Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vreme
Resnično super slike, samo nekateri počasneži ponavadi nismo gor :mrgreen: .

Pa ne vem, če sem ravno danes bil med njimi je namreč padel moj rekord gor in dol :D
Uporabniški avatar
 Sebi
Mi je kar hudo, ker se približuje konec lige :--(. Bi bil človek vesel, če bi se podaljšala za kakšen teden ali dva (lahko tudi tri). Toliko dobre družbe in židane volje na enem kupu vsak teden :juhuhu:... Zares vse pohvale vsem, ki se vsak teden trudite, da nas za rekreacijo še nagradite (kljub dežju, snegu, vetru in mrazu) :cast:
 gozdni
tudi jaz sem bil med sankači,ampak na srečo nimam razen modric in krajših nohtov na rokah nobenih posledic,razen precej slabši čas,ker sem se potem kar malo ustrašil ob obeh sankačih ki sta ga prižgala mimo-lahko bi bilo kar krepko huje,je dalje kar strmo-pa sem se odločil da je bolje da se obrnem malo nazaj pa lepo ob gozdu gor-ziher je ziher.
Uporabniški avatar
 Štefan
Slike so res super, hvala! Pa tudi osebni je padel, prava obutev :juhuhu:.

Na porazih se učimo, ni vsaka zmaga enako sladka.
Uporabniški avatar
 urosvudler
Tudi mene je kljub šprintarcam pri S ovinku odneslo na cesto sem se komaj polovil, na kolenu imam tricemtimetrsko ureznino, na srečo ni globoka. Ko sem se pobral in hitro nadaljeval sem iz ozadja zaslišal hude krike :roll:
Uporabniški avatar
 jonas
11.Teden je za nami, pogoji so bili res "ledeni" ampak tudi to sodi zraven,
udeležba pa zopet visoka, kar 96 hribolazcev, postavili smo tudi nov rekord v
številu vseh udeležencev po 11.Tednih nas je prišlo krepko preko 1000 :shock: :clap:

kar nekaj se jih je spustilo tudi pod mejo 30min :roll: izboljšanih pa je bilo tudi veliko osebnih časov :clap:
do konca zimskega pokala pa še samo 2.tedna, razmere pa iz tedna v teden boljše :wink:

Pohorje kliče :idea:
Uporabniški avatar
 grom
meedo napisal/-a:Slike iz današnje tekme: povezava

Slika

Super slike, hvala :!:
Uporabniški avatar
 jonas
STATISTIKA po 11.Tednih Zimskega pokala peš na Pohorje 2008/2009

- v 11.Tednih se nas je zbralo 211 različnih tekmovalcev od tega 39 žensk in 172 moških
(lansko leto nas je bilo ob koncu pokala 156 vseh)
- max. št. udeležencev 116 (5.Teden), min. št. 53 (10.Teden), skupaj v vseh enajstih tednih 1047 :shock:
(za primerjavo lani po 15.tednih - 806 udeležencev)
- 329 krat ste izboljšali svoje osebne čase :clap:

naj ženski čas: 35min 50sek (6.Teden) Daneja Grandovec
naj moški čas: 28min 26sek (6.Teden) Igor Šalamun in David Rihtarič

pogoji na progi so vedno boljši, do konca zimskega pokala pa še samo dva tedna :roll:

12. TEDEN 22.2.2009 ob 9.30h

13. TEDEN-Finale 1.3.2009 ob 9.30h

vabljeni v čim večjem številu :wink: saj bo do 3. Pokala dolga poletna pavza :lol:

rezultate, slike in izžrebance za pice najdete po vsakem tednu tukaj
http://www.srichinmoyraces.org/si
Uporabniški avatar
 grom
jonas napisal/-a:STATISTIKA po 11.Tednih Zimskega pokala peš na Pohorje 2008/2009

- v 11.Tednih se nas je zbralo 211 različnih tekmovalcev od tega 39 žensk in 172 moških
(lansko leto nas je bilo ob koncu pokala 156 vseh)
- max. št. udeležencev 116 (5.Teden), min. št. 53 (10.Teden), skupaj v vseh enajstih tednih 1047 :shock:
(za primerjavo lani po 15.tednih - 806 udeležencev)
- 329 krat ste izboljšali svoje osebne čase :clap:

naj ženski čas: 35min 50sek (6.Teden) Daneja Grandovec
naj moški čas: 28min 26sek (6.Teden) Igor Šalamun in David Rihtarič

pogoji na progi so vedno boljši, do konca zimskega pokala pa še samo dva tedna :roll:

12. TEDEN 22.2.2009 ob 9.30h

13. TEDEN-Finale 1.3.2009 ob 9.30h

vabljeni v čim večjem številu :wink: saj bo do 3. Pokala dolga poletna pavza :lol:

rezultate, slike in izžrebance za pice najdete po vsakem tednu tukaj
http://www.srichinmoyraces.org/si

Vau, samo še 2x...

Zadnjo nedeljo mi je nekaj podobnega rešilo kožo...

http://www.superge.si/html/svn/2619302-AA.shtml

:!:
Uporabniški avatar
 PeterM
Samo:-) napisal/-a:@PeterM: Mogoče je dobra ideja prst dat pod rentgen. Zdaj si še urgenca, čez nekaj dni pa čakalna vrsta...

Kronologija nekega padca, drsenja in hvala bogu zaustavitve.
Na štart prišel pozno, dobro razpoložen, poln energije. Začel zagnano po cesti. V gozdu mi veja sname kapo. Se obrnem, jo poberem, trije švignejo mimo. Pa si mislim, kakšna potrata časa. Nekaj višje odnese gozdnega, v živo vidim, kako to zgleda. Nese te daleč, ni šans, da se ustaviš sredi hriba. Opravim z S-om, Tomaž pred mano sledi tistim s šrintericami po sredi hriba, avtomatsko grem za njim, Tomaža odnese, le stežka se ustavi, sam jo cvrem naprej kot kak superman. Modri bi imel tu lahek izhod, malo desno ob gozdu ni bilo težav, to sem storil kasneje.
Še pred tem pa je šel osel na led, strm. Kar naenkrat spoznam, da je led pred mano, pa levo in desno in za mano. Poskušam prečiti proti gozdu. Slaba ideja me hitro položi, pa smo se šli frčanje po hribu. Komaj se nekako zaustavim pred še hujšo strmino. In se ves mehek spravim na noge. Nekaj časa grem v turističnem ritmu. Šele čisto proti konci se spet malo zaženem.
Epilog: prva pomoč, ki mi jo ponudi Samo:) z obližema na dva krvava prsta, pajkice, ki so šle v franže. Kar nekaj izgubljenega časa na progi. Sočutni pogledi sotekačev in sotekačic. In kanček pridobljene modrosti, da le ne bi kar skopnela. Modrosti, ki pravi, da je stvari potrebno jemati čisto malo bolj previdno. Pa je še vedno užitek. Pa ozaveščenost, da bi bilo zlahka precej huje.
Naslednji teden me ni na Pohorje, zaradi počitnic, ne ker bi mi zmanjkalo poguma. Potem pa še veliki finale in novi izzivi. :)
Vsem, ki ste v nedeljo tako ali drugače padali, želim hitro okrevanje. :)
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Ja, ti padci so zgledali brutalno. Res sreča, da ste vsi odnesli še kar OK. Po mojem tudi zato ker so se zasankali itak sami superman-i :twisted:
Uporabniški avatar
 jonas
Samo:-) napisal/-a:Ja, ti padci so zgledali brutalno. Res sreča, da ste vsi odnesli še kar OK. Po mojem tudi zato ker so se zasankali itak sami superman-i :twisted:

sam sem imel navadne Salamonke in nisem imel večjih težav pri premagovanju strmine, si pa moral malo bolje pogledati kam stopaš :wink:
drži pa to, da na tako visokih pulzih, noga kar hitro zaide oz. zdrsne, kar je tudi botrovalo parim zdrsom :D
kar nekaj jih je bilo z navadnimi copati in brez palic,... glavno da so prišli vsi na vrh,... :idea:

se pa že delajo stopničke, tako da bo to nedeljo stanje proge veliko boljše :!:

do konca pokala pa še samo dva tedna
12. Teden 22.2.2009 in 13. Teden 1.3.2009 ob 9.30h

napoveduje se velika udeležba :wink:
Uporabniški avatar
 grom
jonas napisal/-a:
Samo:-) napisal/-a:Ja, ti padci so zgledali brutalno. Res sreča, da ste vsi odnesli še kar OK. Po mojem tudi zato ker so se zasankali itak sami superman-i :twisted:

sam sem imel navadne Salamonke in nisem imel večjih težav pri premagovanju strmine, si pa moral malo bolje pogledati kam stopaš :wink:
drži pa to, da na tako visokih pulzih, noga kar hitro zaide oz. zdrsne, kar je tudi botrovalo parim zdrsom :D
kar nekaj jih je bilo z navadnimi copati in brez palic,... glavno da so prišli vsi na vrh,... :idea:

se pa že delajo stopničke, tako da bo to nedeljo stanje proge veliko boljše :!:

do konca pokala pa še samo dva tedna
12. Teden 22.2.2009 in 13. Teden 1.3.2009 ob 9.30h

napoveduje se velika udeležba :wink:

Sem te gledal in si mislil - v Salomonkah, pa taka hitrost in čas - vsaka čast, res :!:
 meedo
adijo boljši pogoji za zadnji dva vzpona :bum:
 Reeko
meedo napisal/-a:adijo boljši pogoji za zadnji dva vzpona :bum:

:D Sneži :D
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 36