vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 pajo
Tek v Dolskem mi je pustil zelo bolečo tetivo zaradi katere tudi nisem končal teka. Sprejel sem vsak nasvet kako naj pozdravim to mojo bolečo tetivo poleg tega še žena dela v zdravstvu tako, da... 1. nasvet, ki je vsem znan je počitek. Pa ta ni prav nič pomagal včasih so bile bolečine kljub počivanju še hujše. Ni da ni - kaj vse sem namazal na to tetivo. Potem pa mi Lenči svetuje še glino. In ker je hudič res imel še mlade me je začela boleti še zdrava noga ker sem jo narobe obremenil da sem bolano lahko drugače obrača, da me je manj bolela. Šel sem v zeliščno ekarno v City park poleg Mobitela. Prodajalka pa me vpraša zakaj sem vzel glino in ji razložin. Ne ne bo šlo tole je bolj za revmo in kosti kot pa za kaka vnetja in podobno. Bil sem v dilemi kaj naj naredim. Ker mi je dajala vtis, da se spozna na to kaj prodaja sem vzel mazilo.Čisti zadetek v polno. Danes je 3 dan oziroma noč ko sem imel to zadevo ponoči na nogi. Prvič res hodim brez vseh bolečin sicer bolj po jajcih ker se še bojim bolečine v tetivi. Če bom komu pomagal z tem nasvetom glede boleče tetive :D ...cena pa je 7€.
 klopotec
Še ena potrditev da gabez deluje pri vnetjih. Zelo lepo pa tudi pospeši celjenje ran, pa tudi kosti.
Se mi zdi da je Samo imel pa slabo izkušnjo z gabezom in da pri njegovem vnetju ni bilo uspeha. Vprašanje zakaj. Me zanima v kakšni obliki in kako je uporabil gabez.
Jaz imam posušene gabezove korenine pripravljene doma. Seveda upam, da jih ne bom rabil, ampak pripravljen pa moraš biti.
Če hočeš prišparat denar, spomladi ali jesei izkoplješ korenine, jih opereš in narežeš na tanke kolobarčke, nato pa posušiš.
Uporabniški avatar
 lenči
Pajo, super, da pomaga, sedaj pa le povej, kdaj greva tekat :lol: :wink: . si bom pa tudi jaz zapomnila tole zdravilo. Sem že naprej posredovala tvojo izkušnjo, upam, da bo pomagala.
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:Pajo, super, da pomaga, sedaj pa le povej, kdaj greva tekat :lol: :wink: . si bom pa tudi jaz zapomnila tole zdravilo. Sem že naprej posredovala tvojo izkušnjo, upam, da bo pomagala.

Upam, da se v vidiva v februarju.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
pajo napisal/-a:
lenči napisal/-a:Pajo, super, da pomaga, sedaj pa le povej, kdaj greva tekat :lol: :wink: . si bom pa tudi jaz zapomnila tole zdravilo. Sem že naprej posredovala tvojo izkušnjo, upam, da bo pomagala.

Upam, da se v vidiva v februarju.

če smem vskočit: a še računata na Gorico 1. marca?

se bojim, da bom brez družbe :cry: saj ne bom a ne :D
Uporabniški avatar
 lenči
metkamarjetka napisal/-a:če smem vskočit: a še računata na Gorico 1. marca?

Nič ne boš brez družbe, poškodbe so izgleda zaenkrat uspešno pozabljene :lol: :wink: . Prijavnico imam že sprintano, samo plačam še, pošljem in jupiii, tam smo :D
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lenči napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:če smem vskočit: a še računata na Gorico 1. marca?

Nič ne boš brez družbe, poškodbe so izgleda zaenkrat uspešno pozabljene :lol: :wink: . Prijavnico imam že sprintano, samo plačam še, pošljem in jupiii, tam smo :D

prijavnica? kje? pošlješ kam? :?

nekaj sem brskala na strani www.marciatorigorizia.it , pa se bolj malo znajdem :oops:

kaj pa skupinska prijavnica?
Uporabniški avatar
 pajo
Še nasvet glede Gabezovega mazila: kazalo je že, da mi bo pomagalo pa le ni šlo tako kot sem si zamislil. Sedaj to kombiniram tako, da do takrat ko grem spat dajem na nogo Ašičevo glino ponoči pa mazilo. Čez dan če me še boli pa namažem z F23. In čakam kdaj bom šel lahko tečt :bum:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA