petka napisal/-a:Danes sem v približno enakem stanju, vendar vsaj slabše ni! (še vedno mi sicer lahko kakšen cigel pade na glavo), tako da jutri grem!
Lenči (a še kdo?), ti greš do Grožnjana? Kdaj boste štartali?
lenči napisal/-a:petka napisal/-a:Danes sem v približno enakem stanju, vendar vsaj slabše ni! (še vedno mi sicer lahko kakšen cigel pade na glavo), tako da jutri grem!
Jaz grem z mojim možekom iz Grožnjana. Najprej seveda v Strunjan na prijavo, tam bomo okoli 9h. Pa MojcaZ gre tudi iz Grožnjana. Pa seveda veliko Polžkic.
IRA napisal/-a:lenči napisal/-a:petka napisal/-a:Danes sem v približno enakem stanju, vendar vsaj slabše ni! (še vedno mi sicer lahko kakšen cigel pade na glavo), tako da jutri grem!
Jaz grem z mojim možekom iz Grožnjana. Najprej seveda v Strunjan na prijavo, tam bomo okoli 9h. Pa MojcaZ gre tudi iz Grožnjana. Pa seveda veliko Polžkic.
Tale tvoj možek se men zdi, da je že bolj od MojceZ kot pa tvoj![]()
![]()
![]()
... kr priznaj, da si se zato zdej za kolo odločla, da jih boš mela "na oku"
lenči napisal/-a:IRA napisal/-a:Ksenija napisal/-a:Lenči, Strunjan al Savudrija?
Savudrija, Savudrija
Ja, saj vem, napače delam, če pa moramo tam nekje pobrati Mojco, pa sem zamešala.
IRA napisal/-a:Tale tvoj možek se men zdi, da je že bolj od MojceZ kot pa tvoj![]()
![]()
![]()
... kr priznaj, da si se zato zdej za kolo odločla, da jih boš mela "na oku"
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA