področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

dpop
tamy napisal/-a:ja mas prav!
ti dpop...kaj pa ce bi tekel naprimer avgusta vsak dan?nov rekord bi bil...ajde macho,vaja dela mojstra!

No, jaz sem že mojster... in zdej vajenci delajo namesto mene :lol: :lol:

LP Darko

P.S. Mojster pa lepo doma na kavču... pivce... pa uživa
 dpop
tamy napisal/-a:ma ok....kaj naj recem...potem bi ratala nov osebni rekord,a ni to tvoja zelja???

Verjetno se bom ponavljal... ampak bom vseeno še enkrat
napisal razlog(e) zakaj jaz tečem... eden (in skoraj edini)
je hrana... več kot pretečem, več lahko pojem, več ko pojem,
več moram preteči...

Razlogi kot so kondicija, rezultati, treningi... to je vse
postranskega pomena

LP Darko

P.S. In avgusta 2001 sem imle "blazen apetit" :wink:
 dpop
tamy napisal/-a:ce bi bilo to res,potem bi ta meec jaz tekla lahko cele dneve,ker sem cele dneve kot najvecji lakotnik.

Ma ti ne šteješ... ti si še v puberteti... ti lahko vsak dan poješ
šest kil mesa pa dvanajst kil kruha pa se ti ne bo poznalo....

Mi ta stari... ehhh... jaz moram pa vrečko enemona delit
na pol da ni prevelik vnos kalorij... jap... tko je to

Da ne omenjam čokolad, čipsa, kikirikijev in kokakole...

LP Darko

P.S. Eh... kje so časi lepinj in pljeskavic... nostalgija PRESS
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Barb, jaz ne vem cisto tocno, ampak imam obcutek, da tele macek malo previsoko na hrbtu masazo izvaja, da bi to tudi tebi pomagalo. :twisted: Seveda lahko zivim v zmoti. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Barb
No itak jaz nimam poškodbe na hrbtu. O tem kje je center poškodbe, raje ne bi,..... :wink:
Drugač pa vse splošna masaža deluje sprostino potem na celo telo in psiho.
Pa še "mucki" te znajo pomiriti :wink: :P
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Dule napisal/-a::D :D Barb slikca vsekakor sodi v Alešovo temo the best of TF :D :D

8) He, he, ja, ja, ampak morda bi pasalo tudi k lojzetu v galerijo, saj je znani masazmojster. :twisted:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Barb
tamy napisal/-a:kaka luskana slikca...najprej sem pomislila,da spodaj res barb lezi, :oops:

..kaj pa veš,kaj sem bila v prejšnjem življenju.
...lahko, da je to še od takrat
....vidiš, pozirala sem že takrat rada :wink: :P
Uporabniški avatar
 Fotr
          ODA BARBINEMU TIRAMISUJU!

Ko sem v Mojstrani zagledal :shock: poln pekač slastnega tiramisuja z napisom FULL MOON, so mi obušesne, podčeljustne in ustne slinavke odprle vse ventile, imel sem polna usta slin, ki so se cedile iz na široko odprtih ust. :o Tiramisu, ki ga je spekla Barb ima na koncu »SU« in ne more pomeniti nič drugega kot superlativ. Tira-mi-su-per ugodje že ob gledanju na zapeljivo vsebino pekača, :shock: kaj šele, ko ga zanesljiva roka Barbare zna razrezati na točno toliko koščkov, kolikor tekačev poželjivo čaka na vsaj delček tiramisuja. :shock: Že ob rezanju slaščice je dišalo kot bi se sparila slaščičarna in parfumerija, a bi prevladovala aroma po dobrotah, vonji parfumov bi bili samo kot okvir prelestnim vonjavam tiramisuja. :D Še več, najžlahtnejše dišave bi bilo lahko kar sram pred dišavami, ki jih je oddajal Barbin tiramisu. :lol: Ob misli na to, da bomo ob koncu teka deležni izjemne Barbine dobrote in gurmanskega užitka, smo zagotovo tekli hitreje, da bi čimprej okusili vsaj grižljaj slaščičarske umetnije.

Potem pa je prišel odločilen trenutek, ko je tiramisu vstopil v prebavni trakt. Oči so postale blage, :) usta so se same od sebe razširjale v nasmeh, :D v tistem trenutku sem si zaželel, da sem žirafa, da bi brbončice na jeziku in v grlu čimdalje uživale ob okusu tiramisuja in da bi čimdalje trajalo polzenje dobrote iz ust, preko grla navzdol v požiralnik in v želodec. :D Encimi v želodcu so začeli pravo vojno, kdo bo prvi, ki bo začel razkrajati dobroto na posamezne sestavine, saj imajo možnost okušati tako dobroto le redkokdaj v življenju. V požiralniku se je začel boj na požiralniku. :evil: A to je bil šele prvi grižljaj, sledilo jih je še nekaj in vsak je bil slastnejši od prejšnjega in kar prekmalu je bil krožniček prazen. :cry: Nekateri smo hoteli polizati še opekač, a smo bili prepozni, kajti polizan je bil tako, da se je izrabila teflonska plast in izginil je napis firme. 8) Emajl na dnu je bil že načet in samo uvidevnost do Barb je preprečila, da ji nismo pojedli še opekač. :shock: Tako dober je bil Barbin tiramisu. :evil: :evil:

Poleg že uveljavljenih maskot Tekaškega foruma: krave in Piramide, je zagotovo tudi maskota Barbina slaščičarska umetnija in slaščica :shock: tiramisu. Super! Barb, hvala za čudovito doživetje vrhunskega okusa vsebovanega v tvojem tiramisuju FULL MOON. Po mojem se je luna skrila za gore, :oops: ker je zagledala konkurenco v tvojem full moonu in je imela tremo, zato se je pokazala šele takrat, ko je ostal samo še zaradi lizanja izrabljeni opekač. :oops: Še sedaj, ko tole pišem imam vso mokro tipkovnico, ker se mi cedijo sline iz ust v spomin na užitek ob konsumiranju Barbinega tiramisuja! :D :shock: :D
Uporabniški avatar
 tmp
Barb, tale oda je pa tako napisana, kot bi moje misli bral.
Tale tvoj tiramisu je res mmmmmmmmmmmmmm.

Hvala še enkrat, :clap: :clap:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA