Loni napisal/-a:Iz mojega tekaškega uživanja na sončku večraj ni bilo nič, ker mi moje koleno spet odštrajkalo svojo rundo, očitno je danes že potolaženo, včeraj pa tudi noge nisem mogla skrčiti. Kaj takega se mi pa še nikoli ni zgodilo. Me je že resno začelo skrbeti, danes zjutraj sem se zbudila skoraj bp. Nimam pojma, kaj je bilo to, upam, da samo muha enodnevnica.
Na koncu sem se z mrcino dobesedno po polžje vlekla tistih par km.
Zoprna stvar. Upam, da se ti stvar ne ponovi.
Ti je pa vsaj danes za kratek čas uspelo na sonček, upam da si boš uspela jutri več časa utrgati.
Zadnje dni razmišljam, da bi si tudi jaz morala kakšno pasjo marcino omisliti, da me spravi ven na zrak
Jutri imam v planu pa zares iti tečt, no ja sej imam družbo pa bo lažje.
mojculja napisal/-a:
Je pa res fino, da se da tudi med tednom po službi pri dnevni svetlobi tečt. Skratka luštnih dobrih 10km sva odtekli včeraj
in se dogovorili, da podobno zadevo še kdaj ponoviva, če se nama pa kdo pridruži, bo pa sploh superca
.
Če se poklopimo s časom, bi tudi jaz šla kdaj zraven.. tam do 10 km, več mi pa zaenkrat ne paše.
UršaR,
važno, da uživaš in da te nič ne boli ob tem ko tečeš.. sicer so pa meni tudi ljubše krajše razdalje

jaz če pretiravam, se mi zna hitro zgoditi, da se mi stvar zameri.. počasi pa bo, a ne
Uživajte na počitnicah, naš otrok jih ima en teden kasneje, žal pa se ne poklopijo z mojimi študijskimi počitnicami