prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 riba
Ne vem al je to luna v raku al pa me daje pomladanska utrujenost :?: .
Niti govorit se mi ni dalo... je pa res, da sem se tudi malo šparala za prihodnje napore, samo ne tekaške 8) . Še najbolj zagnan je bil Arabo, ki je bil skozi na čelu in narekoval tempo :lauf:. Jaz in Lonely pa sva bla vedno ena 2 metra za njim. Na koncu je Arabo predlagal, da malo podaljšamo tek in naredimo še en giro okoli Izole, vendar ideja ni padla na plodna tla :roll:. Sem pa ugotovila, da so temperature kar visoke, da se bo potreba počasi kr malo manj obleč :shock: .

Arabo: obvezno daj na oglasno desko, kdaj bo kaka fajn luna za teč, bom raje takrat naredila kak km več kot ponavadi :lol: .

Ksenija: vabljena si tudi ti na kak tek na obali, seveda ob pravi luni :wink:

Drugače pa je včeraj bilo bilo polno sprehajalcev, ki so se prišli mal na sonček gret :P .
Uporabniški avatar
 Arabo
Že danes nekje po 14. uri bo ugodno in bo trajalo do ponedeljka (luna v levu).

Povezava: http://www.lunin.net/koledar/

Ker bom sodeloval v nedeljo na teku po Panovcu, danes verjetno ne bom tekel ampak dan kljub temu preživel aktivno. Popoldan savna in bazen v Žusterni.

Če je kakšen kandidat za tek v popoldanskih urah, pa načrt nemudoma spremenim. Tekel bi tam od 10 do 15 km v "neobveznem" tempu, po možnosti fartlek po obalnem zaledju (Po za srce -Vanganel-Marezige, makadamska pot Dragonja-Babiči, strunjanska pot plaža-križ-belveder, Piran-Fiesa-Beli križ,...), tako da malo hribčkamo oziroma klančkamo.
Uporabniški avatar
 Arabo
No, pa smo dali še ta weekend skozi. Jaz v Novi Gorici, lonely pa v Ferrari, kjer je bil odličen. :clap: :cast:

V torek torej se ponovno dobimo. Kaj bomo spet odtekli do Škofij?
Uporabniški avatar
 lonely
Arabo napisal/-a:No, pa smo dali še ta weekend skozi. Jaz v Novi Gorici, lonely pa v Ferrari, kjer je bil odličen. :clap: :cast:

V torek torej se ponovno dobimo. Kaj bomo spet odtekli do Škofij?

Jaz sem za progo Izola-Škofije-Izola---30km (danes se itak nisem zmatral)

Če bo v torek fuj-vreme, preložimo.
Uporabniški avatar
 Arabo
Torej danes? Izgleda, da bo vreme lepo.

Proga je, kot sem opazil že določena. Samo, da se zmenimo, s kje in kdaj startamo.

@lonely ti boš iz Izole ob 16.h?

@riba ti pa boš iz Bertokov ob 17.h?

Če je tako bom jaz tudi kot zadnjič ob 16.30-16.40 s parkirišča na Bonifiki.
Uporabniški avatar
 riba
se strinjam z planom :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 riba
Plan v celoti uspel :clap:

Arabo je celo zabeležil današnje dogajanje s kratkim video posnetkom :roll:
Uporabniški avatar
 lonely
No,danes je pa šlo.....lepo vreme cca.13°C......nobene "negativne" Lune.
Trije standardni: riba.Arabo-jaz, smo opravili z načrtovanimi razdaljami.
Sam sem štartal iz Izole, v Kopru se mi je pridružil -Arabo- v Bertokih še -riba-.Skupaj smo se odpravili na Škofije....tam naredili par fotk.....ter se obrnili in vrnili na štartne pozicije.
Po nedeljskem maratonu mi je današnjih 30km v dobri družbi v zmernem tempu (cca 5min/km) kar prijalo.
Uporabniški avatar
 Arabo
@ Nisi omenil, da sva na Bonifiki srečala Zebro in še dva italijanska tekača. Prvi upam, da se bo v kratkem kdaj nam pridružil.

Povprečni tempo je po mojem merilcu bil tam okoli 5.20, kar je super, glede na naše pretekle napore (predvsem lonely-jeve).

Glede slik in snemanja, pa lahko povem, da razen slike, ki jo je napravil mimoidoči, so prava katastrofa (slikal in snemal sem jaz). Očitno nimam "prsta" in sem fotografska katasrofa. :) Lonely-ju sem že posredoval na epoštni naslov.

@ riba

Javi tvojega.

Dnevi so še vedno prekratki za daljše teke med tednom po opravljenih delovnih obveznostih, če ne želiš teči v temi (osebno mi to ne ugaja).
Uporabniški avatar
 riba
Danes pridem ob 16.30 v Izolo

Arabo: prinesi gradivo :lol:
Uporabniški avatar
 riba
Danes smo spremenili plan in namesto relacije Izola-Koper, tekli kar na Bonifiki :lauf: . Pretekli smo 6 krogov in vmes mi je Arabo predstavil vaje za moč :drink (magari, da bi bile take) :lol: ........ pri tistih bolj poskočnih sem kar dušo izpustila. Za finiš pa je bilo na programu še nekaj intervalnih tekov... tako da se mi mišice še sedaj tresejo kot strune na kitari (predvsem tiste nad kolenom). A ve kdo kako se jih pomiri???? :roll:

V glavnem bilo je huje kot tek na 10 km .... jaz sem pa mislila, da bo to bolj easy varianta. Ko bom šla naslednjič na Bonifiko
bom vsaj vedela kaj me čaka :bum: :bum: :bum: .
Uporabniški avatar
 Arabo
Daj, daj, no... ne pretiravaj.

Dan je bil čudovit in je prav "dišal" po teku. Zaradi lonely-jeve delovne odsotnosti smo malo spremenili načrt, a mislim, da je bilo konstruktivno.

Tek je pač malo bolj zahteven, če se ga ne lotiš res povsem "upokojensko". Pač odvisno od lastnih ambicij, zmožnosti,.... Za take tekače, kot se te predstavljam, pa menim, da je to potrebno, priporočljivo, zaželeno in .....

Jaz sem bil full zadovoljen z opravljenim in zavedam se, da mi bo to verjetno pomagalo v prihodnje. V družbi je vse lažje opraviti, pa malo komentiraš, se ustaviš, "prežvečiš" storjeno,....

Na Bonifiki je bilo polno tekačev in drugih oseb, ki so se ukvarjale s športom, kar je najlepše videti in občutiti. Ta športni duh, ki zleze pod kožo in postane nalezljiv.... te kar potegne.
Uporabniški avatar
 riba
Ugotavljam, da je taka vrsta vadbe tudi zame zelo priporočljiva, ker sploh nimam moči :? .

Arabo, hvala za trening družbo in dobre živce, ko si moral poslušat moje jamranje :cast1: .

Bo treba obvezno ponovit :wink: .
Uporabniški avatar
 IRA
Ej primorska naveza :twisted:

Se vidimo na solinah???

Jaz že pridno treniram, da bom lahko šla en dan z vami .... sam glede na to, kako pridno vi trenirate ... bo še preteklo nekaj sončnih vzhodov in zahodov :P

Se vidimo v solinah, če pridete ...
Mam stavo sama s sabo ... če jih pretečem pod uro si privoščim pico v Santa Luciji ...
Drugače pa kaj bolj zdravega ...

Skratka, motivacija je ... 8)
Uporabniški avatar
 riba
Seveda se vidmo :lol:

"Soline" so naše :wink:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14