Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 natasa
kluzo napisal/-a:Sem slisal od enega izmed organizatorjev, da ni diskriminacija zensk, ampak matematika zaradi razglasitve. Ker ce bi spustili nekatere zenske na 15 km, bi bila razglasitev mal kasnej, pa brez zamere, ene ste pac pocasne.

:twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 lonely
Ojoj, 15 minut gor,dol.

60-letniki niso več to kar so nekoč bili,zdaj to "leti".
Uporabniški avatar
 RoKo
Gremo punce, vse na daljšo progo. :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
kluzo napisal/-a:Sem slisal od enega izmed organizatorjev, da ni diskriminacija zensk, ampak matematika zaradi razglasitve. Ker ce bi spustili nekatere zenske na 15 km, bi bila razglasitev mal kasnej, pa brez zamere, ene ste pac pocasne.

Evo, zdaj sploh ne moreš it kar tako (v čem je torej poanta rekreativizma, ampak moraš kot ženska čakati, ali te bodo spustili ali ne.
Je zanimivo branje med vrsticami, zgleda, da počasnih moških ni na tem planetu.
 spela*

S tem pljuvaš v skledo organizatorjem ...
Ne vem, no, poznam nekaj hitrih tekačic, pa tudi nekaj moških tekačev, ki so počasnejši od mene.
Mogoče bom pa res šla na dolgo progo, tudi če bom zunaj konkurence. :twisted:
Uporabniški avatar
 Darja
Trepetajte organizatorji! :? Morda se zarotimo in gremo vse na dolgo progo! :twisted:
 luzr
Milena napisal/-a:Ne skrivam se za računalnikom, najprej sem se obrnila na organizatorja in dobila ta "prijazni" odgovor. Očitno nismo tako vesela druščina. Niti malo ne kritiziram, samo opozarjam. Dilema imeti "rdečo ali črno majico" se mi pa še zdaleč ne zdi podobna dilemi, ki je sploh ne bi smelo biti - "enakopravna obravnava za moške in ženske - da ali ne". Torej se bomo ženske, ki ne spadamo v nobeno kategorijo veselile in bile dobre volje ob progi, spodbujale kategorizirane tekače, ki imajo to srečo, da so moški ali mlajši, vse v imenu tega, da ne bi komplicirali.

Milena ali si nas pripravljena seznaniti, kaj si pravzaprav napisala organizatorju?
 bondi
Diskriminacija je bila, je in bo, vedno, na vsakem koraku in v praksi. Ženske imajo ponekod prost vstop, drugje ne plačajo članarine (ženitne posredovalnice),...????, po drugi strani pa si želijo dunajsko šolo, drugje pa čivkajo!...ok...sem malo zašel, ambak ne more en nespreten odgovor (morda je pri Milenini objavi tudi kaj nekorektnosti?) spremeniti dejstva, da so v Dolskem eni najboljših organizatorjev. Tam sem tekel že večkrat in bom šel tudi letos. Organizirati takšno tekmo ni lahko, ni poceni in ni dobička...imaš samo možnosti, da te potem kritizirajo...v današnjih časih celo pred prireditvijo! Disem iz Dolskega in od tam ne poznam nikogar, tečem pa že 20 let (10 - 15 tekov letno) in imam tako tekaške, kot organizacijske izkušnje...zadnja leta sem samo tekač.
Za tiste, ki ste tam že bili, to že veste, novim pa udeležbo priporočam...redkokje je z malo čakanja možno tudi tuširanje...pa še kaj dobrega se najde na tej prireditvi.
Tapravi se vidimo v Dolskem!
 kluzo
spela* napisal/-a:

Ne vem, no, poznam nekaj hitrih tekačic, pa tudi nekaj moških tekačev, ki so počasnejši od mene.

Spela. Nisi razumela. Zakaj imajo nekatere prireditve casovne zapore?
Drugac pa zenske takoj ko vam kaj ni prav na diskriminacijo navalite, to ni fer od vas, ker zmeraj pa res ne gre za to.
 spela*
kluzo napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Drugac pa zenske takoj ko vam kaj ni prav na diskriminacijo navalite, to ni fer od vas, ker zmeraj pa res ne gre za to.

Časovne zapore so nekaj drugega. Daj, če si upaš, povej svoj čas npr. polmaratona - že zdaj si upam staviti, da je na tem forumu kar nekaj žensk hitrejših od tebe.
O zaporah v glavi pa kdaj drugič. Mogoče tudi v kateri drugi temi.
Uporabniški avatar
 natasa
spela* napisal/-a:
kluzo napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Časovne zapore so nekaj drugega. Daj, če si upaš, povej svoj čas npr. polmaratona - že zdaj si upam staviti, da je na tem forumu kar nekaj žensk hitrejših od tebe.
O zaporah v glavi pa kdaj drugič. Mogoče tudi v kateri drugi temi.

Postaja vroče :o Špela, odličen izziv za tipa, ki je poln samega sebe in misli, da smo ženske najpočasnejša bitja na svetu. :twisted:
:wink:
Torej malo smo se oddaljili od teme. :? Jaz sem se že na začetku odločila, da bom ta dan preživela lepo doma na kavču v krogu svojih domačih in, da letošnjo sezono zaključim na Ultra promo v Istri s 53,8 km.
Upam, da ne ukinejo kat. za ženske na tej razdalji :lol: :lol: !
Lepo tečite na Dolskem verjamem, da bo organizacija SUPER :laola !

:wink:
Uporabniški avatar
 Loni
kluzo napisal/-a: Spela. Nisi razumela. Zakaj imajo nekatere prireditve casovne zapore?

Ne, ne, spela* je čisto dobro razumela vse skupaj, ti nisi, pa niti ne moreš, ker nimaš ustrezne genske predispozicije zato.
 kluzo
Če mački na rep stopiš....
Uporabniški avatar
 Loni
Se zgodi isto, če stopiš MAČKU na rep.
Uporabniški avatar
 IRA
nataša je zlo lepo opisala vse tisto, kar si tudi jaz mislim ...

... in dokler mamo možnost izbire kje bomo tekli, grem veliko raje pač tja, kjer sem zaželena!

Sploh se mi pa ne gre tolko za pravila in razna "šikaniranja", ampak me pa z lahkoto odbije ton v katerem je bil napisan odgovor!

Ni kaj, so teki in so TEKI, mi pa mamo možnost izbire :twisted:

Sej veste kako pravijo ... vsakemu svoje :D

No pa se mi je dost lažje odločit, 26-ga grem definitivno rajš smučat :twisted:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA