takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Kdo mislite da bo zmagal v teku na 10 km ?

INOT & KOVIT
30
63%
OBIVANKENOBI & TAE
18
38%
 kovit
JA, narod Vi kar napovedujte...če si upate. Pa pazite kaj boste pisali :D
Uporabniški avatar
 tae
kovit napisal/-a:JA, narod Vi kar napovedujte...če si upate. Pa pazite kaj boste pisali :D

No, pa si jih prestrašu.
Uporabniški avatar
 tae
Za napovedovanje časov očitno ni zanimanja. Nekaj se govori, da se bova v soboto z Inotom srečala na skupni 10,5km tekmi (to bi bila lahko testna). Kovit bo naskakoval nov rekord na maratonu (pod 3), Obivankenobi pa kuje skrivne načrte.
Uporabniški avatar
 INOT
tae napisal/-a:Za napovedovanje časov očitno ni zanimanja. Nekaj se govori, da se bova v soboto z Inotom srečala na skupni 10,5km tekmi (to bi bila lahko testna). Kovit bo naskakoval nov rekord na maratonu (pod 3), Obivankenobi pa kuje skrivne načrte.

Torej prihajaš v Ruše :D
Odlična priložnost zate, da mi naplačaš vse lanskoletne poraze :twisted:
Daj si duška. Mogoče čez mesec dni ne bo več te priložnosti :D
Jaz bom trenutno zadovoljen, če spravim 10 km na povprečje okrog 4:15/km.

Za napovedovanje rezultatov očitno res ni zanimanja, ali pa so vsi prešaltali na abstinenco :beer:
Uporabniški avatar
 tae
INOT napisal/-a:Torej prihajaš v Ruše :D

Ja, prvič v življenju. Lahko mi tudi malo pomagaš na poti do tja.

INOT napisal/-a:Odlična priložnost zate, da mi naplačaš vse lanskoletne poraze :twisted:

Če se prav spomnim, si bil lani 2x zmagovalec. Tudi, če te prehitim, bo še vedno rezultat 2:1 zate.

INOT napisal/-a:Daj si duška. Mogoče čez mesec dni ne bo več te priložnosti :D

Ne glede na to, kdo je kdaj prisoten na tekmi, vedno se maksimalno potrudim. Včasih gre, včasih pač ne.

INOT napisal/-a:Jaz bom trenutno zadovoljen, če spravim 10 km na povprečje okrog 4:15/km.

Po 95-ih km pod 4, na 10-ki pa 4:15. Zvit si mi ti Inot. Star lisjak. Tole me spominja na piflarske sošolke v osnovni šoli, ki so po testu jamrale ali bo dovolj za pozitivno ali ne, na koncu pa vse 5ke.
Uporabniški avatar
 INOT
tae napisal/-a:
INOT napisal/-a:Torej prihajaš v Ruše :D

Ja, prvič v življenju. Lahko mi tudi malo pomagaš na poti do tja.

INOT napisal/-a:Odlična priložnost zate, da mi naplačaš vse lanskoletne poraze :twisted:

Če se prav spomnim, si bil lani 2x zmagovalec. Tudi, če te prehitim, bo še vedno rezultat 2:1 zate.

INOT napisal/-a:Daj si duška. Mogoče čez mesec dni ne bo več te priložnosti :D

Ne glede na to, kdo je kdaj prisoten na tekmi, vedno se maksimalno potrudim. Včasih gre, včasih pač ne.

INOT napisal/-a:Jaz bom trenutno zadovoljen, če spravim 10 km na povprečje okrog 4:15/km.

Po 95-ih km pod 4, na 10-ki pa 4:15. Zvit si mi ti Inot. Star lisjak. Tole me spominja na piflarske sošolke v osnovni šoli, ki so po testu jamrale ali bo dovolj za pozitivno ali ne, na koncu pa vse 5ke.

http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... tMerged=ruše&strStartCityCountry=1746&strDestCityCountry=1746&empriseW=600&empriseH=310&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=CAR&distance=km&strVehicle=0&devise=1.0|EUR&carbCost=1.3&isAvoidFrontiers=false&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6&dtmDeparture=09/04/2009&indemnite=0
 kovit
Vidim da se bo vse lepo izšlo.
Moj kompanjon- kolega bo lepo do Radencev pridobol na hitrostni vzdržljivosti...( tja do 3:50/km bo že stisnu) :) , Tae se bo do takrat že petkrat skuril in bo o 4:15 samo še sanjal :shock: , Obi :?: nikjer ga ne vidim, kva je pa z njim...ta bi znal še drek mešat :)
Uporabniški avatar
 INOT
Prvo merjenje moči je za nami.
Tae se je odlično odrezal na Vetrovem teku. Očitno je bil potreben prihod na štajersko, da je razbil prekletstvo četrtih mest :D Zato čestitke za drugo mesto v kategoriji!
Premagal me je za dobri dve minuti oz. njegovo povprečje 3:52/km, moje 4:05/km. Do Radencev bom seveda skušal to razliko še zmanjšati, vmes pa preštudiram še Obija. Ko ju bo imel oba naštudirana smo pa tak zmagali ne? :D
 nana
INOT napisal/-a:Do Radencev bom seveda skušal to razliko še zmanjšati, vmes pa preštudiram še Obija. Ko ju bo imel oba naštudirana smo pa tak zmagali ne? :D

Niste vi trije lani skupaj tekli trojke :lol:
 spela*
Inotu napovedujem čas 39:55 in mu sporočam, naj resno trenira, ker hočem nagrado. :twisted: :lol:

Obivankenobi bo natreniral tako, da bo za (vsaj) 5 sekund prehitel Inota.

Kovita se malo bojim ... 39:00 je moja napoved. Če bo hud, ... bo pač hud. :D

Jasno, da so moje napovedi malo navijaško obarvane. :lol:
Nazadnje spremenil spela*, dne 12 Apr 2009, 21:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ja, človek si malo privošči Velikonočnih praznikov, pa ga že vsi (Kovit& co) pogrešajo :shock: :oops:, ja jasno, da kujem skrivne načrte in taktike, kako najhitreje teči v Radencih, pa še zraven malo prekrižati račune konkurenci :twisted: :D

Lp! :wink:

p.s.: Špela, hvala :cast: :clap: za zelo optimistično napoved glede mojega rezultata :lol: , ja jasno, da bom prehitel Inota za 6 sekund :twisted:
Uporabniški avatar
 INOT
spela* napisal/-a:Inotu napovedujem čas 39:55 in mu sporočam, naj resno trenira, ker hočem nagrado. :twisted: :lol:

Takoj podpišem za 39:55 :D
Svojo obljubo okrog nagrad bom seveda izpolnil. Trenutno si edina, ki je dala napoved.
 spela*
INOT napisal/-a:
spela* napisal/-a:Inotu napovedujem čas 39:55 in mu sporočam, naj resno trenira, ker hočem nagrado. :twisted: :lol:

Takoj podpišem za 39:55 :D
Svojo obljubo okrog nagrad bom seveda izpolnil. Trenutno si edina, ki je dala napoved.

Če se izkaže, da sem zgrešila za več kot 10 sekund, se nagradi odpovem. Tako da ... se boš pač moral približati tej napovedi. :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Po mojem bo Špela od vseh 4-ih pobasala nagrade ne glede na napovedi, saj se edina upa karkoli napovedati. Ti novinarji so od hudiča. :D
Uporabniški avatar
 INOT
Špela vsekakor boš imela po najini zmagi s Kovitom prva ekskluzivno pravico do intervjuja :!:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA