Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Za petek bom vesela družbe, samo javite tam do 16.45 ure, ker drugače grem kar po Laškem :wink:

Javim pravi čas in ne tako kot prejšnji teden. Sem pozabila kako dela Bogdan :oops: samo, da se mi javi na mobi (zdajle teče).

:wink:
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:Za petek bom vesela družbe, samo javite tam do 16.45 ure, ker drugače grem kar po Laškem :wink:

jst bi, ampak moja desna taca ni nič bolje. :cry: :cry:

takoj ko bom spet sestavljena javim.

lp
Uporabniški avatar
 spiridon
:) tud jaz sem za tek danes pop.če bo kdo za skupni trening naj javi...
lep dan! :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Tud jst grem dons popoldan!

A se uskladimo glede ure?

Meni bi bilo idealno ob 17:30, ker ima moj kasneje obveznosti!

Predlogi???? :lol:

Nazadnje spremenil natasa, dne 13 Feb 2009, 09:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 spiridon
se prilagodim uri....meni ustreza.
Uporabniški avatar
 Jančika
Bom sproti čekirala in javila; na žalost ne vem, če bo moj heroj sploh že iz službe do takrat (in ne, nima popoldanske :evil: ).
Uporabniški avatar
 natasa
Torej ob 17:30 na špici ?

Jst bom tam, upam, da še kdo ! :wink:

lp
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Torej ob 17:30 na špici ?

Jst bom tam, upam, da še kdo ! :wink:

lp

Jaz tako hitro ne bom uspela priti. Lepo tekaj in seveda tvoji sotekači tudi, če bo poleg Spiridona še kdo prišel.
Jaz jo bom mahnila v Laškem malo naokoli, bom pa Indya vzela za družbo :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 Jančika
Nataša in Spiridon, hvala za družbo in se opravičujem, ker sta morala zaradi mene šetati :oops: . Jaz sem se morala kar fajn potrudit, da sem vama sledila, a je bilo prijetno, ne matrarija; edino tisti tavečji klanec, tam sem se namučila. Spiridon, upam, da te ni zeblo :oops: .

Srečali smo tudi Mojco99 in njeno kužiko, ki sta se že vračali.
Uporabniški avatar
 lenči
Lepo da ste se dobili in skupaj odtekli. Sta jo tudi Gospod 5.0 in Turbo Roman ob 18.00 odhitela na en krog :lol: .
No, jaz sem pa malo sprehodila Indya, tako je bil vesel, da sva šla tekat :heart . Sedajle pa leži kot mrtev :wink: . Ampak meni se je pa danes že lepo poznalo, da se grem neke intervale tam vmes. Sicer sem nogice še čutila, vendar pa je bil tempo zelo dober, pa še klance sem obdelala malo. Je pa pihalo in ni bilo nič prijetno. Pa dva kolesarja brez luči sta nama prišla naproti, sta se skoraj zapletla v povodec :evil: . Glede na to, da sem bila ubita, ko sem prišla domov in razmišljala, da mogoče pa ne bi šla teč, sem sedaj res utrujena, ampak zadovoljna. Spala bom kot ubita :wink: :lol: .
V nedeljo pa zopet pridem obdelat malo klasiko v Celje :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Jančika napisal/-a:Nataša in Spiridon, hvala za družbo in se opravičujem, ker sta morala zaradi mene šetati :oops: . Jaz sem se morala kar fajn potrudit, da sem vama sledila, a je bilo prijetno, ne matrarija; edino tisti tavečji klanec, tam sem se namučila. Spiridon, upam, da te ni zeblo :oops: .

Oh, ne skrbi. Zame je bilo super, ker grem jutri zjutraj odlaufat dolgo. Sem pa malo v skrbeh, ker za Spiridona je bilo pa tole res počasi ( še dobro, da je danes že naredil en "hud" trening). Skratka se še priporočam. Spiridon res bi bila vesela, če boš razkazal proge proti Šmartinskem jezeru.

Nazadnje spremenil natasa, dne 13 Feb 2009, 21:45, skupaj popravljeno 1 krat.
 GODBENIK
Bravo Celjani!

Vse čestitke!

Sem bolj med novinčki tukaj na forumu in ko vidim kako Celjani zelo lepo sodelujete, mi je tako zelo všeč in toplo.

No...saj mogoče delam krivico katerim drugim, ampak se mi zdi da ste pač vedno prisotni tukaj gori.
Tudi sam bi si želel kake družbe pri teku, vendar sem bolj na obrobju Ljubljane in tako tekam sam :cry:

Sem že študiral, da bi se vam mogoče celo kdaj pri kakem dolgem teku pridružil!

Saj vem da to ni prava tema za take pisarije, pa vendar, hotel sem samo izrazit pohvalo in navdušenje nad vami.

Tudi na tak način vplivate in vlivate energijo nam ostalim za prijetno osvajanje novih kilometrov!

Grega
Uporabniški avatar
 natasa
GODBENIK napisal/-a:Bravo Celjani!

Vse čestitke!

Sem bolj med novinčki tukaj na forumu in ko vidim kako Celjani zelo lepo sodelujete, mi je tako zelo všeč in toplo.

No...saj mogoče delam krivico katerim drugim, ampak se mi zdi da ste pač vedno prisotni tukaj gori.
Tudi sam bi si želel kake družbe pri teku, vendar sem bolj na obrobju Ljubljane in tako tekam sam :cry:

Sem že študiral, da bi se vam mogoče celo kdaj pri kakem dolgem teku pridružil!

Saj vem da to ni prava tema za take pisarije, pa vendar, hotel sem samo izrazit pohvalo in navdušenje nad vami.

Tudi na tak način vplivate in vlivate energijo nam ostalim za prijetno osvajanje novih kilometrov!

Grega

No, tole je pa lepo slišat!! :lol:

Kar se pa teka tiče bomo veseli nove družbe :lol: !!

Nazadnje spremenil natasa, dne 13 Feb 2009, 22:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Jančika
Godbenik, saj do nas nimaš tako daleč. Prihajajo toplejši (vsaj upam, hehe) in daljši dnevi, verjetno se bomo pogosteje zbobnali skupaj, pa se zapelji do nas :) . Imaš prav, tale naša tema in naša druženja so prava stvar!

Spiridon, upam, da se nisi prehladil danes :lol: .
Uporabniški avatar
 Mojca99
Jančika napisal/-a:Nataša in Spiridon, hvala za družbo in se opravičujem, ker sta morala zaradi mene šetati :oops: . Jaz sem se morala kar fajn potrudit, da sem vama sledila, a je bilo prijetno, ne matrarija; edino tisti tavečji klanec, tam sem se namučila. Spiridon, upam, da te ni zeblo :oops: .

Hehe, srečali je mila beseda. Glede na to, kako ste odbrzeli mimo, je bilo to bolj srečanje s tornadom. Enako velja tudi za Gospoda 5:00, ki sem ga srečala kasneje.
V nedeljo pridem odpolžat en krog. Saj bi šla hitreje, pa moja Jazz ne zmore. Če verjameš :D
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA