Ojoj, 15 minut gor,dol.
60-letniki niso več to kar so nekoč bili,zdaj to "leti".
Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
kluzo napisal/-a:Sem slisal od enega izmed organizatorjev, da ni diskriminacija zensk, ampak matematika zaradi razglasitve. Ker ce bi spustili nekatere zenske na 15 km, bi bila razglasitev mal kasnej, pa brez zamere, ene ste pac pocasne.
kluzo napisal/-a:Sem slisal od enega izmed organizatorjev, da ni diskriminacija zensk, ampak matematika zaradi razglasitve. Ker ce bi spustili nekatere zenske na 15 km, bi bila razglasitev mal kasnej, pa brez zamere, ene ste pac pocasne.
Milena napisal/-a:Ne skrivam se za računalnikom, najprej sem se obrnila na organizatorja in dobila ta "prijazni" odgovor. Očitno nismo tako vesela druščina. Niti malo ne kritiziram, samo opozarjam. Dilema imeti "rdečo ali črno majico" se mi pa še zdaleč ne zdi podobna dilemi, ki je sploh ne bi smelo biti - "enakopravna obravnava za moške in ženske - da ali ne". Torej se bomo ženske, ki ne spadamo v nobeno kategorijo veselile in bile dobre volje ob progi, spodbujale kategorizirane tekače, ki imajo to srečo, da so moški ali mlajši, vse v imenu tega, da ne bi komplicirali.
spela* napisal/-a:kluzo napisal/-a:Sem slisal od enega izmed organizatorjev, da ni diskriminacija zensk, ampak matematika zaradi razglasitve. Ker ce bi spustili nekatere zenske na 15 km, bi bila razglasitev mal kasnej, pa brez zamere, ene ste pac pocasne.
S tem pljuvaš v skledo organizatorjem ...
Ne vem, no, poznam nekaj hitrih tekačic, pa tudi nekaj moških tekačev, ki so počasnejši od mene.
Mogoče bom pa res šla na dolgo progo, tudi če bom zunaj konkurence.
kluzo napisal/-a:spela* napisal/-a:kluzo napisal/-a:Sem slisal od enega izmed organizatorjev, da ni diskriminacija zensk, ampak matematika zaradi razglasitve. Ker ce bi spustili nekatere zenske na 15 km, bi bila razglasitev mal kasnej, pa brez zamere, ene ste pac pocasne.
Ne vem, no, poznam nekaj hitrih tekačic, pa tudi nekaj moških tekačev, ki so počasnejši od mene.
Spela. Nisi razumela. Zakaj imajo nekatere prireditve casovne zapore?
Drugac pa zenske takoj ko vam kaj ni prav na diskriminacijo navalite, to ni fer od vas, ker zmeraj pa res ne gre za to.
spela* napisal/-a:kluzo napisal/-a:spela* napisal/-a:kluzo napisal/-a:Sem slisal od enega izmed organizatorjev, da ni diskriminacija zensk, ampak matematika zaradi razglasitve. Ker ce bi spustili nekatere zenske na 15 km, bi bila razglasitev mal kasnej, pa brez zamere, ene ste pac pocasne.
Spela. Nisi razumela. Zakaj imajo nekatere prireditve casovne zapore?
Drugac pa zenske takoj ko vam kaj ni prav na diskriminacijo navalite, to ni fer od vas, ker zmeraj pa res ne gre za to.
Časovne zapore so nekaj drugega. Daj, če si upaš, povej svoj čas npr. polmaratona - že zdaj si upam staviti, da je na tem forumu kar nekaj žensk hitrejših od tebe.
O zaporah v glavi pa kdaj drugič. Mogoče tudi v kateri drugi temi.
kluzo napisal/-a: Spela. Nisi razumela. Zakaj imajo nekatere prireditve casovne zapore?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA