Ksenija napisal/-a:Zjutraj sem srečala poštarja in ker se v našem kraju tko vsi poznamo - ok mene poznajo tud tisti ki jih jaz ne... no in mi pove da ima sliko verjetno rengensko za mojo malo, če bom doma... in zdej čakam in čakam in se me lotevajo mešani občutki in kr čakam... upam, da bo izvid Magnetne pokazal, da s kolenom ni nič hujšega... in še vedno čakam... so se pa resnično potrudili in poslali prej kot v enem tednu. Kolk so minute dolge...
Ksenija, držim pesti, da ne bo hujšega. Sicer pa... K sreči imamo strokovnjake, ki kolena lepo "popravijo". Moja sestra (včasih vrhunska športnica - smučarka) je imela strgane križne vezi pred 12 leti, pa je sicer izgubila eno sezono, vendar kasneje še nekaj let uspešno trenirala in tekmovala. Kolena so pač pri športu šibka točka in vezi ne zdržijo vseh naporov, ki so vedno večji (sploh pri smučanju zaradi vse nove opreme). Poznam pa tudi kar nekaj rokometašev s "pokrpanimi" koleni. Če se greš šport zares, se temu žal ne moreš izogniti (razen redkih srečnežev). Če bi hoteli vse, kar je škodljivo za telo, prepovedati, bi lahko takoj črtali ves vrhunski šport. Pa ne samo zaradi padcev.
Držim pesti zate in tvojo hčerko! Pa sporoči, kako se je izteklo. Saj veš, da nas zanima.

LP, Urša