Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 petka
natasa napisal/-a: Petka tudi ti se spravi skup, da boš lahko šibala v nedeljo.

Ja, šibala bom ko raketa :lol: ...Ne, res, ne vem, kako bo :?
Če ne bo šlo, pa k tebi na prtljažnik, Lenči :wink:
Uporabniški avatar
 petka
Danes sem v približno enakem stanju, vendar vsaj slabše ni! (še vedno mi sicer lahko kakšen cigel pade na glavo :bum: ), tako da jutri grem! :lol: Lenči (a še kdo?), ti greš do Grožnjana? Kdaj boste štartali?
Uporabniški avatar
 lenči
petka napisal/-a:Danes sem v približno enakem stanju, vendar vsaj slabše ni! (še vedno mi sicer lahko kakšen cigel pade na glavo :bum: ), tako da jutri grem! :lol: Lenči (a še kdo?), ti greš do Grožnjana? Kdaj boste štartali?

Jaz grem z mojim možekom iz Grožnjana. Najprej seveda v Strunjan na prijavo, tam bomo okoli 9h. Pa MojcaZ gre tudi iz Grožnjana. Pa seveda veliko Polžkic :lol: .
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:
petka napisal/-a:Danes sem v približno enakem stanju, vendar vsaj slabše ni! (še vedno mi sicer lahko kakšen cigel pade na glavo :bum: ), tako da jutri grem! :lol: Lenči (a še kdo?), ti greš do Grožnjana? Kdaj boste štartali?

Jaz grem z mojim možekom iz Grožnjana. Najprej seveda v Strunjan na prijavo, tam bomo okoli 9h. Pa MojcaZ gre tudi iz Grožnjana. Pa seveda veliko Polžkic :lol: .

Tale tvoj možek se men zdi, da je že bolj od MojceZ kot pa tvoj :lol: :lol: :lol: :twisted:

... kr priznaj, da si se zato zdej za kolo odločla, da jih boš mela "na oku" 8)
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Tale tvoj možek se men zdi, da je že bolj od MojceZ kot pa tvoj :lol: :lol: :lol: :twisted:

Ha, ha, ha, tole si pa pravilno ugotovila :wink: . Sta se tako lepo ujela pri teku, da ju je z veseljem gledati :lol: . Jaz pa sem čisto srečna in zadovoljna, ker ima družbo in gre potem z mano na tekme in teke brez problema. Samo ne vem, kako bo, če bo postal hitrejši :wink: :lol: . Katero si bo potem za družbo našel :?: :twisted:
Uporabniški avatar
 Ksenija
Lenči, Strunjan al Savudrija?
Uporabniški avatar
 IRA
Ksenija napisal/-a:Lenči, Strunjan al Savudrija?

Savudrija, Savudrija :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:

Ja, saj vem, napače delam, če pa moramo tam nekje pobrati Mojco, pa sem zamešala :oops: .
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:
IRA napisal/-a:

Ja, saj vem, napače delam, če pa moramo tam nekje pobrati Mojco, pa sem zamešala :oops: .

Sej sploh ni panike, sam da ne bo Ksenija potem v Strunjanu čakala ... sej veš, da je tko neučakana, da bo mal čez pol noč že tam :twisted: :twisted: :twisted:

Lp
Uporabniški avatar
 Ksenija
np, ksenija se dobi v Lukovici z Lenči in gospodom 5.00 (če imata še koga zraven ne vem)in gremo naprej skupaj ;)
Uporabniški avatar
 Jančika
Lepo se imejte jutri in fajn laufajte!

Jaz imam par dni pavze, nek virus me je napadel, nič hujšega, samo hripam kot Joe Cocker :roll: . Jutri bom morda že šla odteč eno lažjo rundo.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
IRA napisal/-a:Tale tvoj možek se men zdi, da je že bolj od MojceZ kot pa tvoj :lol: :lol: :lol: :twisted:

IRA, ne drezaj v osje gnezdo :!: :evil:

Vsi vemo kakšna je situacija in imam Lenčin blagoslov kot si lahko prebrala. :roll: :lol:

Se pa tudi jaz bojim, da bom kmalu zgubila tekaškega partnerja, če bo šlo tako naprej. :cry: Vsako tekmo hoče teči hitreje.

p.s.:hvala za prevoz Lenči in Franc (se že v naprej zahvaljujem :lol: ) :wink:

Se vidimo jutri
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Imejte se skrajno fajn v Istri. 8)
Upam da niste pozabili na sončno kremo, saj ste na morju :P
Jaz pa imam v planu popoldanski tek, ker sem ta teden bil zaradi božičkov in drugih obveznosti malo manj v tekaški opremi.

Lepo nedeljo vsem :!:
Uporabniški avatar
 IRA
Mojca ... en ruzak mu dej na rame ... pa vsako tekmo en kamen več not :twisted:

Se vidimo jutri, grem jest zdele v Izolo ...
Baj Baj ...

P.S. Če nas ne spustijo čez mejo - se dobimo pri Jorasu :D
Uporabniški avatar
 MojcaZ
IRA, zjutri pridi v Piran na kavo. Al pa na letališče v Portorož.

Prideš?

Lp, Mojca :wink:
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA