Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Koci
Pri meni pomaga premaz prsnih bradavic z gosto kremo, na debelo in priznati moram, da obrabe ne poznam več. Uporabljam merkatorjevo univerzalno kremo. Poskusi, škoditi ti ne more.
Lepljenje obližev mi ni pomagalo, ker se odlepijo.
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:
niki napisal/-a:
natasa napisal/-a:
In prišparaš vsaj 70 eur ( nike, asics). :lol:
:wink:

Na srečo sem jih dobila s popustum za 27 € od Pro Touch, ampak imam res samo ene, tako da mi bo tole prov prišlo. :D
Tako, da hvala za tole idejo :wink:

Pomojem je mislila superge? :wink:

Mislim, da si ti narobe razumela :wink:
Govora je bilo o pajkicah in kratkih hlačah :wink:
Nazadnje spremenil niki, dne 08 Dec 2008, 18:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 natasa
niki napisal/-a:
IRA napisal/-a:
niki napisal/-a:
natasa napisal/-a:
In prišparaš vsaj 70 eur ( nike, asics). :lol:

Na srečo sem jih dobila s popustum za 27 € od Pro Touch, ampak imam res samo ene, tako da mi bo tole prov prišlo. :D
Tako, da hvala za tole idejo :wink:

Pomojem je mislila superge? :wink:

Mislim, da si ti narobe razumela :wink:
Govora je bilo o pajkicah in kratkih hlačah :wink:

Dragi moji mislila sem na zimske pajkice znamke Nike ali Asics, ki so svi.... drage beri cca 70 eur.

Uporabniški avatar
 niki
Ja, ja.. no potem sem prav razumela :) Ker sem tudi jaz gledala pajkice od adidasa za 75€ pa mi je bilo malo preveč.. tako da se bom sigurno poslužila Nataša tvojega predloga :wink: ko bom imela ta tolpe ta poceni v pranju :wink:

Ira me je čist v dilemo spravila..
Uporabniški avatar
 IRA
Kurc pol pa tko :twisted:
Glede pajkic se pa strinjam ... moje adidaske so ble 75€, sicer sem znucala bon od LM ... sam so ble še vseen 60€ ...
Bojo pa definitivno samo ene :D

Une Hoferjeve mi pa niso všeč ... se mi zdijo k da bi me v žakl zaprl, sploh niso tko oprijete, čudno se počutim v njih no ...

Tole s pajkicami je sicer fajn ideja sam se bojim, da se pri meni nebi lih obneslo ... rabim čist preveč plasti "okol vampov" ... pa še tko jih takoj čutim .. :roll:

bernarda ... tole pa tut jest prvič slišim, verjamem pa da zna bit blazno zoprno ...

Jaz sem na možno rešitev najprej pomislila na grelne blazinice, ki se uporabljajo pozimi za razno razne aktivnosti ...

Maš različne od takih za v čevlje, za v roke pa do takih samolepljivih kao za ledvice ali kakšen predel trebuha ... ne vem pa koliko so velike.

Zadnjič sem to čudo videla na pošti (prej sem poznala sam tiste za v pancarje), stane 2,5€ in drži 6 ur.
Deluje na princip "reakcije z zrakom" ... torej, če blazinico ne porabiš (6 ur) jo pač spraviš nazaj v vrečko in zapreš ter uporabiš drugič (priporočljivo v enem tednu) ...

Sprobala jih pa nisem ... sam zanimivo mi je blo pa sem vzela letak ...

Mogoče ti lahko kaj pomaga!

Lp in definitivno javi kako in kaj si ugotovila in rešila ...

Lp
Uporabniški avatar
 bernarda
:roll: Hvala.Nekaj idej ste mi dale.Nič mi tega ne zavidajte, res je pravi problem, da o posledicah ne govorim. :--( Nekaj bom morala spesniti. :idea:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
ja madonca, a sem jest res edina, ki nase tudi pozimi navlečem čim manj :roll: :? :?:
evo moja oprema za temperature tam nekje do -5:
- pajke Pro touch (ne predebele!)
- flis majica dolg rokav
- tekaška jopica (čisto tanka)
- rokavice Pro touch (najtanjše, take kot jih npr dobiš v lekarni) - po cca 10-ih min jih vedno dam dol :D
- v gore-tex copatih mi je pa tud takoj vroče :evil:

nikoli ne nosim kape, niti traku, kaj šele, da bi si čez usta naštimala buf Slika

ne moreš verjet a ne ..... Slika

mož pravi naj se kar pripravim na stara leta - revma, išjas pa to.... Slika
Uporabniški avatar
 natasa
bernarda napisal/-a::roll: Hvala.Nekaj idej ste mi dale.Nič mi tega ne zavidajte, res je pravi problem, da o posledicah ne govorim. :--( Nekaj bom morala spesniti. :idea:

Morda pa res kakšno mastno, gosto kremo. :? Npr. tudi obraz si pred mrazom zaščitimo z gosto kremo. :shock:
Uporabniški avatar
 pajo
Prej bo njega kaj bolelo kot tebe. Uživaj.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
pajo napisal/-a:Prej bo njega kaj bolelo kot tebe. Uživaj.

ja, saj to ga hočem prepričat, pa pravi, da sem neverjetna, da ne pozna takega "primerka" :oops:

no, njega pa že sedaj boli (ampak ne na tak način) - kot Slika "divje lige" je poln modric in udarnin :twisted:

evo - milo za žajfo Slika
Uporabniški avatar
 Loni
metkamarjetka napisal/-a:ja madonca, a sem jest res edina, ki nase tudi pozimi navlečem čim manj :roll: :? :?:
- flis majica dolg rokav
- rokavice Pro touch (najtanjše, take kot jih npr dobiš v lekarni) - po cca 10-ih min jih vedno dam dol :D

nikoli ne nosim kape, niti traku, kaj šele, da bi si čez usta naštimala buf

Pri meni zdaj zgleda tako: švic majca z malce višjim ovratnikom s kratkimi rokavi, tekaška softshell jopica čez, dolge hlače, edino rada nataknem malce višje tekaške nogavice, rokavice ali ali, trak za ušesa pa iz dveh razlogov, slušalke od mp3 fajn ostanejo v ušesih in lasje za ušesi (multifunkcionalna uporabnost), navadne superge, prvih nekaj minut sicer malo zebe, potem pa nič več... Sem probala čebula stil in sem se morala vmes obrnit nazaj proti domu in odvreč nekaj kosov oblačil.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Loni napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:ja madonca, a sem jest res edina, ki nase tudi pozimi navlečem čim manj :roll: :? :?:
- flis majica dolg rokav

nikoli ne nosim kape, niti traku, kaj šele, da bi si čez usta naštimala buf

Pri meni zdaj zgleda tako: švic majca z malce višjim ovratnikom s kratkimi rokavi, tekaška softshell jopica čez, dolge hlače, edino rada nataknem malce višje tekaške nogavice, rokavice ali ali, trak za ušesa pa iz dveh razlogov, slušalke od mp3 fajn ostanejo v ušesih in lasje za ušesi (multifunkcionalna uporabnost), navadne superge, prvih nekaj minut sicer malo zebe, potem pa nič več... Sem probala čebula stil in sem se morala vmes obrnit nazaj proti domu in odvreč nekaj kosov oblačil.

aleluja :cast: - končno nekdo, ki me vsaj malo razume.
Uporabniški avatar
 jana77
bernarda napisal/-a:Problem pri zimskem teku pri meni so moje prsne bradavice. Neglede koliko plasti si oblečem, po 1 uri teka mi v zimskem času začnejo zaradi mokrih oblačil zmrzovati.Preiskusila sem že nekaj "nedercev", vendar brez uspeha.Ima katera kakšno skrito orožje, kako naj si jih zaščitim :?: :idea: :cry:

Nimam izkušenj s takimi problemi, sem se pa spomnila, na blazinice za dojenje, ... mogoče bi lahko kaj pomagale :?:
Uporabniški avatar
 IRA
Hi hi hi ...

Mene pa zmer bl zanima kako zgleda zmrznjen jošk :oops: :lol:

Si kr ne znam predstavljat :shock:
Mora bit pa res kruto :?
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
IRA napisal/-a:Hi hi hi ...

Mene pa zmer bl zanima kako zgleda zmrznjen jošk :oops: :lol:

Si kr ne znam predstavljat :shock:
Mora bit pa res kruto :?

zdej si me pa nasmejala Slika Slika

drugače pa blazinice za dojenje niso slaba ideja.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA