- 05 Jan 2009, 19:35
Robokop, govori v svojem imenu. Moji rekordi še pridejo, če ne v tem, pa v prihodnjem desetletju. Zdaj se moram najprej "streznit" od veselega decembra. Sem Katrca in sem alkoholik" everobodyyyy: "Hi, Katrca".
No, saj ni bilo tako hudo, samo nebroj takšnih in drugačnih prireditev in zabav. Ampak včeraj sem vzela stvar v svoje noge in šla že navsezgodaj na Celjsko, potem teč ( madoniš, se spet vse trese ), potem pa sem bila samo še na toplem, ker me je res prezeblo. Sicer pa pridno smučam, tečem parkrat na teden, če boste ta teden tudi kateri počasni v sredo, pa se vidimo. Lenči, okrevaj že brž.
No, saj ni bilo tako hudo, samo nebroj takšnih in drugačnih prireditev in zabav. Ampak včeraj sem vzela stvar v svoje noge in šla že navsezgodaj na Celjsko, potem teč ( madoniš, se spet vse trese ), potem pa sem bila samo še na toplem, ker me je res prezeblo. Sicer pa pridno smučam, tečem parkrat na teden, če boste ta teden tudi kateri počasni v sredo, pa se vidimo. Lenči, okrevaj že brž.

v Celje? Je še kdo za
se ne dam mrazu!Upam, da bo le malo popustil, ker lahko ta teden tečem le zvečer krepko po osmi uri in, ker se dela osnova za sezono ( a ne ZdravkoC) je treba potrpeti.
) in se veselo valjala v njej. Jupi, kak se mi je vse razbolelo! Zadnjih par tekov sem malo čutila desno nogo (stara poškodba iz Španije, ko sem imela orenk vneto Ahilovo tetivo, občasno pokaže roge; potem pa malo drugače obremenjujem in me boli cela noga). No, pol mi je pa tista migrena čez vikend itak še dala vetra, zdaj pa že dva dni tičim za kompjutrom in besno pišem seminar, tako da se mi je noga fajn pozdravila. Resnično pomaga edino počitek.
.