lenči napisal/-a:Za petek bom vesela družbe, samo javite tam do 16.45 ure, ker drugače grem kar po Laškem
jst bi, ampak moja desna taca ni nič bolje.

takoj ko bom spet sestavljena javim.
lp
natasa napisal/-a:Torej ob 17:30 na špici ?
Jst bom tam, upam, da še kdo !![]()
lp
Jančika napisal/-a:Nataša in Spiridon, hvala za družbo in se opravičujem, ker sta morala zaradi mene šetati. Jaz sem se morala kar fajn potrudit, da sem vama sledila, a je bilo prijetno, ne matrarija; edino tisti tavečji klanec, tam sem se namučila. Spiridon, upam, da te ni zeblo
.
Srečali smo tudi Mojco99 in njeno kužiko, ki sta se že vračali.
GODBENIK napisal/-a:Bravo Celjani!
Vse čestitke!
Sem bolj med novinčki tukaj na forumu in ko vidim kako Celjani zelo lepo sodelujete, mi je tako zelo všeč in toplo.
No...saj mogoče delam krivico katerim drugim, ampak se mi zdi da ste pač vedno prisotni tukaj gori.
Tudi sam bi si želel kake družbe pri teku, vendar sem bolj na obrobju Ljubljane in tako tekam sam![]()
Sem že študiral, da bi se vam mogoče celo kdaj pri kakem dolgem teku pridružil!
Saj vem da to ni prava tema za take pisarije, pa vendar, hotel sem samo izrazit pohvalo in navdušenje nad vami.
Tudi na tak način vplivate in vlivate energijo nam ostalim za prijetno osvajanje novih kilometrov!
Grega
Jančika napisal/-a:Nataša in Spiridon, hvala za družbo in se opravičujem, ker sta morala zaradi mene šetati. Jaz sem se morala kar fajn potrudit, da sem vama sledila, a je bilo prijetno, ne matrarija; edino tisti tavečji klanec, tam sem se namučila. Spiridon, upam, da te ni zeblo
.
Srečali smo tudi Mojco99 in njeno kužiko, ki sta se že vračali.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA