mazi napisal/-a:Cormi napisal/-a:lenči napisal/-a:Mojca, bom malo pomagala, če le uspem priti, za ponovno vrnitev na kRožnik
Mazi, kaj sem ti reklaTelepatija deluje
pa taka pojedina se obeta - jest mam pa zobarja jutr ob 17:00...
Cormi napisal/-a:mazi napisal/-a:Cormi napisal/-a:lenči napisal/-a:Mojca, bom malo pomagala, če le uspem priti, za ponovno vrnitev na kRožnik
Mazi, kaj sem ti reklaTelepatija deluje
pa taka pojedina se obeta - jest mam pa zobarja jutr ob 17:00...
ccc Mazi, k zobarju se pa ja ne naroča v torek ob 17![]()
![]()
No, jaz pridem na kRožnik direkt iz službe ob 17, znani kukiji so v prtaljažniku, proti analizi v Kresnički pa tudi nič nimam![]()
![]()
Cormi napisal/-a: ccc Mazi, k zobarju se pa ja ne naroča v torek ob 17![]()
![]()
No, jaz pridem na kRožnik direkt iz službe ob 17, znani kukiji so v prtaljažniku, proti analizi v Kresnički pa tudi nič nimam![]()
![]()
mojculja napisal/-a:Cormi napisal/-a: ccc Mazi, k zobarju se pa ja ne naroča v torek ob 17![]()
![]()
![]()
Jaz pa ravno od zobarja, pol pa samo še škatlo v prtljažnik, superge na noge, pa gremo ... ob 17h
.
mazi napisal/-a:mojculja napisal/-a:Cormi napisal/-a: ccc Mazi, k zobarju se pa ja ne naroča v torek ob 17![]()
![]()
![]()
Jaz pa ravno od zobarja, pol pa samo še škatlo v prtljažnik, superge na noge, pa gremo ... ob 17h
.
Sam pol pa jest ne smeš 2 uri po zobarju...
mazi napisal/-a:mojculja napisal/-a:Cormi napisal/-a: ccc Mazi, k zobarju se pa ja ne naroča v torek ob 17![]()
![]()
![]()
.
Sam pol pa jest ne smeš 2 uri po zobarju...
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA