Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 petka
Čestitke vsem, ki ste bili danes v Gorici. :clap:
Jaz se tudi malo pripravljam na Sežano, nisem se še čisto odločila... Lenči, ti greš, če se prav spomnim?

Jančika napisal/-a:Računam na sredin skupni dopoldanski izi tek :) .

Jaz grem, tako, da velja! :D
Uporabniški avatar
 lenči
petka napisal/-a:Jaz se tudi malo pripravljam na Sežano, nisem se še čisto odločila... Lenči, ti greš, če se prav spomnim?

Ja, midva bova tam :wink: , grem čisto na izi na 21ki (beri tempo 6.45-7.00)
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:
petka napisal/-a:Jaz se tudi malo pripravljam na Sežano, nisem se še čisto odločila... Lenči, ti greš, če se prav spomnim?

Ja, midva bova tam :wink: , grem čisto na izi na 21ki (beri tempo 6.45-7.00)

Mene kr mal trema daje, ker so bli teli prvi mesci v letu bolj "klavrni" kar se teka tiče...
Ampak ... nekako se bomo že privlekli, v dobri družbi seveda :D

Jest se tut priporočam za polžji tempo ...
... do takrat upam, da bom že nabrala nekaj kilometrov in kondicije :wink:

Rit se na kratke proge kar lepo obnese, na daljše bom sprobavala postopoma ...

petka, se vidimo!

Lp
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
Koci napisal/-a:Za odganjanje psov, ki so spuščeni v naravi pomaga visokofrkvenčni oddajnik, ki z ljudem neslišnim zvokom povzroča psom bolečino v ušesih in jih s tem odganja. Napravica sicer ni zaželena pri lastnikih psov, vendar pa deluje. Nosiš jo lahko v žepu ali za pasom. Za poskusiti je. Meni tudi niso po godu spuščeni kosmatinci, vendar dokler bodo lastniki psov taki kot so, si bomo morali tekači sami pomagati! :!: :twisted:

Kje pa se da to nabaviti, ker jaz imam dovolj en napad psa, res ne bi reskirala, pa razmišljam o teku ob Savinji in mi je zelo neprijetno :?: Hvala za info.

Našla sem tole

http://www.mojoglasnik.com/oglasnik/oglas/173566

http://www.conrad-forum.com/viewtopic.php?p=1317

:wink:
Uporabniški avatar
 petka
lenči napisal/-a: Ja, midva bova tam :wink: , grem čisto na izi na 21ki (beri tempo 6.45-7.00)

Ja, to bo ravno pravi tempo! :D

IRA napisal/-a: petka, se vidimo! Lp

Upam vseeno, da bom tekla malo hitreje kot zadnjič v Istri... :wink: Se vidimo!
Uporabniški avatar
 nini32
včeraj in danes sem pretekla svojo (skromno) razdaljo. brez neprijetnih srečanj s štirinožci in njihovimi lastniki. :wink: sem pa danes srečala pridne tekačice in tekača (da vas malo zašpecam Slika) natašo, pa spiridona. in ob savinji še mojco (ampak ne vem če Z ali 99). mojca, pozdravila sem te. Slika

obremenitve moja noga dobro prenaša. Slika

v sredo me ne bo. žal. bom spremljala kako se boste dogovarjali za prihajajoče srede oz. teke v dopoldanskem času.

lep večer vam želim. :wink:
Uporabniški avatar
 nini32
natasa napisal/-a:To so glavne tekme, tri štejejo za Evropski pokal, ki ga letos nameravam odteči.

Verjetno še kaj vmes, ampak krajše bolj za razvedrilo kot pa zares :lol:

navijam zate ... Slika

nini
Uporabniški avatar
 lenči
Petka, zmenjene, večja kot bo družba, bolj bo luštno :wink: :lol: . Če pa bom prepočasna, pa kar pobegnite naprej, ni panike :wink: . Jaz ne bom šla hitreje, tudi vleči se ne pustim :nono:.

Nini, kakšno kratko na izi pa bi jaz tudi šla s tabo, divjanja imam še od nedelje dovolj :? .

Nataša, sem poslala mail in povprašala, kako se lahko naroči, čakam odgovor in če ne bo preveč komplicirano, kupim, ker res ne bi več bila poslastica kakšnemu pasjemu prijatelju :twisted: .

Jančika, ti se pa le spravi skupaj.
Uporabniški avatar
 nini32
Lenči,
Velja. Na izi in ne predolgo. Da ne bo spet pri meni, kaj vneto ;-)
Nini
Uporabniški avatar
 natasa
nini32 napisal/-a:
natasa napisal/-a:To so glavne tekme, tri štejejo za Evropski pokal, ki ga letos nameravam odteči.

Verjetno še kaj vmes, ampak krajše bolj za razvedrilo kot pa zares :lol:

navijam zate ... Slika

nini

Hvala nini.

katrca
spet se malo javljam. Ali kdo od vas ve po kolikem času približno lahko začnem spet uporabljati koleno za namene teka po nategu stranske kolenske vezi. Saj to vem, da bom sama začutila kdaj lahko, samo zanima me po bribližno kolikšnem času ? ker bom pop****od nemoči.
Uporabniški avatar
 Jančika
Jaz bom šla zdajle počasi sprobat, če še znam teči in kako me noge nesejo. Jutri pa - kdaj? Ob devetih? Veliko prej ne morem. Na Špici? Koliko bi pa šli? Jaz sem za takratek krog, ker bom prišla peš in to pomeni še dodatne 4 kilometre. No, zdaj sem pa še vremensko napoved pogledala...če bo deževalo, se ne bom ravno silila...a sem samo jaz taka sisi :oops: ?

V Sežani me ne bo, ta mesec se selimo in smo že zdaj v hudem zaostanku, kaj šele bo :evil: . Ni šans, da si vzamem fraj dan.
Uporabniški avatar
 Jančika
katrca napisal/-a:spet se malo javljam. Ali kdo od vas ve po kolikem času približno lahko začnem spet uporabljati koleno za namene teka po nategu stranske kolenske vezi. Saj to vem, da bom sama začutila kdaj lahko, samo zanima me po bribližno kolikšnem času ? ker bom pop****od nemoči.

O, katrca! Pojma nimam, ti samo želim, da bi bila kmalu dobra. Mogoče bo Spiridon znal pomagati?
Uporabniški avatar
 natasa
Jančika napisal/-a:
katrca napisal/-a:spet se malo javljam. Ali kdo od vas ve po kolikem času približno lahko začnem spet uporabljati koleno za namene teka po nategu stranske kolenske vezi. Saj to vem, da bom sama začutila kdaj lahko, samo zanima me po bribližno kolikšnem času ? ker bom pop****od nemoči.

O, katrca! Pojma nimam, ti samo želim, da bi bila kmalu dobra. Mogoče bo Spiridon znal pomagati?

Definitivno Spiridon!!! Še dobro, da je en stručko med nami :lol: !

Uporabniški avatar
 Loni
Ira, tole z ritjo preverjeno na daljših razdaljah, navadno boli prvih nekaj km, na koncu pa sploh ne veš, da te je sploh kdaj bolela - vsaj pri meni je tako, čutim samo na začetku, nato pa kar preneha.
U, Lenči, tvoj tempo za Sežano je pa meni izredno povšeči, glede na moje fizično stanje sploh ne vem več, ali lahko sploh še govorim o kakem tempu. to je že nadgradnja smejalnega. Upam, da bom do takrat s ta novo motiko že vse viruse nekam zakopala.
  • 1
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA