jst bom pa rekla led led led

Moderator: lenči
Larchi80 napisal/-a:Wiiiiii Wiiiiiii preživela današnji trening!!!! Happy, happy,..ko bi vi vedeli, kam me je tale naša Ksenija vlekla!!
Imela sem se super, narežala sem se med tekom ali naj rečem plazenjem po vseh štirih s Čemšeniške planine tok,...vam rečem da je čist wooohoo blo vse skupej! Sam led, trd sneg, objemala sem drevo, da ne grem nikamor več, pa sva ble šele na začetku najine poti. Sestop je bil res doživetje in pol. Ampak ko sva 1x prišle dol je bilo pa super!!! Prekrasno vreme, narava, sonček, snegec, odlična družba,...skratka res popolno dopoldne
Ksenija napisal/-a:mene pa še vedno tačke bolijo... postajajo pa vse bolj čvrste
ja pomlad prihajadokler ne odnesem pet tja gor nad 1200 metrov haha potem se bom pa spet kot na novoletno jutro počutila... do kolen v snegu... pa sej počas ga mora zmanjkat tud tam gor anje
danes pretekla 9 km, bemtim pa zaradi napačnega izbranega enega kosa oblačil... bemu
lenči napisal/-a:Ksenija napisal/-a:hm...jst bom rekla samo - a je pomlad
kej več pa od Dejzi pa na blogu
Je bilo toliko zvončkov in v mislih sem jih namenila vama, trgala pa jih nisem, naj lepšajo dneve in misli še ostalim. Res je, pomlad je.
IRA napisal/-a:Lenči, kdaj začneva s kRožniki?
Pa pa
IRA napisal/-a:Dan ...
No danes pa sem dobila zeleno luč za tek, kljub temu, da mam jutri trening nog ... fajn sem izkoristila tale tek ... in presenečeno ugotovila, da sem verjetno tekla svoj najboljši tempo sploh ...![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA