Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
vencelj napisal/-a:Tudi meni je žal. Sem danes opravil testno 8-ko. Cunja. Ta vikend PST zame odpade!
Dobro tekajte
LP, vencelj

Ti samo lepo počij, PST nikamor ne bo šla in veš da te vedno radi tečemo v tvoji družbi!
Lp

Uroš
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
No torej da podam še vroče poročilo. Kot obljubljeno sem se danes odpravil in odtekel cel krog v solo izvedbi. Proga je večinoma v redu edino predel Rudnik-Murgle je nekoliko bolj blaten ter še pokrit na predelih s snegom in pa še seveda predel pred Kosezami, opozoril bi tudi na previdnost pri sestopu iz Golovca saj je zadnji del klančine ter gozdna cesta na katero prideš še precej spolzka. No to bi bilo to...
Tempo pa sem imel 4:45 :wink:
Uporabniški avatar
 grb
No tud nas vcerajsnji krog je bil super. Glede na start ob 6:00 iz Bezigrada smo ravno med BTCjem in Fuzinami srecali concni vzhod in sonce nas je potem spremljalo do konca.

Ker je bilo zaradi rane ure se pod niclo, blata ni bilo ampak je bila podlaga lepo utrjena, malo smo se pa tud "podrsali" dol z Golovca kot pravi Uros.

Tempo ne prehiter, monotonijo pa je razbila dobra druzba in prav zanimivo je bilo opazovati prebujajoče mesto in na koncu par tekacev, ki so tekli mimo, ko smo mi ze opravili.

Aja pa se to. Ali ima kdo mogoce tocno izmerjen cel krog? Jaz se zanasam na tocnost ljubljanske mestne oblasti in verjamem 33-im km ki jih kazejo oznake :-)

G.
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Ja Vencelj ker sem bil sam sem ga malce stisnil ;)

grb kolko jaz vem je na mestni karti ali kje že uradna oznaka 32.8 km, ja oznake pravijo 33, spet tretji pa da je celo več... Ne vem bi blo kdaj fajn kakega z GPS-om s sabo vzet da bomo meli konkretne podatke!

Lp

Uroš
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
No zadnje novice s PST odsek Vič-Rudnik-Vič-Koseze-Vič. Proga je večinoma "suha" 2 snežni ploskvi je mogoče zaslediti le še v Murglah pa seveda eno pred Kosezami tako da je lepo za tečt.
Drugače pa POZOR ko tečete v smeri proti Rudniku in greste mimo gostilne Jesen ali kak že tam na odseku ki se zoži ob ljubljanici postavljajo danes betonske stebre (za elektriko) in je rahlo nevarno oziroma neprehodno tak da predlagam da jo krenete po pločniku in izpustite tisti odsek... upam pa da se dela ne bojo zavlekla...

Lp

Uroš
Uporabniški avatar
 zlopi
grb napisal/-a:Aja pa se to. Ali ima kdo mogoce tocno izmerjen cel krog? Jaz se zanasam na tocnost ljubljanske mestne oblasti in verjamem 33-im km ki jih kazejo oznake :-)

G.

... tile podatki so bili enkrat objavljeni ...
Lp, zlopi
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA