Razlika med S710 in S625X? Hmm ... taka kot med SPD kolesarskimi čevlji in enim tekaškim copatom.
S710 je model za kolesarje, S625X je pa tekaški model. Poglej tale dva URLja.
tekači
kolesarji
Je pa seveda res to, da se modelu S625X lahko doda kolesarske senzorje. Nekje sem (na neuradni strani, se pravi ne na
http://www.polar.fi) zasledil, da naj bi bil z ustreznimi senzorji S625X kar se tiče kolesarskih funkcij enakovreden modelu S720 (!).
Na Polarjevi strani pa o tej kolesarski nadgradnji pravijo tole:
Optional cycling cross-functionality
Polar S625X Running Computer is fully compatible with all Polar cycling sensors (speed, distance, cadence and power output).
Base your training on heart rate, speed, cadence, altitude and optional power output information.
The Complete Cycling System consists of a Bike Mount Set, Speed and Cadence Sensors and an optional Power Output Sensor Set.
Nanj očitno lahko obesiš prav vse senzorje in imaš s tem napravo, ki je top tekaški model in ima prav vse kar imajo top kolesarski modeli.
Prospekta v kaki tiskani obliki nimam, sem vse na spletu si pogledal, tale dva naslova si poglej:
S625X oz.
S625X podrobno
S710 oz.
S710 podrobno
Merilca razdalje točno še nisem imel prilike izmerit, tisto pa kar sem izmeril, kaže, da reč vsaj okvirno OK deluje. Brez kakršne koli kalibracije več kot 10% ni falil, če je sploh kaj. Bo pa to seveda potrebno preveriti na kakem stadionu, itak ga je
treba kalibrirati.
Ti si bolj tekač, kajne? Meni se zdi S710 precej nesmiselno kupovati, glede na to da bi ti tekaški model bolj koristil?