Kako name vpliva tek??Jaz osebno tečem zgolj in za užitek,osebno me tekme oz kakršna koli tekmovanja ne zanimajo,tako tek, kot kolo in oba športa sta zame duševna hrana.
Včasih tečem uro,dva ali tri,pa se velikokokrat pol poti sploh ne spomnim,kje,kdaj in kako sem jo pretekel,po glavi mi rojijo plani,skrbi in kako naprej,velikokrat rešujem težave s tekom oz na kolesu in moram reči ,da jih velikokrat tudi uspešno rešim.
Konec koncev,kdaj pa imaš čas razmišljati 2-3 ure kot na teku oz na kolesu.Meni osebno tek po ravnini oz tek po hribih ne pomeni nekih preteranih naporov,saj velikokrat tečem svoj tempo in mi je ti zelo sproščujoče,včasih tečem ob 7 zjutraj,včasih ob 22 zvečer,ura in vreme name nimata vpliva,edino kar name vpliva na tek oz kolo je popčutje oz volja.Včasih, pridem domov resnično fizično utrujen,ko pomislim na tek mi gre skoraj na br.....

,pa se le spravim,ker vem,da se bom na en način sprostil,kar naenkrat nisem utrujen in noge in glava postaneta prijetno sproščena in to je tisti občutek,zaradi katerega tečem in kolesarim.No to so moji pogledi in občutki na kolo in tek,ob njih sem svoboden:))