- 11 Jan 2009, 19:55
Kdo hudiča govori o enih kao nastrojenih TF-jevcih, če sta pa ta omenjena TF-jevca takooo pohlevno čepela v autočku, nista upala niti pisniti, saj je ena nastrojena TF-jevka vozila ta dva TF-jevca v tujem avtu (lastnica je baje hotela zadaj dremati, pa ji ni bilo dano). In smo lepo v tišini molili boga, da dojdemo na cilj. In smo. Nastrojena TF-jevka, alias kmetovalka pod prisilo, hvala za dostavo domov in za odlično vožnjo, pa za verbalno spremljavo, pa za vse smeh, dobro voljo,...
S Savotom sva pa eno ušpičila, se ve. Ena dama v belih nogavičkah, ki sva jo dohitela, nikakor ni prenesla dejstva, da sta dva "palčka" lahko tudi hitrejša in je kar pospešila, ko smo jo prehiteli, zraven pa hropla, kot da bo dušo spustila. Pa se je je Savo uslilil in jo počakal, da ga dohiti in prehiti, pol pa spet pospešil, in jo je njen ego spet malo zeznil, da je morala tudi ona pospešiti, in hropsti. In tako še kar naprej. Jaz sem jo samo lagano dohitevala, pa ne prehitela, vsakokrat, ko sem se ji približala, jo je nekaj v ritko zbodlo, da je pospešila. Na koncu tempa, jasno, ni zdržala in je močno zaostala, pisopihala v cilj in besno izginila v neznano. Na žalost smo prepozno ugotovili, da je bila naše gore list in je kapirala vse, kar smo se pogovarjali. Ampak, kdo ji je kriv, če teče na ego pogon.
Ne smem z zahvalo spustiti vseh ostalih TF-jevcev, Špela, Tae, Lonely, Roko, Edo, Nana, pa sem jih ful spustila, naj mi oprostijo, leta pač... Zaradi vseh vas sem se mela ful fajn. Še grem.
Sicer pa prekrasen tek, vreme naravnost odlično, oblekli smo se skoraj preveč (a sem zato staknila nahod, al sem premalo prešvicala čez kožo in gre sedaj prebitek čez nos in učke???).
Za tistih par euročkov smo dobili pašto za pravojedce na koncu, vmes dovolj toplega čaja, na začetku pa ene fine bele (jasno, kakšne pa zame, če ne bele) majčke, ki so nam ta malim celo prav. No ja, rokavi so malce dolgi, ampak pršparamo pr rokavicah.
Eto, kao na kratko poročilo, slikce pa moram še dol snet, pa jih pol naložim. A čem še Špelo mal počakat?