Barb napisal/-a:No,zate,k' si nov: ARR=Agencija RS za regionalni razvojiiiiiii tnx
Aja,pa s Stašo sva sodelavki,da ti bo vse jasno

mimopotke..a potrebujete tam kakega soc.delavca al pa svetovalca al pa kej podobno? iščem šiht..

Barb napisal/-a:No,zate,k' si nov: ARR=Agencija RS za regionalni razvojiiiiiii tnx
Aja,pa s Stašo sva sodelavki,da ti bo vse jasno
Barb napisal/-a:Staša lepo da si se javla in me veseli,da tudi gor tekaš in uživaš.
Zdaj pa delat nazaj,kaj pa misliš da te bo ARR plačeval,zato,da boš tam gor na netu visela![]()
lojzeP napisal/-a:Sicer pa mislim, da se bo moj dopust končal prej kot tvoj![]()
2x LP
Staša napisal/-a:Hmm, sem opravila danasnji "siht" in pravzaprav delam nadure - kajti tole bi moralo biti nartejeno, pa ni zneslo prej, ker mi je arr nalozil prevec dela. in tako se drugi zabavajo, jaz pa v sobici...
ne, ampak to je pa res: vceraj jaz za racunalnikom, pa prideta dva portugalca do mene in sta me vprasala, ce se jima pridruzim, ker gresta na pivo. In jaz: ne. morda jutri. me caka delo.
in pol se enkrat na forum skocim in vidim tale tvoj post! hmm!
No, saj danes pa gremo na pivce ali dva
Lojz, lepo se imej na dopustu! Ampak... saj si ze bil?!?
Staša napisal/-a:Hmm, sem opravila danasnji "siht" in pravzaprav delam nadure - kajti tole bi moralo biti nartejeno, pa ni zneslo prej, ker mi je arr nalozil prevec dela. in tako se drugi zabavajo, jaz pa v sobici...
ne, ampak to je pa res: vceraj jaz za racunalnikom, pa prideta dva portugalca do mene in sta me vprasala, ce se jima pridruzim, ker gresta na pivo. In jaz: ne. morda jutri. me caka delo.
runner napisal/-a:Evo tudi mi se odpravljamo na pocitnice
Dragi forumovci ... uzivajte ... pa pisemo se cez kak teden!
Barb napisal/-a:Sem pa slišala, da se je Aleš vrnil s Pašmana.![]()
![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA