Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 petka
Jančika napisal/-a:Petka, jaz bi jutri šla. Tak cajt in proga kot zadnjič?

Ob 9.30, ista proga - zmenjeno.
Uporabniški avatar
 lenči
Lepo tekajta jutri, jaz sem danes peljala Indya na sprehod in seveda moje nogice na iztek :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 spiridon
petka napisal/-a:

:) pridem tud jaz za druzbo.lahko??? :oops:
Uporabniški avatar
 natasa
Vidim, da boste jutri zjutraj uživali :lol: 8) .

Jaz grem pa popoldan sprobat Spiridonovo traso za fartlek. :oops:

:wink:
Uporabniški avatar
 Jančika
spiridon napisal/-a:
petka napisal/-a:

:) pridem tud jaz za druzbo.lahko??? :oops:

Kaj sploh vprašaš :P . Če bom pri volji, bom prišla peš, tak da me mal počakajta, če se slučajno zamudim na kakem semaforju :lol: .
Uporabniški avatar
 Jančika
Še dobro, da nisem prišla peš, ker ne bi zdržala. Pojma nimam, zakaj mi je danes šlo tako težko od nog. Tempo ni bil hud (5:45), pa sem se morala vseeno ves čas trudit, ni šlo samo od sebe. No ja, pride kdaj tak dan. Je bilo pa fajn.
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:Lepo tekajta jutri, jaz sem danes peljala Indya na sprehod in seveda moje nogice na iztek :lol: :wink: .

kdaj pa greva midve??

jančika, petka, spiridon :arrow: tempo 5.45 je zame prehud. bom še pridno trenirala, da bom vsaj približno tako hitra kot ste vi?

lp, nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Lepo tekajta jutri, jaz sem danes peljala Indya na sprehod in seveda moje nogice na iztek :lol: :wink: .

kdaj pa greva midve??
jančika, petka, spiridon :arrow: tempo 5.45 je zame prehud. bom še pridno trenirala, da bom vsaj približno tako hitra kot ste vi?
lp, nini

Nini, kaj pa jutri? 18.15 na parkirišču? tempo definitivno ne 5.45 :oops: . Javi, da bom vedela, če si za in se ustavila :D
Uporabniški avatar
 petka
Jančika napisal/-a:Tempo ni bil hud (5:45), pa sem se morala vseeno ves čas trudit, ni šlo samo od sebe. No ja, pride kdaj tak dan. Je bilo pa fajn.

Tempo sicer res ni bil hud, na izi pa ravno tudi ne :wink:.

Lenči, če greš oz. gresta v Sežano z lastnim prevozom, me zanima, če vi se lahko priključila v eno smer :roll:...
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:Nini, kaj pa jutri? 18.15 na parkirišču? tempo definitivno ne 5.45 :oops: . Javi, da bom vedela, če si za in se ustavila :D

lenči, žal, danes ne morem ob tem času. ker ima moj "aktivnosti" s prijatelji :roll: , grem prej do 5 km. se pa lahko zmeniva za ponedeljek ob takem času. :?:

nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Nini, kaj pa jutri? 18.15 na parkirišču? tempo definitivno ne 5.45 :oops: . Javi, da bom vedela, če si za in se ustavila :D

lenči, žal, danes ne morem ob tem času. ker ima moj "aktivnosti" s prijatelji :roll: , grem prej do 5 km. se pa lahko zmeniva za ponedeljek ob takem času. :?:
nini

Nini, ni problema, prej pa jaz ne uspem pobegnit iz Ljubljane. V ponedeljek pa ne vem, kdaj bom lahko zaključila. Mogoče bo šlo. Projekti so zelo nepredvidljive zadeve :bum: .
Pa lepo tekaj danes.
Uporabniški avatar
 lenči
petka napisal/-a:[Lenči, če greš oz. gresta v Sežano z lastnim prevozom, me zanima, če vi se lahko priključila v eno smer :roll:...

V katero smer :?: tja ali nazaj :?:
Uporabniški avatar
 petka
lenči napisal/-a:
petka napisal/-a:[Lenči, če greš oz. gresta v Sežano z lastnim prevozom, me zanima, če vi se lahko priključila v eno smer :roll:...

V katero smer :?: tja ali nazaj :?:

Tja... Za nazaj pridejo pome :wink:
 katrca
hojla. Poročam, da je moja noga iz dneva v dan boljša, samo malo še čutim, da je bila poškodovana. Je pa res, da sem vzela Spiridonov namig resno in telovadim, vadim na orbitreku in vse to. Od poškodbe zdaj teče 4. teden. A mislite, sploh ti, Spiridon, če bi lahko že kak korak potekla...ali naj raje še delam druge vaje.
Hvala
  • 1
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA