Po doooooolgem času obula supergice in veselo krenila na tek. Presenečena in presrečna, da še znam tečt.

Tko da sem napolžkala 4,5 km.

No, sam tok sem vam hotla povedat...

Moderator: lenči
Ksenija napisal/-a:jst sem se že dons zadnji km ko sem imela v glavi sliko kako bo čez 14 dni, tko da kr mej robčke s seboj
Frikica napisal/-a:Heeeeey Polžki.... veselo oznanjam FRIKICA IS BACK!!!!
Po doooooolgem času obula supergice in veselo krenila na tek. Presenečena in presrečna, da še znam tečt.Se pa res tudi pozna tole plavanje...
Tko da sem napolžkala 4,5 km.![]()
Frikica napisal/-a:Heeeeey Polžki.... veselo oznanjam FRIKICA IS BACK!!!!
Po doooooolgem času obula supergice in veselo krenila na tek. Presenečena in presrečna, da še znam tečt.Se pa res tudi pozna tole plavanje...
Tko da sem napolžkala 4,5 km.![]()
Larchi80 napisal/-a:No še ena ki ima namen v Radencih it na 10-ko. Sem sicer mislila, da bi mi zneslo za 21-ko pa so mi odsvetovali, ker je menda pasje
IRA napisal/-a:
Solatka ... unmu gospodu s 500km do februarja pa kr lepo povej, da je falil "sekcijo"![]()
... razen, čaki ... do kerga februarja?? 2010?![]()
Lp
solatka napisal/-a:IRA napisal/-a:
Solatka ... unmu gospodu s 500km do februarja pa kr lepo povej, da je falil "sekcijo"![]()
... razen, čaki ... do kerga februarja?? 2010?![]()
Lp
Eh jz njegove nasvete raj kr preslišim občasno. Sicer je res, da se spozna na šport in tek in te zadeve a ne, sam... je preveč profi (že to ko razlaga da trenirat SAMO šestkrat na teden pa ja res ni nč a ne, dost pove,)
Tako da.... ja profiji so res profiji... sam včasih jih je pa treba mal preslišat.
Hm...a veste, da je Sežana mal pred mojim rojstnim dnem.
Hm... kakšno darilo....Če...
IRA napisal/-a:Dan ... v bistvu je že tema no![]()
Multi-kulti-lenči pa je včeraj spet sijala v vsej svoji lepoti ...
Lenči hvala za vse!
Ti si naš multi-kulti-lenči-motivator![]()
Lp
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA