kovit napisal/-a:JA, narod Vi kar napovedujte...če si upate. Pa pazite kaj boste pisali
No, pa si jih prestrašu.
Moderator: ales
tae napisal/-a:Za napovedovanje časov očitno ni zanimanja. Nekaj se govori, da se bova v soboto z Inotom srečala na skupni 10,5km tekmi (to bi bila lahko testna). Kovit bo naskakoval nov rekord na maratonu (pod 3), Obivankenobi pa kuje skrivne načrte.
INOT napisal/-a:Torej prihajaš v Ruše![]()
INOT napisal/-a:Odlična priložnost zate, da mi naplačaš vse lanskoletne poraze![]()
INOT napisal/-a:Daj si duška. Mogoče čez mesec dni ne bo več te priložnosti![]()
INOT napisal/-a:Jaz bom trenutno zadovoljen, če spravim 10 km na povprečje okrog 4:15/km.
tae napisal/-a:INOT napisal/-a:Torej prihajaš v Ruše![]()
Ja, prvič v življenju. Lahko mi tudi malo pomagaš na poti do tja.INOT napisal/-a:Odlična priložnost zate, da mi naplačaš vse lanskoletne poraze![]()
Če se prav spomnim, si bil lani 2x zmagovalec. Tudi, če te prehitim, bo še vedno rezultat 2:1 zate.INOT napisal/-a:Daj si duška. Mogoče čez mesec dni ne bo več te priložnosti![]()
Ne glede na to, kdo je kdaj prisoten na tekmi, vedno se maksimalno potrudim. Včasih gre, včasih pač ne.INOT napisal/-a:Jaz bom trenutno zadovoljen, če spravim 10 km na povprečje okrog 4:15/km.
Po 95-ih km pod 4, na 10-ki pa 4:15. Zvit si mi ti Inot. Star lisjak. Tole me spominja na piflarske sošolke v osnovni šoli, ki so po testu jamrale ali bo dovolj za pozitivno ali ne, na koncu pa vse 5ke.
spela* napisal/-a:Inotu napovedujem čas 39:55 in mu sporočam, naj resno trenira, ker hočem nagrado.![]()
Obivankenobi bo natreniral tako, da bo za (vsaj) 5 sekund prehitel Inota.
Kovita se malo bojim ... 39:00 je moja napoved. Če bo hud, ... bo pač hud.![]()
Jasno, da so moje napovedi malo navijaško obarvane.
INOT napisal/-a:spela* napisal/-a:Inotu napovedujem čas 39:55 in mu sporočam, naj resno trenira, ker hočem nagrado.![]()
Obivankenobi bo natreniral tako, da bo za (vsaj) 5 sekund prehitel Inota.
Kovita se malo bojim ... 39:00 je moja napoved. Če bo hud, ... bo pač hud.![]()
Jasno, da so moje napovedi malo navijaško obarvane.
Takoj podpišem za 39:55![]()
Svojo obljubo okrog nagrad bom seveda izpolnil. Trenutno si edina, ki je dala napoved.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA