Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 spiridon
lepo počasi,nič na silo in ne štet kilometrov ampak delat na čas na min.recimo 15km za enega je 1ura obremenitve,za drugega je to lahko skoraj 2uri in to je že čisto nekaj drugega-drug trening.to je dve uri udarcev na sklepe,dve uri matranja mišic in to dan za dnem in pride do preutrujanja materiala,bolečin v sklepih,vnetih tetiv.... :cry:
trening 45-60min je cez glavo in enkrat na teden do 90min.govorim za normalne tekače,ne za vrhunske.in seveda počitek vsakih nekaj dni.raje povečajte intenzivnost,kot pa količino,dokazano večji napredek.
malo v premislek za boljše počutje in ne samo primerjave in štetje kilometrov!!! :wink: :wink:
PA DOBER TEK!!!!!
Uporabniški avatar
 natasa
Se popolnoma strinjam s Spiridonom!!!

Sem v fazi treninga, ko sem zelo povečala intenzivnost treningov, in precej zmanjšala število km na teden, po vsakem treningu sem utrujena bolj kot po pretečenih 30-ih km. :oops:

Katrca kar lepo počasi :wink: .

:wink:
Uporabniški avatar
 bernarda
Katrca :!:

Naši začetki so bili tudi pet minut hoje, pet minut teka.Lepo počasi,počasi po poškodbi. Kako pravijo v tisti reklami SAJ BO ŠLO :!: :!: :)
 katrca
hvala lepa vsem za vzpodbude. Saj vem, da bo šlo. V vseh teh desetletjih sem se že naučila, da se počasi daleč pride. Danes ponovim vajo in sigurno bo že bolje. Lepo se imejte, kmalu se vam pridružim na skupnih tekih
Uporabniški avatar
 nini32
spiridon napisal/-a:trening 45-60min je cez glavo in enkrat na teden do 90min.govorim za normalne tekače,ne za vrhunske.in seveda počitek vsakih nekaj dni.raje povečajte intenzivnost,kot pa količino,dokazano večji napredek.
malo v premislek za boljše počutje in ne samo primerjave in štetje kilometrov!!! :wink: :wink:
PA DOBER TEK!!!!!

tole si bom zapomnila. :wink:

čez vikend nisem nič tekla. v petek sem delala stopnjevanja v hrib. pa še 5 km sem (smo) pretekla v zglednem tempu. potem raztezanja in trebušnjaki taki in onaki. v soboto sem šla na celjski grad po pelikanovi in to je bilo to. včeraj sem še vedno čutila petkovo delo.
danes pa štartam. na izi in kolikor daleč bo šlo.

lep ponedeljek!
nini
Uporabniški avatar
 nini32
katrca napisal/-a:hvala lepa vsem za vzpodbude. Saj vem, da bo šlo. V vseh teh desetletjih sem se že naučila, da se počasi daleč pride. Danes ponovim vajo in sigurno bo že bolje. Lepo se imejte, kmalu se vam pridružim na skupnih tekih

sem vesela zate. :D
Uporabniški avatar
 Jančika
Jaz še nisem čisto ok, sicer nimam prav vročine, imam pa višjo temperaturo kot običajno in čutim, da se mi nekaj paca. Za sredo dopoldan se odjavljam v vsakem primeru, ker imam obveznosti.
Uporabniški avatar
 petka
Jančika napisal/-a:Jaz še nisem čisto ok, sicer nimam prav vročine, imam pa višjo temperaturo kot običajno in čutim, da se mi nekaj paca. Za sredo dopoldan se odjavljam v vsakem primeru, ker imam obveznosti.

Ti se kar pozdravi, se pa vidimo drug teden! :wink:
No, jaz grem tudi jutri...
Uporabniški avatar
 nini32
Jančika napisal/-a:Jaz še nisem čisto ok, sicer nimam prav vročine, imam pa višjo temperaturo kot običajno in čutim, da se mi nekaj paca. Za sredo dopoldan se odjavljam v vsakem primeru, ker imam obveznosti.

pozdravi se. da boš spet lahkotno tekala.

nini
Uporabniški avatar
 natasa
Oj,

vidim, da se bolj malo dogaja. Očitno je kar nekaj "Celjanov" poniknilo. Če si kdo zaželi kakšnega skupnega teka pa se naj oglasi.

Mimogrede jutri zvečer grem en izi tekec lahko od 10-15km. Ker bo verjetno že tema bi bila vesela družbe. :?: :?:

Uporabniški avatar
 petka
Jaz bom jutri dopoldne kar po Polzeli tekla, drugo sredo pa se upam spet dobimo na skupem teku :D !
V nedeljo pa v Sežano - upam, da bom tokrat tekla brez problemov! :wink: :roll:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Oj,

vidim, da se bolj malo dogaja. Očitno je kar nekaj "Celjanov" poniknilo. Če si kdo zaželi kakšnega skupnega teka pa se naj oglasi.

Mimogrede jutri zvečer grem en izi tekec lahko od 10-15km. Ker bo verjetno že tema bi bila vesela družbe. :?: :?:

Eni smo se švercali v Ljubljani :oops: danes (je treba malo hribe oblazit pred Sežano :oops: ). Sedaj pa se šparamo za Sežano :wink: in potem za Treviso. Upam, da bodo potem naši teki spet zaživeli, pomlad prihaja :juhuhu:
Uporabniški avatar
 lenči
petka napisal/-a:Jaz bom jutri dopoldne kar po Polzeli tekla, drugo sredo pa se upam spet dobimo na skupem teku :D !
V nedeljo pa v Sežano - upam, da bom tokrat tekla brez problemov! :wink: :roll:

Lepo počasi pa bo sigurno šlo kot po maslu :wink:
Uporabniški avatar
 Jančika
Jaz sem šla danes za probo pretegnit krače, pa nekak ni šlo. Očitno še nisem vredu. Skoz imam temperaturo 36,8 - 37,2, drugega nič, edino dihalne poti imam nekaj načete, sluznica je zatečena zaradi cvetnega prahu (še v ušesih mi poka). A je možno, da imam rahlo povišano temperaturo od alergije??? Ker prejšnji teden je začelo nekaj cvetet in od takrat sem taka cela nikakva. Pa sem upala, da me letos ne bo zvilo. Sanja svinja o koruzi...

Drugače sem pa nabavila tekaško kiklco in komaj čakam, da jo pokažem še v javnosti (mož je bil primerno navdušen, mala dva pa čisto nič, hahaha).
Uporabniški avatar
 IRA
Jančika napisal/-a: (mož je bil primerno navdušen, mala dva pa čisto nič, hahaha).

:lol: :lol: :lol:

Mala dva še ne letata za kiklami :P :lol:
Važno, da je mož dal "žegn" ... se že veselim, še malo pa bojo same kiklce naokoli vihrale :D

Edini način, da ženske začnemo moške puščat zadi na maratonih :D 8) :lol:
  • 1
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA