kratki tekaški karieri, je bila tista, pod katero je @ ZdravkoC napisal ''pa je dobila svojih Sladkih 6''. Upam, da veš o čem govorim. Ti to ni dovolj...potem se spomni na stoječe ovacije ob zaključku letošnjih Sladkih 6. Ti še vedno ne zvoni v glavi...potem bi se morda spomnil na nekaj tistih, kateri bi danes z veseljem odtekli nekaj kilometrov...pa ne smejo ali ne morejo. Ti pa verjetno tečeš...ali v Velenju, ali kje v okolici svojega doma. Bi znalo držati, da največjim motivatorjem tu in tam zmanjka motivacije. Toda...ti boš to teorijo z lahkoto postavil na glavo.

Moje (skoraj) vsakodnevne tekaške motivacije pa se vrtijo okoli izjav nekaterih cenjenih članov tega foruma. Naj ti jih nekaj naštejem:

Radenci 2008, @ 5rca...''za prvo polovičko, naj bi imel vsaj dve leti teka za seboj. Ne hiti...''

Po Sladkih 6 2008, @ Razy in Sončka...''10 K boš lepo spravil pod eno uro, že s tem, ko se boš znebil odvečnih kilogramov...''

Že nekajkrat ob kofetu, @ Laufer...''mah, za polovičko se slečeš in greš...''

Da ti ne pišem, kolikokrat se v teh dneh spomnim na ingverjeve korenine, o katerih je na letošnjih Sladkih govoril @ ZdravkoC. Če ta isti Zdravko ne bi imel zapisano ''vse je v glavi'', bi se jaz verjetno že tudi z kurjeki in kravjeki mazal...samo, da bi lahko tekel.

@ klopotec ti je lepo napisal...pot pod noge kolega, uresniči svoje cilje!

LP
Matjaž
 špelca_p
Sama sem šele letos dejansko začela z udeležbami tudi na uradnih tekih...ja, ja je blo potrebnega kar veliko prepričevanja, da smo prišli tudi do te stopnje ampak mi ni čisto nič žal. Dejstvo je, da mi je bilo vedno čsto všeč, če tečem tudi sama, konec koncev tečem tudi zato, da se sprostim pa da me tek napolni z novo energijo. ampak glej ga zlomka, da bi človek celo življenje tekel sam pa tudi ne gre.
Preteklo leto je bilo moje tekaško udejstvovanje na nuli, sicer sem tekla že prej ampak potem sem iz nekeg razloga nehala....ne čisto, ampak da greš laufat nekje 4 krat na dva tedna pa tut nikamor ne paše. Več teka je mojemu telesu seveda manjkalo, posledica je bila namreč:pomanjkanje energije, tečnoba, pa se mi ne da to, pa se mi ne da tisto....no, saj gotovo veste kolko problemov prinese takšno pomanjkanje. :wink:
In letos sem začela spet malo bolj trenirat. Pa sem se odločila, da grem najprej na eno tekmovanje, pa na drugo....in jih je do sedaj zneslo že kar nekaj. Občutki ob koncu, ko se udeležiš takega druženja pa so tako ali tako nepopisni. Nekako vedno rečem na koncu: Tole je blo pa res fajn! :D No, in ravno ta tekmovanja so me pripeljala tudi na stari tir, da zopet redno tečem in treniram. Namreč pri meni je tako...v sebi imam tudi nekoliko tekmovalnega duha, pa če se odločim in grem na uradni tek, potem hočem ta tek tudi dobro odteči...kar pa brez rednega treninga ne gre a ne? :wink: In se je kar naenkrat vse lepo poklopilo. Cilji so, tečem redno, sproti si zastavljam cilje, kaj hočem preteči (in trenutno so res visoki!) na koncu pa dobim še nagrado...udeležbo na uradnem teku, pa še veliko super, fino, fajn ljudi spoznam. :)
Uporabniški avatar
 Vreme
Počasi, počasi! Da še enkrat malo razložim. Motivacije mi primanjkuje to pa ne pomeni, da je nimam. Večji problem se mi v glavi postavlja kaj pa če (kar pač ni najbolj v moji navadi) ali drugače povedano v resnici se bojim podajanja v ultra teke in to predvsem na podlagi preteklih izkušenj. Ne bi rad, da se mi tek enostavno povedano zagnusil in pol bi bil spet tam kot že nekoč. Po drugi strani pa se jih veselim in to mi daje moč za vnaprej, oziroma drugače povedano sploh ni dvoma kam se bom podal naslednje leto...

@Klopotec o teku pozimi sem govoril v pretekliku, ha že v lanskem letu se je to spremenilo in letos ne bo nič drugače.
@Classix hvala da si me spomnil, sicer pa smo nate mislili tudi v Velenju.

Tako sam pri sebi sem razčistil z včeraj in danes, ostane mi še samo pogled v jutri. Jutri je prvi dan, ko bom začel teči z My ASIC-ovim programom. Zastavljen je tako, da se teče 4x tedensko in sicer v parih. Dva dni teka (en daljši en krajši tek), dva dni počitka (tukaj zelo jasno nastopa počitek kot sestavni del treninga 24-72 ur potrebujejo mišice, da se regenerirajo in postanejo močnejše), dva dni teka, dan počitka. Naravnan je na čas teka in ne kilometrino in ker je sedaj čas baze tudi ni fartlekov in tempo tekov.

Sam bom seveda program prilagodil svojim potrebam, času in drugim dejavnostim, a v osnovi se ga bom poskušal čim bolj držat.

Tako jutri za začetek me čaka 35 min teka, nekje je pač potrebno začeti

:D
Uporabniški avatar
 Ksenija
sem danes slišala nekaj v stilu da ko prebrodiš krizo potem je na vrsti uspeh!!!
smo se danes videli ane ;)
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Saj sem vedel, da nas samo malo draži! Tako, da mu izdamo kakšno skrivnost. :twisted:

Čuj, vsaj na pir bi pa lahko danes prišo na Pohorje :toast: - luštno se je spet malo podit po toti Jonatanki.
Uporabniški avatar
 Vreme
Oh samo:-), danes je bila na vrsti obveznost, do e-kipe srčnih v Velenju, se pa vidimo na Jonatanki v naslednjih podvigih. Aja pa še to, piva ne pijem :wink:
Vreme napisal/-a: Ciljev sem rekel imam še veliko, a eden je trenutno najbolj v mojem srcu. Bom uspel?

Boš uspel.

Nisem zasledil apetitov za Šentiljsko pot v enem kosu ... HALOooo :wink:

Ne boj se dolgih tekov, le glej, da ne bodo predolgi.

Piva ne piješ? Zakaj bi pa potem sploh laufal :D

Vsa Slovenija ti je v podporo,
spomni se na to, ko tečeš :TF)
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 07 Dec 2008, 17:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Vreme napisal/-a:.... Aja pa še to, piva ne pijem :wink:

Logično, ko mate same vinograde tam okoli :wink:

Te pa v soboto na borovničkah - tako vsaj obljubljajo :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA