prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 IRA
spela* napisal/-a:A boste vsi že ob petih popoldne v Mostecu ali bo kdo startal uro kasneje?

Jaz bom probala ob 17h, ker se moram pol še učit, če ne znese za 17h te pa pokličem in se dobiva ob 18h, ok?

Lp
 spela*
Jaz bom sicer tudi poskusila ob 17h, ampak za zdaj težko rečem ...
Uporabniški avatar
 Cormi
mazi napisal/-a:
Cormi napisal/-a:
lenči napisal/-a:Mojca, bom malo pomagala, če le uspem priti :lol: , za ponovno vrnitev na kRožnik :wink:

Mazi, kaj sem ti rekla :wink: Telepatija deluje 8)

pa taka pojedina se obeta - jest mam pa zobarja jutr ob 17:00... :(

ccc Mazi, k zobarju se pa ja ne naroča v torek ob 17 :roll: :twisted:

No, jaz pridem na kRožnik direkt iz službe ob 17, znani kukiji so v prtaljažniku, proti analizi v Kresnički pa tudi nič nimam :D :D :D
Uporabniški avatar
 mazi
Cormi napisal/-a:
mazi napisal/-a:
Cormi napisal/-a:
lenči napisal/-a:Mojca, bom malo pomagala, če le uspem priti :lol: , za ponovno vrnitev na kRožnik :wink:

Mazi, kaj sem ti rekla :wink: Telepatija deluje 8)

pa taka pojedina se obeta - jest mam pa zobarja jutr ob 17:00... :(

ccc Mazi, k zobarju se pa ja ne naroča v torek ob 17 :roll: :twisted:

No, jaz pridem na kRožnik direkt iz službe ob 17, znani kukiji so v prtaljažniku, proti analizi v Kresnički pa tudi nič nimam :D :D :D

Ja takrat ko sem se naročil k zobarju še pomislu nisem, da je to ta dan in ura... :cry: No se pa v Sežani vidmo...!? :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
Cormi napisal/-a:
No, jaz pridem na kRožnik direkt iz službe ob 17, znani kukiji so v prtljažniku, proti analizi v Kresnički pa tudi nič nimam :D :D :D

če bodo kukiji, pridem še jaz ... ampak ne laufat, samo nanje ... če žihr :roll:
Uporabniški avatar
 Hojca
Cormi napisal/-a: ccc Mazi, k zobarju se pa ja ne naroča v torek ob 17 :roll: :twisted:

Jaz pa ravno od zobarja :roll:, pol pa samo še škatlo v prtljažnik, superge na noge, pa gremo ... ob 17h :juhuhu: .
Uporabniški avatar
 mazi
mojculja napisal/-a:
Cormi napisal/-a: ccc Mazi, k zobarju se pa ja ne naroča v torek ob 17 :roll: :twisted:

Jaz pa ravno od zobarja :roll:, pol pa samo še škatlo v prtljažnik, superge na noge, pa gremo ... ob 17h :juhuhu: .

Sam pol pa jest ne smeš 2 uri po zobarju... :cry:
Uporabniški avatar
 Cormi
mazi napisal/-a:
mojculja napisal/-a:

Pa več piješ :wink:
Uporabniški avatar
 mazi
[Pa več piješ :wink:[/quote] :clap: :toast:
Uporabniški avatar
 IRA
Kot trenutno kaže bo šlo skozi.
Pridem ob 17h, odtečem, pojem en kuki od Cormi (več ne smem, mam zdej hud jedilnik in trenerko, ki ga redno nadzoruje :roll: :twisted: )...

Pol pa letim dalje, me čaka še učenje.
Tako, da analiza v Kresnički ... drugič pa takrat bolj zares :P
Uporabniški avatar
 5rca
mazi napisal/-a:
mojculja napisal/-a:

jaz imam zobčija ob 14ih ... do 18ih bom že lahko jedla, ane :)
Uporabniški avatar
 IRA
Ok ...

A ma TF tut kakšen skupinski popust pri zobarju???
Al kaj je zdej to zaen hudič :twisted: :oops:

Ja no, me že meče ...
Že čakam kdaj bo čas za kRožnik :P :lol: 8)
Uporabniški avatar
 stena
Hey.

No danes bo pa moja malenkost spet prišla enga odteči, ne vem pa še kako hitro (trenutno se nagibam k izi varijanti ampak nikoli ne veš. :wink: )
Uporabniški avatar
 Asterix
Če se mi bo le vse izšlo pridem ob 17-ih.

lp
Uporabniški avatar
 Cormi
IRA napisal/-a:Ok ...

A ma TF tut kakšen skupinski popust pri zobarju???
Al kaj je zdej to zaen hudič :twisted: :oops:

Ha ha, jaz sem bla tud včeraj pri zobarju :lol: :lol: brez popusta :evil: :evil:
  • 1
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA