- 21 Jan 2009, 23:59
Mogoče sem pa res, a vseeno nisem nameraval polemizirat. Citiral bi pa tole:
No, mogoče je še kdo kaj navezal na bolezen, zdravje, pri prehrani pa menda predvsem o vplivu na zdravje ...
Problem vidim v tem, da je premalo lastnih mnenj in izkušenj, če kdo napiše svojo izkušnjo, pa se je dejansko izpostavil, pri tem pa si verjetno ni želel, da ga kritiki raztrgajo in oberejo.
Ravno sedaj bi napisal dolgo mnenje o tem, pa grem raje spat ... lahko noč
Andreja_T napisal/-a:
Ne vem, če si s "predhodnim" prispevkom mislil mojega - ampak, kje je pa govora o zdravljenju oz. o bolezni? Ali ne govorimo o prehranskih dodatkih za športnike,...
Mogoče sem pa res, a vseeno nisem nameraval polemizirat. Citiral bi pa tole:
Andreja_T napisal/-a: primer: poznam družino, kjer se po tvojem mnenju strašno nezdravo prehranjujejo. Imajo dva približno enako stara sinova. Eden ima vse možne zdravstvene probleme, drugi pa je zdrav kot riba. Glede na to, da se prehranjujeta popolnoma enako, bi morali po tvoji logiki vsi imet probleme, vključno s starši.
Kako prehrana dejansko vpliva na zdravje ...
No, mogoče je še kdo kaj navezal na bolezen, zdravje, pri prehrani pa menda predvsem o vplivu na zdravje ...
Problem vidim v tem, da je premalo lastnih mnenj in izkušenj, če kdo napiše svojo izkušnjo, pa se je dejansko izpostavil, pri tem pa si verjetno ni želel, da ga kritiki raztrgajo in oberejo.
Ravno sedaj bi napisal dolgo mnenje o tem, pa grem raje spat ... lahko noč