Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Hojca
niki napisal/-a:
Jaz sem že malo posumila, da ni on slučajno tale Ambjut :lol: :lol:

:hehe: :rol: :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Danes sem se dobila po službi z Mojculjo in odtekla zelo prijetno uro in četrt
na relaciji Živalski vrt -Koseze-Agrotehnika in nazaj. :)
Upam, da se Ljubljančani zavedate, kako srečo imate, ker lahko tečete po urejeni podlagi, kjer se ne umikaš avtomobilom. Še psi sprehajalcev so prijazni, očitno so navajeni ljudi. K dobrim občutkom je prispevalo tudi to, da sem bila po dolgem času spet zunaj v lepem vremenu in pri dnevni svetlobi.
Zanimivo se mi je zdelo, kako se razvijajo predeli Ljubljane, kjer že nekaj let nisem bila.

Med vožnjo domov sem slišala, da je Tina Maze osvojila medaljo. :cast:

Rekla sem si, da je bil danes res lep in uspešen dan. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Ha, ha, očitno osvajamo Ljubljano :lol: . Jaz sem včeraj sicer tekla na stadionu Kodeljevo, vendar sem najprej malo tekla ob njem in MojcaZ mi je razlagala, kje vse se lahko teče. Samo jaz sama sem čisto zgubljena, še presnetega stadiona nisem našla sama :oops: :evil: . Enkrat se bom pridružila, samo da tale gužva v službi mine. In da bo malo daljši dan :lol: , da bom vsaj videla, kje tečem :D .
Polžki pridni smo, ni kaj, migamo :wink:
Uporabniški avatar
 UršaR
Migamo, migamo! 8) Kako uživam, ko vidim, da je dan vsak dan daljši. Sicer jaz tečem, ko se stemni (ko oddam otroka na treningu), saj imam takrat urco zase. Ampak se mi zdi, da že diši po pomladi. Končno!!

Tečem še kar pridno. Zdaj sem v glavi razčistila in mi je fino. Tečem krajše razdalje (5 do 8 km) in pri tem uživam. Podaljševala bom počasi, saj se ne želim spet zagnati in potem odpovedati na celi črti. Baje se tudi počasi daleč pride. :wink:

Sicer pa je zdaj pred mano tedenska tekaška pavza, ker gremo jutri smučat!!! Ker imamo šoloobveznega otroka in šoloobveznega očija, se moramo držati šolskih počitnic. In tako jutri odrinemo v Schladming, kjer se bomo 1 teden preganjali po belih strminah. Komaj čakamo. Predvsem to, da zamenjamo okolje in bomo skupaj! Odklop!

Vsem želim čimveč užitkarskih kilometrov, poškodovanim in bolnim pa čimprejšnje okrevanje!!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Hojca
Asparagus napisal/-a:Danes sem se dobila po službi z Mojculjo in odtekla zelo prijetno uro in četrt
na relaciji Živalski vrt -Koseze-Agrotehnika in nazaj. :)
Upam, da se Ljubljančani zavedate, kako srečo imate, ker lahko tečete po urejeni podlagi, kjer se ne umikaš avtomobilom. Še psi sprehajalcev so prijazni, očitno so navajeni ljudi. K dobrim občutkom je prispevalo tudi to, da sem bila po dolgem času spet zunaj v lepem vremenu in pri dnevni svetlobi.
Zanimivo se mi je zdelo, kako se razvijajo predeli Ljubljane, kjer že nekaj let nisem bila.

Med vožnjo domov sem slišala, da je Tina Maze osvojila medaljo. :cast:

Rekla sem si, da je bil danes res lep in uspešen dan. :D

Ja, je res kar nekaj res luštnih tekaških poti :lauf: v Ljubljani: cel PST, Rožnik, Golovec.... Samo del tiste včeraj ni bil najprimernejši za Alenkine skoraj nove bele superge :twisted: . Me je stanje na delu PSTa od Kosez kar malo presenetilo :shock: (plundra, luže, malo blata..).

Je pa res fino, da se da tudi med tednom po službi pri dnevni svetlobi tečt. Skratka luštnih dobrih 10km sva odtekli včeraj 8) in se dogovorili, da podobno zadevo še kdaj ponoviva, če se nama pa kdo pridruži, bo pa sploh superca :) .
Uporabniški avatar
 Loni
Iz mojega tekaškega uživanja na sončku večraj ni bilo nič, ker mi moje koleno spet odštrajkalo svojo rundo, očitno je danes že potolaženo, včeraj pa tudi noge nisem mogla skrčiti. Kaj takega se mi pa še nikoli ni zgodilo. Me je že resno začelo skrbeti, danes zjutraj sem se zbudila skoraj bp. Nimam pojma, kaj je bilo to, upam, da samo muha enodnevnica.
Na koncu sem se z mrcino dobesedno po polžje vlekla tistih par km.
Uporabniški avatar
 lenči
Sem danes peljala Indya malo tekat :lol: :wink: . Tako me je bil vesel, ko sem prišla domov in ko je videl, da se oblačim, je skakal okoli mene in nestrpno čakal, da ga pripnem in jo mahneva v noč. Še dobro, da se teče na začetku počasi, ker je lulanja in kakanja ohoho :wink: . No, potem pa sva malo bolj šibala. Dva kolesarja sta se nama skoraj zapletla v povodec, ker sta bila čisto brez luči in čeprav sem imela jaz lučko, sem ju skoraj prepozno opazila. Indy se je pa hudo prestrašil :bum: .
Sedaj bova pa oba spala da bo kaj.
V nedeljo pa tekanje po sončku oh, to bo luštno :juhuhu:
Uporabniški avatar
 niki
Loni napisal/-a:Iz mojega tekaškega uživanja na sončku večraj ni bilo nič, ker mi moje koleno spet odštrajkalo svojo rundo, očitno je danes že potolaženo, včeraj pa tudi noge nisem mogla skrčiti. Kaj takega se mi pa še nikoli ni zgodilo. Me je že resno začelo skrbeti, danes zjutraj sem se zbudila skoraj bp. Nimam pojma, kaj je bilo to, upam, da samo muha enodnevnica.
Na koncu sem se z mrcino dobesedno po polžje vlekla tistih par km.

Zoprna stvar. Upam, da se ti stvar ne ponovi.
Ti je pa vsaj danes za kratek čas uspelo na sonček, upam da si boš uspela jutri več časa utrgati.

Zadnje dni razmišljam, da bi si tudi jaz morala kakšno pasjo marcino omisliti, da me spravi ven na zrak :D
Jutri imam v planu pa zares iti tečt, no ja sej imam družbo pa bo lažje.

mojculja napisal/-a:
Je pa res fino, da se da tudi med tednom po službi pri dnevni svetlobi tečt. Skratka luštnih dobrih 10km sva odtekli včeraj 8) in se dogovorili, da podobno zadevo še kdaj ponoviva, če se nama pa kdo pridruži, bo pa sploh superca :) .

Če se poklopimo s časom, bi tudi jaz šla kdaj zraven.. tam do 10 km, več mi pa zaenkrat ne paše.

UršaR,
važno, da uživaš in da te nič ne boli ob tem ko tečeš.. sicer so pa meni tudi ljubše krajše razdalje :D jaz če pretiravam, se mi zna hitro zgoditi, da se mi stvar zameri.. počasi pa bo, a ne :D
Uživajte na počitnicah, naš otrok jih ima en teden kasneje, žal pa se ne poklopijo z mojimi študijskimi počitnicami :(
 docca
Ksenija napisal/-a:tekla sem ;) vračam se 8)

Ti tudi nisi tekla? Zakaj ne?
Za mene tako veš, zakaj sem imela pavzo.
Uporabniški avatar
 Ksenija
24.01. sem tekla zadnjič. Potem sem imela en teden bolj kot ne zaseden s službo, zbolela sem, nisem želela tvegat, da se še bolj prehladim, zato nisem tvegala, prejšnji konec tedna ter ta teden sem pa poleg službe večino časa preživela ob mali, ki je imela operacijo kolena. Včeraj je končno prišla domov.Danes sem si vzela dobro urico časa in šla tečt... tudi jutri upam, da mi uspe. prosti čas je namenjen njej, nikakor jo s temi bolečinami ne bom pustila same doma. tek bo pač počakal...
 docca
Potem si imela vse na kupu, tako kot jaz.
Ampak zdej bomo spet začele, kaj ne?
Js grem tut jutr. }isem še na tistih km, ki bi jih želela, ampak saj bo.
Uporabniški avatar
 Ksenija
jst sem danes uživala... sicer nisem bila najboljša tekaška družba, ampak uživala pa sem ;) upam, da sotekačica tudi...
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:jst sem danes uživala... sicer nisem bila najboljša tekaška družba, ampak uživala pa sem ;) upam, da sotekačica tudi...

Ksenija, kako ne bi uživala v tvoji družbi :wink: :lol: . Saj ni treba govorit, družba je dovolj :D .
Tudi jaz imela danes skozi družbo, najprej Jančike na prvem delu teka, na drugem delu pa Mojce99 in njene Jazz. Ob tako lepem sončnem dnevu se mi kar smeje :lol: , da sem ga odtekla v prijetni družbi.
Uporabniški avatar
 Hojca
niki napisal/-a:
mojculja napisal/-a:

Če se poklopimo s časom, bi tudi jaz šla kdaj zraven.. tam do 10 km, več mi pa zaenkrat ne paše.

Niki, fino 8) .
Jaz grem v sredo (al pa četrtek) med 16 in 17 uro - če ima katera (al pa kdo drug, ki mu paše polžji tempo) čas in željo.... Štart na parkirišču pri živalcu ali po dogovoru. Tam nekje 8 - 11km pretežno po ravnem.
  • 1
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA