Jančika napisal/-a:Petka, jaz bi jutri šla. Tak cajt in proga kot zadnjič?
Ob 9.30, ista proga - zmenjeno.
spiridon napisal/-a:petka napisal/-a:Jančika napisal/-a:Petka, jaz bi jutri šla. Tak cajt in proga kot zadnjič?
Ob 9.30, ista proga - zmenjeno.pridem tud jaz za druzbo.lahko???
lenči napisal/-a:Lepo tekajta jutri, jaz sem danes peljala Indya na sprehod in seveda moje nogice na iztek![]()
.
nini32 napisal/-a:lenči napisal/-a:Lepo tekajta jutri, jaz sem danes peljala Indya na sprehod in seveda moje nogice na iztek![]()
.
kdaj pa greva midve??
jančika, petka, spiridontempo 5.45 je zame prehud. bom še pridno trenirala, da bom vsaj približno tako hitra kot ste vi?
lp, nini
Jančika napisal/-a:Tempo ni bil hud (5:45), pa sem se morala vseeno ves čas trudit, ni šlo samo od sebe. No ja, pride kdaj tak dan. Je bilo pa fajn.
lenči napisal/-a:Nini, kaj pa jutri? 18.15 na parkirišču? tempo definitivno ne 5.45. Javi, da bom vedela, če si za in se ustavila
nini32 napisal/-a:lenči napisal/-a:Nini, kaj pa jutri? 18.15 na parkirišču? tempo definitivno ne 5.45. Javi, da bom vedela, če si za in se ustavila
lenči, žal, danes ne morem ob tem času. ker ima moj "aktivnosti" s prijatelji, grem prej do 5 km. se pa lahko zmeniva za ponedeljek ob takem času.
![]()
nini
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA