- 15 Jan 2009, 07:42
Tek v Dolskem mi je pustil zelo bolečo tetivo zaradi katere tudi nisem končal teka. Sprejel sem vsak nasvet kako naj pozdravim to mojo bolečo tetivo poleg tega še žena dela v zdravstvu tako, da... 1. nasvet, ki je vsem znan je počitek. Pa ta ni prav nič pomagal včasih so bile bolečine kljub počivanju še hujše. Ni da ni - kaj vse sem namazal na to tetivo. Potem pa mi Lenči svetuje še glino. In ker je hudič res imel še mlade me je začela boleti še zdrava noga ker sem jo narobe obremenil da sem bolano lahko drugače obrača, da me je manj bolela. Šel sem v zeliščno ekarno v City park poleg Mobitela. Prodajalka pa me vpraša zakaj sem vzel glino in ji razložin. Ne ne bo šlo tole je bolj za revmo in kosti kot pa za kaka vnetja in podobno. Bil sem v dilemi kaj naj naredim. Ker mi je dajala vtis, da se spozna na to kaj prodaja sem vzel mazilo.Čisti zadetek v polno. Danes je 3 dan oziroma noč ko sem imel to zadevo ponoči na nogi. Prvič res hodim brez vseh bolečin sicer bolj po jajcih ker se še bojim bolečine v tetivi. Če bom komu pomagal z tem nasvetom glede boleče tetive
...cena pa je 7€.