- 07 Mar 2009, 08:45
Ne vem al je to luna v raku al pa me daje pomladanska utrujenost
.
Niti govorit se mi ni dalo... je pa res, da sem se tudi malo šparala za prihodnje napore, samo ne tekaške
. Še najbolj zagnan je bil Arabo, ki je bil skozi na čelu in narekoval tempo
. Jaz in Lonely pa sva bla vedno ena 2 metra za njim. Na koncu je Arabo predlagal, da malo podaljšamo tek in naredimo še en giro okoli Izole, vendar ideja ni padla na plodna tla
. Sem pa ugotovila, da so temperature kar visoke, da se bo potreba počasi kr malo manj obleč
.
Arabo: obvezno daj na oglasno desko, kdaj bo kaka fajn luna za teč, bom raje takrat naredila kak km več kot ponavadi
.
Ksenija: vabljena si tudi ti na kak tek na obali, seveda ob pravi luni
Drugače pa je včeraj bilo bilo polno sprehajalcev, ki so se prišli mal na sonček gret
.
Niti govorit se mi ni dalo... je pa res, da sem se tudi malo šparala za prihodnje napore, samo ne tekaške
. Jaz in Lonely pa sva bla vedno ena 2 metra za njim. Na koncu je Arabo predlagal, da malo podaljšamo tek in naredimo še en giro okoli Izole, vendar ideja ni padla na plodna tla Arabo: obvezno daj na oglasno desko, kdaj bo kaka fajn luna za teč, bom raje takrat naredila kak km več kot ponavadi
Ksenija: vabljena si tudi ti na kak tek na obali, seveda ob pravi luni
Drugače pa je včeraj bilo bilo polno sprehajalcev, ki so se prišli mal na sonček gret
(magari, da bi bile take)
.