Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
jst sem se že dons zadnji km ko sem imela v glavi sliko kako bo čez 14 dni, tko da kr mej robčke s seboj :oops:
Uporabniški avatar
 Frikica
Heeeeey Polžki.... veselo oznanjam FRIKICA IS BACK :lauf: !!!!

Po doooooolgem času obula supergice in veselo krenila na tek. Presenečena in presrečna, da še znam tečt. :) Se pa res tudi pozna tole plavanje...
Tko da sem napolžkala 4,5 km. :lol:

No, sam tok sem vam hotla povedat... :juhuhu:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:jst sem se že dons zadnji km ko sem imela v glavi sliko kako bo čez 14 dni, tko da kr mej robčke s seboj :oops:

Saj sem vedla, da bo rukzak polni :lol:

Ej, draga moja, a ti vidiš, da si pretekla ta mesec več, kot jaz :lol: :clap:
Nazadnje spremenil lenči, dne 08 Dec 2008, 11:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Frikica napisal/-a:Heeeeey Polžki.... veselo oznanjam FRIKICA IS BACK :lauf: !!!!
Po doooooolgem času obula supergice in veselo krenila na tek. Presenečena in presrečna, da še znam tečt. :) Se pa res tudi pozna tole plavanje...

Bravoooooo :laola , tako lepo je to brati. Kar javljaj, kako gre, pa da vemo, kje se zopet srečamo :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
Frikica napisal/-a:Heeeeey Polžki.... veselo oznanjam FRIKICA IS BACK :lauf: !!!!

:clap: :clap: Super Frikica.
Uporabniški avatar
 solatka
Larchi80 napisal/-a:No še ena ki ima namen v Radencih it na 10-ko. Sem sicer mislila, da bi mi zneslo za 21-ko pa so mi odsvetovali, ker je menda pasje :?

Res je. Ti povem na lastnih izkušnjah. Lani... no ok, sj ej blo letos.. sej šla prvič na 10ko... in to prav v Radence.
He he... moj besednjak kletvic se je v tisti uri in petnajst močno povečal. Res je blo peklensko...

Sicer pa fajn, da nas bo toliko delilo isto pot v Radencih :wink:

Sem včeraj delala načrte kako bom tekla ta teden... pa se mi zdi, da bom kar lepo ob čajčku in pod kovtrom preživela naslednje dni.
zaenkrat me muči samo grlo (in to fejst fejst), upam, da bo ostalo samo pri tem.
Uporabniški avatar
 Loni
Tudi po moji teoriji je večina v glavi, nekaj pa v nogah. Sama včasih tudi treh km skupaj ne zmorem preteči, enostavno ne gre.
In moja glava je bila zdaj kakih 14 dni konkretno na prepihu, ker nisem vedela, kaj naj s sabo, kam naj se dam oziroma, v katero luknjo naj se zavlečem, da me nihče ne bo našel.

In zdaj sem jaz spet jaz, me pa cca 2x letno malce dobijo v svojo pest črnoglede misli.
Uporabniški avatar
 Ksenija
Loni, s svojo igrivostjo, pozitivnostjo, vero vase, boš tudi te črne misli premagala... v pomoč smo ti pa mi ;)
Uporabniški avatar
 pajo
Loni tale december mi glede teka na sede - nima sape, energija na nuli,malo preveč dela. Nisi edina če ne gre pač ne gre. Prava figa če me kdo pri teku malo debelo gleda.
Uporabniški avatar
 IRA
Dan ... v bistvu je že tema no :roll:

Ksenija ... kolkrat moramo še spat do Istre ??? :twisted:

niki ... pa ne, da te je spet položilo.
Dej zdej maš pa dost počas, no ... zbaš se pod kovtet s termovko čaja, meda, limon pa odlež vse skup... se ti vleče že od LM, kar je čist preveč preveč predolg.

Drugač pa sem včeraj tudi jaz vedela, da sem si naredila sranje ... že ko sem tekla, seveda je bilo zame prehitro in posledično sem dihala kot parna lokomotiva "na vse ŠKRGE", ne tko kot se pravilno tekaško diha ... in sem takoj čutila, grlo, pljuča, celo glavo ....
Zato pa sem kuj zavila za šank na kuhan vin :twisted:

Doma pa še medico in tri plasti oblek, dokler se nisem začela tajat ... dans še eno dvojno dozo lekadol + C in par špric angalaS ... in sem že skor kot nova ...
Full hitro se lahko takole "našponaš" na teku, kadar dihaš na škrge ...

... ampak, se borimo!

Loni ... ti pa ... ma kaj ti nej rečem.
Pride kdaj tko ... jest sem v soboto skor samomor delala, včeri bla pa na vrhuncu sreče in zadovoljstva ... pridejo obdobja, samo ne smemo jim pustit, da se predolgo vrtijo okoli nas ...
Pokaži jim roge :twisted:

Multi-kulti-lenči pa je včeraj spet sijala v vsej svoji lepoti ...
Lenči hvala za vse!

Ti si naš multi-kulti-lenči-motivator :twisted:

Solatka ... unmu gospodu s 500km do februarja pa kr lepo povej, da je falil "sekcijo" :P

... razen, čaki ... do kerga februarja?? 2010? :D

Lp
Uporabniški avatar
 solatka
IRA napisal/-a:
Solatka ... unmu gospodu s 500km do februarja pa kr lepo povej, da je falil "sekcijo" :P

Lp

Eh jz njegove nasvete raj kr preslišim občasno. Sicer je res, da se spozna na šport in tek in te zadeve a ne, sam... je preveč profi (že to ko razlaga da trenirat SAMO šestkrat na teden pa ja res ni nč a ne, dost pove, :lol: )

Tako da.... ja profiji so res profiji... sam včasih jih je pa treba mal preslišat.

Hm...a veste, da je Sežana mal pred mojim rojstnim dnem.
Hm... kakšno darilo.... :lol: Če...
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
IRA napisal/-a:
Lp

Eh jz njegove nasvete raj kr preslišim občasno. Sicer je res, da se spozna na šport in tek in te zadeve a ne, sam... je preveč profi (že to ko razlaga da trenirat SAMO šestkrat na teden pa ja res ni nč a ne, dost pove, :lol: )
Tako da.... ja profiji so res profiji... sam včasih jih je pa treba mal preslišat.
Hm...a veste, da je Sežana mal pred mojim rojstnim dnem.
Hm... kakšno darilo.... :lol: Če...

Ti kar lepo daj Sežano v plan. Nisem mislila priti, samo če pa ti greš, pridem pa tudi jaz :wink: . Ti bom za spremstvo, tko na izi če hočeš :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
Tut jest se javim za spremljavo :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Dan ... v bistvu je že tema no :roll:

Multi-kulti-lenči pa je včeraj spet sijala v vsej svoji lepoti ...
Lenči hvala za vse!

Ti si naš multi-kulti-lenči-motivator :twisted:

Lp

Tale multi...... je bila najlepša, ko je vsa zaripla v obraz sopihajoč kot stara lokomotiva, tekla za tabo in razmišljala, koliko mora shujšat, da bo imela tko luštno ritko kot ti :ignore: :rol:
Uporabniški avatar
 IRA
Ah dej no ...

Moja rit(ka) je pa ja krizni del :lol:
Tvoja je dost bolj športno oblikovana ... pa noge nabildane ... no pa sej to ti na vsakem teku trobimo od uzadi!

Jest bom še kar neki km mogla pretečt, da se bojo sploh obrisi mišic vidli na teh kriznih delih :wink:
Za enkat se sam pomaranče vidjo :D

Sicer pa mi polži bomo to vse zrihtal ... lepo počas mic po mic, da ne bomo kr čez noč čist kičasti ratal :twisted:

Itak bomo vedno bolj turbo in vedno bolj polžki po duši :twisted:

(tut, če nam hočjo ime vzet ga ne damo :D )
  • 1
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA