Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 UršaR
Ksenija napisal/-a:Zjutraj sem srečala poštarja in ker se v našem kraju tko vsi poznamo - ok mene poznajo tud tisti ki jih jaz ne... no in mi pove da ima sliko verjetno rengensko za mojo malo, če bom doma... in zdej čakam in čakam in se me lotevajo mešani občutki in kr čakam... upam, da bo izvid Magnetne pokazal, da s kolenom ni nič hujšega... in še vedno čakam... so se pa resnično potrudili in poslali prej kot v enem tednu. Kolk so minute dolge...

Ksenija, držim pesti, da ne bo hujšega. Sicer pa... K sreči imamo strokovnjake, ki kolena lepo "popravijo". Moja sestra (včasih vrhunska športnica - smučarka) je imela strgane križne vezi pred 12 leti, pa je sicer izgubila eno sezono, vendar kasneje še nekaj let uspešno trenirala in tekmovala. Kolena so pač pri športu šibka točka in vezi ne zdržijo vseh naporov, ki so vedno večji (sploh pri smučanju zaradi vse nove opreme). Poznam pa tudi kar nekaj rokometašev s "pokrpanimi" koleni. Če se greš šport zares, se temu žal ne moreš izogniti (razen redkih srečnežev). Če bi hoteli vse, kar je škodljivo za telo, prepovedati, bi lahko takoj črtali ves vrhunski šport. Pa ne samo zaradi padcev.

Držim pesti zate in tvojo hčerko! Pa sporoči, kako se je izteklo. Saj veš, da nas zanima. :wink:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Joj, samo od avta do hotela sem šla, pa sem morala sušit hlače in čevlje zamenjat :evil: . Kakšno vreme tu v Portorožu :? . Čeprav, ko sem se vozila iz Kopra proti Luciji, ne boste verjeli, lepo jo en tekač prišiba ob obali mimo :laola . Je bil čisto moker. No, jaz definitivno ne bom tekla :D .
Ampak morski zrak je pa zakon. Imejte se lepo, da ne bo prehudega pogrešanja, ker ne vem, koliko se bom lahko javljala v hotelu :wink:
Uporabniški avatar
 Classix
spela* napisal/-a:
Kaj pa uživaš med postom? Vodo, zelenjavne sokove?

Da, vodo, zelenjavne in sadne sokove razredčene z vodo nekje v razmerju 1:3 v prid vode, domači jabolčni kis razredčen z vodo in obogaten z domačim lipovim medom, metin čaj, kavo brez...veliko berem in se posvečam sam sebi.
Danes dopoldne nekaj krize, verjetno tudi kot posledica nervoznega sestanka v službi...sprehod po dežju proti domu je stvari postavil na svoje mesto.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Loni
Kaj pa čiste zelenjavne juhice, jaz sem pila tudi to... In zdržala brez problemov, je bil pa en kolega naravnost hecen, sicer je vse skupaj "preživel", je pa cel čas sanjal o ocvrtih piščancih.
Uporabniški avatar
 Tina1
Classix napisal/-a:Mimogrede, ta teden se tudi postim in zaenkrat (tretji dan) mi gre odlično. Nobene krize, nobene nervoze, prav super. Odvisno od počutja bom ta obred poskušal voziti do nedelje.

LP
Matjaž

Oj, jaz sem se nekaj let nazaj tudi provala postit, pa sem zdržala vsega skupaj 7 dni samo ob tekočini. Je pa problem potem, ko začneš nazaj jest, ne smeš pretiravat potem s hrano, ampak počasi.
Se mi zdi, da mi je bilo tretji dan najtežje, potem pa kar mine tisti občutek lakote in je lažje. Je treba pa ogromno spiti tekočine.
Uporabniški avatar
 nini32
Ksenija!!
jst začnem v ponedeljek tečt/hodit. ker delam popoldne bom tekla zjutraj. imaš mogoče čas?

Lenči!!čaj? kdaj ta najin kratek, sproščen in lahkoten tek? torek ali pa četrtek popoldne? Ksenija tudi ti si vabljena in pa še katera druga polžica.

počasi se vračam. počutim se mnogo bolje. želja pa je tudi velika.

lp
Uporabniški avatar
 Ksenija
Živjo, drug teden dopoldne sem v službi, meni bi bolj ustrezalo med vikendi, ker sem le oddaljena od Celja. prijeten povratek ti želim. Včeraj niso bile pri nas najboljše novice - ampak bomo tudi to prebrodili.
Komaj čakam Umag ;)
Uporabniški avatar
 nini32
ksenija,
popoldne se lahko tudi pripeljem kam bližje k tebi. na zs ti pošiljam svojo tel. številko, da bova lažji kontaktirali. ta vikend nisem doma. gremo počivat. s seboj bom vzela tekaško opremo, bom malo povadila tudi tam.

glede novic .... žal mi je, da niso dobre.

v umagu pa veliko uspeha, lahke noge in močno voljo, ter vztrajno glavo ....

nin
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:Živjo, drug teden dopoldne sem v službi, meni bi bolj ustrezalo med vikendi, ker sem le oddaljena od Celja. prijeten povratek ti želim. Včeraj niso bile pri nas najboljše novice - ampak bomo tudi to prebrodili.
Komaj čakam Umag ;)

Držim pesti, da se bo vse odlično izteklo, čas bo prinesel zmago :D
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:Ksenija!!
jst začnem v ponedeljek tečt/hodit. ker delam popoldne bom tekla zjutraj. imaš mogoče čas?

Lenči!!čaj? kdaj ta najin kratek, sproščen in lahkoten tek? torek ali pa četrtek popoldne? Ksenija tudi ti si vabljena in pa še katera druga polžica.

počasi se vračam. počutim se mnogo bolje. želja pa je tudi velika.

lp

Super, sedaj pa greva :juhuhu: . Odgovarjal bi mi torek ob 18.00. Bom pa še preverila malo moj službeni koledar :wink:
Uporabniški avatar
 UršaR
Spet smo na hoji! :-(( Zadnjič sem se očitno preveč hvalila. Včeraj sem šla spet in spet ni šlo. Zdaj imam pa tega resno dovolj! 1 mesec in pol že počivam, ne tečem. In potem enkrat ok, naslednjič pa spet boliii. Moj tek je v :cenz: Če sem bila v torek še optimistična, sem zdaj spet popolnoma na tleh. Nimam pojma, kaj naj naredim. Zdaj sumim, da so problem superge, ki niso več najnovejše, vendar sem jih do zdaj samo hvalila. Spadam namreč med tiste, ki tečejo po zunanjem loku stopala (supinacija?) in očitno zaradi tega pride do bolečine na zunanjem delu mečne mišice. Zdaj bom poskusila še z enimi drugimi, da vidim, če je problem res v supergah. Saj zdaj celo upam, da je, ker potem si kupim nove in bo. Če pa je kaj drugega... Je pa moja osebna fizioterapevtka (moja sestrca) tudi rekla, da bi znalo biti to. Ker sicer ni logično, ker me takoj po teku neha boleti in ne boli nič. Vse lahko počnem brez bolečin, samo teči ne morem! Pa bolečino bi še prenesla, ampak noga enostavno ne dela!

Bom po mojem še kar eno temo odprla, pa da vidim, če ima kdo kaj več izkušenj.

Ampak, sem morala svoji matični skupini najprej pojamrat. Pa brez zamere!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Loni
Urša, saj bo. Morda pa bi bilo res treba še superge zamenjat. Vse se pocajta, samo potrpežljivosti nam manjka vsem po vrsti.
Sama vedno preklinjam svoja kolena oziroma desno je malce bolj svojeglavo. Tole zadnje je bilo sicer samo vnetje in se je čisto lepo pocajtalo. Me je pa vse skupaj spravilo do fitnesa, ker za to mi pa resnično kar hitro zmanjka motivacije. Je pa fajn, ker ga odprejo že ob pol sedmih in grem lahko potem direktno v službo.
Hotela sem pa napisati, da sem šla danes probat spinning, sem takoj noter padla. Po eni uri so bile cunje gnile, jaz pa tudi samo še za pod tuš. Ampak super vse skupaj. Pa še za kolena je ok.
Motivacija za fitnes je temu primerno spet manjša.
Uporabniški avatar
 nini32
[Super, sedaj pa greva :juhuhu: . Odgovarjal bi mi torek ob 18.00. Bom pa še preverila malo moj službeni koledar :wink:[/quote]

super ..... mene čez vikend ne bo! se v ponedeljek javim. da se dokončno dogovoriva/mo!

ker si že ravno imenovana za stike z javnostjo za gospoda 5.00, ga v mojem imenu lepo pozdravi!! :wink:

lepo se imejte

:)
Uporabniški avatar
 Ksenija
zdejle bova dve polžki udarili en čvekalni tek... se ga že veselim. se mi pa malce pozna utrujenost od včeraj, upam, da ne bo prehitra zame...
komaj čakati jst :wink:
  • 1
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA