Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:hm...jst bom rekla samo - a je pomlad ;)
kej več pa od Dejzi pa na blogu ;)

Je bilo toliko zvončkov in v mislih sem jih namenila vama, trgala pa jih nisem, naj lepšajo dneve in misli še ostalim. Res je, pomlad je.
Uporabniški avatar
 Ksenija
o Lenči hvala :)
jst bom pa rekla led led led ;)
 Larchi80
Wiiiiii Wiiiiiii preživela današnji trening!!!! Happy, happy,..ko bi vi vedeli, kam me je tale naša Ksenija vlekla!!
Imela sem se super, narežala sem se med tekom ali naj rečem plazenjem po vseh štirih s Čemšeniške planine tok,...vam rečem da je čist wooohoo blo vse skupej! Sam led, trd sneg, objemala sem drevo, da ne grem nikamor več, pa sva ble šele na začetku najine poti. Sestop je bil res doživetje in pol :). Ampak ko sva 1x prišle dol je bilo pa super!!! Prekrasno vreme, narava, sonček, snegec, odlična družba,...skratka res popolno dopoldne :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Larchi80 napisal/-a:Wiiiiii Wiiiiiii preživela današnji trening!!!! Happy, happy,..ko bi vi vedeli, kam me je tale naša Ksenija vlekla!!
Imela sem se super, narežala sem se med tekom ali naj rečem plazenjem po vseh štirih s Čemšeniške planine tok,...vam rečem da je čist wooohoo blo vse skupej! Sam led, trd sneg, objemala sem drevo, da ne grem nikamor več, pa sva ble šele na začetku najine poti. Sestop je bil res doživetje in pol :). Ampak ko sva 1x prišle dol je bilo pa super!!! Prekrasno vreme, narava, sonček, snegec, odlična družba,...skratka res popolno dopoldne :laola

Hm, potem pa naslednjih jaz vzamem opremo od mojega sina, ki je plezalec, mogoče bo pa lažje :hehe:
Uporabniški avatar
 Ksenija
ja luštn sva se imeli... če dejzi dovoli, bom na svojem blogcu dodala še novih slikic, pa katero si od nje sposodila... sem včeraj ugotovila, da sem tolikokrat že šla po tej poti, da so mi nekatere zadeve čisto vsakdanje, Dejzi jih je pa ujla v objektiv...
bi pa rada izvedela km ja za tale podvig... ker če je Semjulova ocena 25 km točna, sva imeli midve hud tempo glede na hribe pa doline, al pa sem se jst zmotila haha
Uporabniški avatar
 lenči
Indy je bil danes zelo srečen, ko sva naredila en mali krogec po Laškem :lol: :wink: . Moje tačke pa tudi, da so se malo utekle po naporu. Joj, kako je lepo, ko pridem še po svetlem domov, pomlad se bliža :D .
Uporabniški avatar
 Ksenija
mene pa še vedno tačke bolijo... postajajo pa vse bolj čvrste ;)
ja pomlad prihaja ;) dokler ne odnesem pet tja gor nad 1200 metrov haha potem se bom pa spet kot na novoletno jutro počutila... do kolen v snegu... pa sej počas ga mora zmanjkat tud tam gor anje ;)
danes pretekla 9 km, bemtim pa zaradi napačnega izbranega enega kosa oblačil... bemu
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:mene pa še vedno tačke bolijo... postajajo pa vse bolj čvrste ;)
ja pomlad prihaja ;) dokler ne odnesem pet tja gor nad 1200 metrov haha potem se bom pa spet kot na novoletno jutro počutila... do kolen v snegu... pa sej počas ga mora zmanjkat tud tam gor anje ;)
danes pretekla 9 km, bemtim pa zaradi napačnega izbranega enega kosa oblačil... bemu

Hm, no, ko ga pa zmanjka, pa pridem tudi jaz pokukat :lol: , da bom lahko na dveh kolesih prišibala :lol: . Si pa zelo pridna, lepo tečeš, hitra pa kot strela :shock:
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:hm...jst bom rekla samo - a je pomlad ;)
kej več pa od Dejzi pa na blogu ;)

Je bilo toliko zvončkov in v mislih sem jih namenila vama, trgala pa jih nisem, naj lepšajo dneve in misli še ostalim. Res je, pomlad je.

Oh, pri nas je pa še včeraj snežilo. Sem vam rahlo favš.

Sicer pa jaz še kar nisem prišla do otvoritvenega teka, saj moj imunski sistem štrajka. Eh ja... bom že dočakala pravi dan za tek.
Uporabniški avatar
 IRA
Dan ...

Evo mene "opet" :P
Tudi jaz sem danes konkretno vesela ...

Tečem še kar premalo :roll:
Zraven furam še fitnes in delo do poznega popoldneva, zgodnjega večera ... tako, da letim praktično iz delavnice v teniske :D

No danes pa sem dobila zeleno luč za tek, kljub temu, da mam jutri trening nog ... fajn sem izkoristila tale tek ... in presenečeno ugotovila, da sem verjetno tekla svoj najboljši tempo sploh ... :twisted:

Super ... kaj bi bilo šele, če nebi bla na off dobre dva meseca?
Ali pa je ravno tu "haklc" da sem se fajn spošila ... mišice kar lepo sledijo ... se pozna tudi fitnes ... naj traja takšno lepo, krasno, neboleče in "dobro počuteno" stanje :P

Lenči, kdaj začneva s kRožniki?

Pa pa
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Lenči, kdaj začneva s kRožniki?
Pa pa

Jaz krožnike pridno praznim, kRožnik imam pa v planu v torek, če mi le sestanek ne prepreči pravočasnega odhoda. Drugače pa po okrevanju po maratonu, kar pomeni druga polovica aprila :oops: .
Pa da ne boš prehitra :oops: , jaz sem počasna :? :D
Uporabniški avatar
 Cormi
lenči napisal/-a:
IRA napisal/-a:Lenči, kdaj začneva s kRožniki?
Pa pa

....kRožnik imam pa v planu v torek..... :D

jeeeee, kukiji bodo :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Lenči a ob 17h?

Bom probala prit, če bo le služba dovolila .... drugače pridem mogoče kasneje, če bo še kaj veselja :twisted:

Za april se pa pripodočam 8)

... aja kukijev pa ne bo od mene, sigurno ne ... sem preveč v krizi s časom, da bi še kej "mesla" ... lahk pa kej s pumpe prnesem 8)
Uporabniški avatar
 Cormi
IRA napisal/-a:... aja kukijev pa ne bo od mene, sigurno ne ... sem preveč v krizi s časom, da bi še kej "mesla" ... lahk pa kej s pumpe prnesem 8)

Za začetek bo zadostovalo, če "prineseš" sebe :wink: za kukije pa bom jaz poskrbela........
 Mini Miška
IRA napisal/-a:Dan ...

No danes pa sem dobila zeleno luč za tek, kljub temu, da mam jutri trening nog ... fajn sem izkoristila tale tek ... in presenečeno ugotovila, da sem verjetno tekla svoj najboljši tempo sploh ... :twisted:

Ah, ja... zelena luč za tek pa najboljši tempo :shock: :shock:
Prav čudim se, kaj prebiram na temle forumu - no, se pa učim iz vaših napak - tudi to je dobro :oops:
  • 1
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA