Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Barb
tool napisal/-a:btw, eno mimosunjeno vprašanje za barb: kaj je to ARR?

No,zate,k' si nov: ARR=Agencija RS za regionalni razvoj
Aja,pa s Stašo sva sodelavki,da ti bo vse jasno :wink:
Uporabniški avatar
 tool
Barb napisal/-a:No,zate,k' si nov: ARR=Agencija RS za regionalni razvoj
Aja,pa s Stašo sva sodelavki,da ti bo vse jasno :wink:
iiiiiii tnx :D

mimopotke..a potrebujete tam kakega soc.delavca al pa svetovalca al pa kej podobno? iščem šiht.. :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Kot rečeno ...

Sem šefa končno prepričal, da je že skrajni čas, da me zopet malce spusti s štrika, da grem malo počekirat, kako kaj CRO obala in otoki. :D
Kranjska gora definitivno odpade, tako da želim vsem zagnancem veliko uspeha in pred, med in potekaških užitkov ( sweets PRESS ). :wink:
Bo pa v planu triatlonski trening, da se ne bom na tekmi spet smešil kot lani.

Adijo !!!

2x LP
Uporabniški avatar
 Staša
Barb napisal/-a:Staša lepo da si se javla in me veseli,da tudi gor tekaš in uživaš.
Zdaj pa delat nazaj,kaj pa misliš da te bo ARR plačeval,zato,da boš tam gor na netu visela :P :wink:

Hmm, sem opravila danasnji "siht" in pravzaprav delam nadure - kajti tole bi moralo biti nartejeno, pa ni zneslo prej, ker mi je arr nalozil prevec dela. in tako se drugi zabavajo, jaz pa v sobici...

ne, ampak to je pa res: vceraj jaz za racunalnikom, pa prideta dva portugalca do mene in sta me vprasala, ce se jima pridruzim, ker gresta na pivo. In jaz: ne. morda jutri. me caka delo.

in pol se enkrat na forum skocim in vidim tale tvoj post! hmm!

No, saj danes pa gremo na pivce ali dva :)

Lojz, lepo se imej na dopustu! Ampak... saj si ze bil?!?
Uporabniški avatar
 lojzeP
Helow to Staša, tam zgoraj !! :D

Vidim, da (p)ostajaš prava svetovljanka, tako, da te je po celem svetu dovolj.
Okrog mojega dopusta pa cca takole; kot je znano se nakateri preševamo med fizikalce, kar ima za posledico tudi večkratno udejstvovanje na dopustu - več kot delaš, več dopusta ti pripada :shock: - pa ne okol govort.
Sicer pa mislim, da se bo moj dopust končal prej kot tvoj :cry:

2x LP
Uporabniški avatar
 Filipid
lojzeP napisal/-a:Sicer pa mislim, da se bo moj dopust končal prej kot tvoj :cry:

2x LP

Potem ga pa le maksimalno izkorist, pa še namest mene si ga prvoš :wink: .
Uporabniški avatar
 Filipid
Staša napisal/-a:Hmm, sem opravila danasnji "siht" in pravzaprav delam nadure - kajti tole bi moralo biti nartejeno, pa ni zneslo prej, ker mi je arr nalozil prevec dela. in tako se drugi zabavajo, jaz pa v sobici...

ne, ampak to je pa res: vceraj jaz za racunalnikom, pa prideta dva portugalca do mene in sta me vprasala, ce se jima pridruzim, ker gresta na pivo. In jaz: ne. morda jutri. me caka delo.

in pol se enkrat na forum skocim in vidim tale tvoj post! hmm!

No, saj danes pa gremo na pivce ali dva :)

Lojz, lepo se imej na dopustu! Ampak... saj si ze bil?!?

Kva je zdaj Staša to, bomo kej treniral pa na tekme hodil al bomo sam po svet hodil :wink: :roll: .
Uporabniški avatar
 lojzeP
Uf, Filipid, če ti povem kake imam želje, bo ekran čisto črn od tinte, tako, da v kratkem lahko rečem le to, da si želim več aktivnosti v vodi ( predvsem potapljanje in s tem povezanih koristi - školjke, hobotnice, ... - materialci PRESS ).
Bo nekako koristilo tudi kot trening za triatlon 8)
Družba že čaka, piva bo dovolj :drink :toast: , pa še kakšno ribico bi malo počekirali ... :D

2x LP
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja LojzP želim ti, da poloviš čimveč ribic ta krščenih :lol: :lol: :oops: :oops:
pa da ujameš kakšno hobotnico sam da bo seveda lepa :wink: :wink:
Samo dijomijo, da ne bo kakšne lovke stegovala po tebi, ker bo potem žena čisto kot riba na suhem :wink: :wink: .
No ja skratka uživaj v prigaranem dopustu, ker pravijo kolikor si delal toliko počivaj.Zato je bog sedmi dan ustvaril dopust potem je pa bila žurka 8) 8)
ja preživel boš zagotovo zelo aktiven dopust.Kar se pa tiče želja je pa zmeraj tako, da jih je toliko, da človek enostavno do novega leta ne bi napisal vse skupaj.No hmelja zagotovo ne bo zmanjkalo PIVO PRESS ALA SVE NAJBOLJE PIVOVARE PRIPREMITE SE.
Ti in vsa tvoja družina naj bo kot v seven heven.
čao!
Uporabniški avatar
 lojzeP
U, hudo, toliko dobrih želja, da bo treba ostat vsaj cel mesec, ne pa le podaljšan vikend. Ampak so gospoda nadrejeni neomajni - vrni se čimprej, in nadaljuj, kjer si prej konča :cry: l

2x LP
Uporabniški avatar
 Barb
Staša napisal/-a:Hmm, sem opravila danasnji "siht" in pravzaprav delam nadure - kajti tole bi moralo biti nartejeno, pa ni zneslo prej, ker mi je arr nalozil prevec dela. in tako se drugi zabavajo, jaz pa v sobici...

Staša,ko je tole Bojan vidu je reku:"Sej sem vedu, koga poslat,da nas bo ugledno zastopal." :wink: :P
Uporabniški avatar
 runner
Evo tudi mi se odpravljamo na pocitnice
Dragi forumovci ... uzivajte ... pa pisemo se cez kak teden!

LP runner & dedič
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
runner napisal/-a:Evo tudi mi se odpravljamo na pocitnice
Dragi forumovci ... uzivajte ... pa pisemo se cez kak teden!

Srecno! :) 8) Ne pozabi na tekasko opremo. ;) Ti bo zelo zal. :-)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Barb
Sem pa slišala, da se je Aleš vrnil s Pašmana. :P :juhuhu:
...pa da je bil zlo dober na tekmi,...takoj za unimi,ki se preseravajo :wink:
Čestitam Aleš. :cast1:
Uporabniški avatar
 ales
Barb napisal/-a:Sem pa slišala, da se je Aleš vrnil s Pašmana. :P :juhuhu:

Ja tudi mojih 14 dni je prehitro minilo. Velik sem tekal, tudi na Bakljadi, še več jedel(so rekli eni). Zdaj imam pa sam še tri dni za priprave na E6. Zbiram obleko, opremo in hrano in mečem v nahrbtnik. Kondicije ne nabiram več (danes na Kokrici le analiza). Pravzaprav grem tko v soboto spet na počitnice-sam da bojo te v Sloveniji. Za en teden.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA