Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 UršaR
Ojla, moje Polžkice!

Zdaj se pa že skoraj moram malo oglasiti! Se že zelo dolgo nisem! Saj berem vas redno, tako da vem za vse boleče riti, boke in ostale nevšečnosti, ampak pisati nisem imela kaj. Praznike smo preživeli - prvo polovico sem bila v glavnem strežnica mlajšima bolnikoma, drugo polovico pa smo bili malo bolj aktivni. Smo smučali, drsali in se imeli fino. Tekli pa nismo.

Je pa moja noga končno popustila in tako sem se v torek ponovno stlačila v nekaj plasti tekaških cunj in jo mahnila na mraz. Rezultat - super!! No, tempo vse prej kot super, ampak občutki pa krasni. Končno sem spet tekla. In to brez bolečin v nogi, kar mi je sploh najbolj pomembno in zaradi česar me tempo sploh ne zanima! V bistvu prvič po več kot dveh mesecih (če pač odštejem nekaj bolečih poskusov). Očitno so bile res superge krive, saj imam zdaj nove (se tako svetijo, da ne rabim razsvetljave), vendar pa sem morala počakati toliko časa, da je bolečina res minila. Zdaj si želim samo, da ne bi bilo novih (ali starih) poškodb!

No in tekla sem tudi včeraj, ko so bili občutki spet krasni. Joj, kako je fino, ko ti sneg škriplje pod nogami.

Evo, pa sem se pohvalila!

Tistim, ki pridno tečete, želim, da vas ne bi preveč zeblo, tistim, ki pa ste na prisilnem počitku pa, da se čimpreje vrnete med tekače! Verjemite, počitek se izplača!! :wink:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Urša, jupiiiiii, :lol: to pa je res vesela novica. In kar pridno si jih že nabrala. Lepo, lepo. Se ti bom pridružila, upam, kmalu :oops:
Uporabniški avatar
 niki
Ksenija napisal/-a:Niki hvala... tudi jaz upam, da se kmalu vidimo. pocrkljaj svoje bolnike ... moja mala ima danes pregled pri otropedu. da se dogovorita glede operacije in terapije... še vedno upam na nek čudež ... če bo že potreben poseg, naj bo atroskopija

Upam, da se odvije na čim lažji možni način. Držim pesti :heart
Uporabniški avatar
 Asparagus
Ksenija napisal/-a:proga je dolga 15 km - vendar se na enem mestu obrnem in tečem nazaj, to lahko storimo tudi prej... poteka po cesti Zagorje - Kotredež - Rove - Znojile, sneg na cesti je samo zadnji km pa še enmal ko se teče v hrib. Pot se narahlo ves čas vzpenja razen ta zadnji km pa še enmal (tega se da konec koncev tudi prehoditi), nato se pa itak obrnemo in je pot naslednjih 7 km lažja... vsekakor se lahko predno štartamo dogovorimo kam koliko...
larchi je prvič tekla več kot 10 km ravno to pot z menoj ;) in je bila navdušena

A že vemo, kje se v nedeljo dobimo?
 spela*
Asparagus napisal/-a:

Ja, menda v Devinu. A pridete zraven, vsaj navijat? :lol:
Uporabniški avatar
 Hojca
Asparagus napisal/-a:

Ja, pri edinem semaforju v Zagorju, bova najdle, nč bat, baje ga ne moreš zgrešit :rol: .

Še prej pa ob 9.30 v Litiji, na ...

Mene sicer jutri cel dan ne bo, gremo mal na potep po slovenski obali, bom pa zvečer mal TF počekirala, če je slučajno prišlo do kakšne spremembe.
Uporabniški avatar
 lenči
mojculja napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:

Ja, pri edinem semaforju v Zagorju, bova najdle, nč bat, baje ga ne moreš zgrešit :rol: .

Še prej pa ob 9.30 v Litiji, na ...

Mene sicer jutri cel dan ne bo, gremo mal na potep po slovenski obali, bom pa zvečer mal TF počekirala, če je slučajno prišlo do kakšne spremembe.

Saj bo Ksenija ob cesti dežurala, da ne boste zgrešile, pa jaz tudi verjetno, ker ne bom mogla, da ne bi bila pravočasna :lol: :wink: .
Joj, kako bo tole luštn :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
spela* napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:

Špela, bomo mislili na vas in držali pesti, da maksimalno uživate ob teku :lol: :wink: :juhuhu: :juhuhu:
Pa še zame objemi Lonelya prosim :D
Uporabniški avatar
 Asparagus
spela* napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:

Tokrat se bomo trudili vsak na svojem koncu :) , mogoče pa kdaj drugič.
Uporabniški avatar
 Hojca
Asparagus napisal/-a:
spela* napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:

Tokrat se bomo trudili vsak na svojem koncu :) , mogoče pa kdaj drugič.

In se vsak na svojem koncu imel fajn :D . Pa dobr laufite v Medeji.
Uporabniški avatar
 lenči
Že hecam mojega, da mi pripravi kolešček :lol: in da mi pokaže, kako kolo dati dol, da bo šel v moj avtomobilček. Oblečena bom pa kot medvedek, da me ne bo zeblo. No, se bom tiste metre ogrela, ko bom šla peš po snegu. Ksenija, upam, da bom lahko kje pustila kolo za tisti del.
Se že veselim, da se vidimo. Joj, luštno bo.
Ksenija, ti bom dala Sovico, da bo zmerjeno :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
sem ti ravno na blogcu pisala ;)
Lenči se midve zmenimo 9.45, če sta punci ob 9.30 v Litiji :) da ne bosta naju čakali :)
pa dogovorimo se da ko pridete na križišče zavijte levo (iz Litijske smeri)... glede poti se pa še potem gdogovorimo... mam še eno idejo, mogoče celo truplooo uspe ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:sem ti ravno na blogcu pisala ;)
Lenči se midve zmenimo 9.45, če sta punci ob 9.30 v Litiji :) da ne bosta naju čakali :)
pa dogovorimo se da ko pridete na križišče zavijte levo (iz Litijske smeri)... glede poti se pa še potem gdogovorimo... mam še eno idejo, mogoče celo truplooo uspe ;)

OK, štartam ob 9.00 od doma in na standardnem mestu se dobiva. Super, idejo pa itak vem, da boš realizirala. Se vidimo.
 Larchi80
Punce lepo tekajte jutri. Če boste imele tako lepo vreme kot je današnje, vam ne bo hudega in boste res uživale :)
Jaz sem pa šla danes tečt s Tanjusho :D . Je blo res luštno. Na začetku naju je malo zeblo (-12 je bilo), ampak sva se po nekaj km že fino ogrele. Imeli sva sonček, sama prostrana polja, mislim nebeško! Zasnežena polja, skoraj nič prometa, fajn družbica, muska v uhljih,...ma kaj češ lepešga?
Edina težava je, ker mene matra desna noga. Od kolena dol me boli. Sploh ne vem kaj naj naredim :cry: . Kakšna ideja? Masiram si že redno, mažem z gelom, ampak mene tko čudno boli :cry: .
  • 1
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA