Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
natasa napisal/-a:....... Spiridonovo traso za fartlek. :oops:

Nisem delala fartleka, ampak stopnjevanja v hrib.

Umrla - dobesedno.

Spiridon kako zdržiš 30-40 ponovitev????? :shock:

:wink:
Uporabniški avatar
 spiridon
:) bravo Nataša,to je super trening,ki ti bo koristil za moč in hitrostno vzdržljivost.kako zdržim,tako...trmast sem in mazohist :wink: !rečem si,če sem včasih zdržal že več ,bom pa še to,verjemi tud trpim in umrem in verjemi tudi tisti najboljši umirajo na treningih.
Katrca me veseli da migaš,verjemi da bo tako šlo hitreje.če smatraš da je bolje ,poskusi teči,le tako boš vedela.počasi po ravnini in če ne bo prehude bolečine in se ta ne bo stopnjevala je stvar ok.sigurno te bo na začetku malo bolelo tudi če bi bilo že čisto vredu.poskusi in če gre,potem vsak drugi dan tek,ostalo pa vadba kot sedaj.začni naprimer 3x5min;pa naslednjič 2x10min... ,pred tekom dobro ogrej z masažo-grelna krema in narahlo raztegni.velja in seveda poročaj!
DOBER TEK!!!!! :P
Uporabniški avatar
 natasa
spiridon napisal/-a::) bravo Nataša,to je super trening,ki ti bo koristil za moč in hitrostno vzdržljivost.kako zdržim,tako...trmast sem in mazohist :wink: !rečem si,če sem včasih zdržal že več ,bom pa še to,verjemi tud trpim in umrem in verjemi tudi tisti najboljši umirajo na treningih.
:P

Pa sem misla, da sem jaz trmasta :? , mazohist itak že vem, da sem :wink: !
Je pa zanimivo, da me bolijo zgornje ritne mišice :shock:, noge pa nič :lol: .

Danes pa na izi.

Uporabniški avatar
 nini32
natasa napisal/-a:
spiridon napisal/-a::) bravo Nataša,to je super trening,ki ti bo koristil za moč in hitrostno vzdržljivost.kako zdržim,tako...trmast sem in mazohist :wink: !rečem si,če sem včasih zdržal že več ,bom pa še to,verjemi tud trpim in umrem in verjemi tudi tisti najboljši umirajo na treningih.
:P

Pa sem misla, da sem jaz trmasta :? , mazohist itak že vem, da sem :wink: !
Je pa zanimivo, da me bolijo zgornje ritne mišice :shock:, noge pa nič :lol: .

Danes pa na izi.

zdej pa povejta še, kje je ta trasa, da se je na daleč izognem :oops: :wink:

katrca
super,res sem vesela. :D ko boš pripravljena reči, ti grem za družbo.

lep tekaški dan ....

nini
Uporabniški avatar
 lenči
petka napisal/-a:
lenči napisal/-a:
petka napisal/-a:[Lenči, če greš oz. gresta v Sežano z lastnim prevozom, me zanima, če vi se lahko priključila v eno smer :roll:...

V katero smer :?: tja ali nazaj :?:

Tja... Za nazaj pridejo pome :wink:

Če te ne moti, da nas bo mogoče 5 v avtu, ni problema.
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:hojla. Poročam, da je moja noga iz dneva v dan boljša, samo malo še čutim, da je bila poškodovana. Je pa res, da sem vzela Spiridonov namig resno in telovadim, vadim na orbitreku in vse to. Od poškodbe zdaj teče 4. teden. A mislite, sploh ti, Spiridon, če bi lahko že kak korak potekla...ali naj raje še delam druge vaje.
Hvala

Jupiiiiiii, samo da gre na bolje, le po pameti in potem gremo kakšen kratek giro ob Savinji :lol:
Uporabniški avatar
 petka
lenči napisal/-a:
petka napisal/-a:
lenči napisal/-a:
petka napisal/-a:[Lenči, če greš oz. gresta v Sežano z lastnim prevozom, me zanima, če vi se lahko priključila v eno smer :roll:...

Mene ne moti :D , samo ne bi rada jaz gneče delala :roll: , bom še poskusila kakšno drugo varianto...
Uporabniški avatar
 MojcaZ
katrca napisal/-a:vidim, da zvezde stalnice pridno svetijo, nekaj je novih zvezdic, kje pa so n.pr. MojcaZ, Franci Škorjanc, ali jim je pošla energija ?

Jaz sem na žalost na prisilnem (tekaškem) dopustu. :cry: Levi gleženj mi še vedno štrajka. :evil: Ko stopim na sprednji del stopala (oz. ko hočem teči, me zapeče v levem gležnju pod kostjo) :cry: , kot da bi me zagrabil krč in me noče spustiti. :x Tako, da sedaj kolesarim (zanimivo pri tem me pa nič ne boli :roll: ) in veliko hodim na daljše sprehode ter na "polno" migam doma pred tv-jem. Tako, da je moja prijavnica za Sežano prodana :cry: ker se ne mislim nekaj silit, če mi ne gre.

Čeprav sem se zelo veselila, da končno spoznam traso sem si morala premisliti. Pravijo, da sem pretiravala, jaz pa še vedno mislim, da sem samo narobe stopila (beri v službi veliko skačem po stopnicah gor in dol po razne kartoteke) in da bo kmalu dobro. :wink: Baje so stopnice dobra varianta za lepo ritko (tako pravi moja tašča). :rol:

Sem optimistka in vem, da bom kmalu spet :lauf: in tekala naokrog. Vprašanje je samo, če me bo moj tekaški partner tako dolgo čakal ali bo obupal nad mano. :cry: Vem, da bom spet nekaj časa na začetku vendar upam, da bom kmalu spet "IN".

Katrca, ne obupat. Kmalu boš spet lahko nabirala kilometre.

Spiridon, kaj lahko še naredim za hitrejšo regeneracijo (poleg tega kar si mi že svetoval)? Mogoče kakšna masaža? Koliko računaš? :lol:

Lepo se imejte in pridno športajte. Ni važno kaj počnete sam, da MIGATE! :wink:

Radi se imejte in pridni bodite. Se vidimo, ko se zagledamo. 8)

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
petka napisal/-a:
lenči napisal/-a:
petka napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Mene ne moti :D , samo ne bi rada jaz gneče delala :roll: , bom še poskusila kakšno drugo varianto...

Petka, ne bo gneče, MojcaZ žal ne more v Sežano, tako da dobrodošla :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ napisal/-a:Sem optimistka in vem, da bom kmalu spet :lauf: in tekala naokrog. Vprašanje je samo, če me bo moj tekaški partner tako dolgo čakal ali bo obupal nad mano. :cry: Vem, da bom spet nekaj časa na začetku vendar upam, da bom kmalu spet "IN".
LP, Mojca :wink:

Mojca, upam, da se kmalu pozdraviš, za začetek bom pa mogoče jaz dobra, dokler ne boš spet tvojega tekaškega partnerja zmogla preganjati :lol:. Na kolesu ga itak :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
@Mojca upam, da kmalu saniraš gleženj.

katrca
jaz pa jutri spet začnem. JUHUHU. Saj vse teče ob Savinji, kar ima teniske. Jaz pa jih žalostno in z zavistjo opazujem
Uporabniški avatar
 Jančika
Katrca, fajn, boš poročala, kako ti bo šlo! Mene ta vikend zgleda čaka prisilni počitek, imam malo vročine in počutim se, kot da bi me nekdo pošteno premlatil :( . Pa take visokoleteče plane sem imela. No ja, bo že, še vse je bilo.
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Res da zadnje čase nič ne pišem in na žalost tudi nič ne tečem. Grem pa na Kraški maraton, tako na zeloooooooooooo izi.

Sta pa trenutno zadaj sedeža prosta.

Če kdo potrebuje, štartam iz CE, v Arji vasi na avtocest poberem še prijateljico in jo mahnem na 21km v Sežano.
  • 1
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA