Kurc pol pa tko
Glede pajkic se pa strinjam ... moje adidaske so ble 75€, sicer sem znucala bon od LM ... sam so ble še vseen 60€ ...
Bojo pa definitivno samo ene
Une Hoferjeve mi pa niso všeč ... se mi zdijo k da bi me v žakl zaprl, sploh niso tko oprijete, čudno se počutim v njih no ...
Tole s pajkicami je sicer fajn ideja sam se bojim, da se pri meni nebi lih obneslo ... rabim čist preveč plasti "okol vampov" ... pa še tko jih takoj čutim ..
bernarda ... tole pa tut jest prvič slišim, verjamem pa da zna bit blazno zoprno ...
Jaz sem na možno rešitev najprej pomislila na grelne blazinice, ki se uporabljajo pozimi za razno razne aktivnosti ...
Maš različne od takih za v čevlje, za v roke pa do takih samolepljivih kao za ledvice ali kakšen predel trebuha ... ne vem pa koliko so velike.
Zadnjič sem to čudo videla na pošti (prej sem poznala sam tiste za v pancarje), stane 2,5€ in drži 6 ur.
Deluje na princip "reakcije z zrakom" ... torej, če blazinico ne porabiš (6 ur) jo pač spraviš nazaj v vrečko in zapreš ter uporabiš drugič (priporočljivo v enem tednu) ...
Sprobala jih pa nisem ... sam zanimivo mi je blo pa sem vzela letak ...
Mogoče ti lahko kaj pomaga!
Lp in definitivno javi kako in kaj si ugotovila in rešila ...
Lp
... pravijo, da ni lepote brez trnja