prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 riba
Ravninski tek Izola-Koper-Izola je za nami. Arabo na čelu...kar neki metrov za njim pa dve zadihane tekačice, ki so ugotovile, da imajo pretežke superge :twisted:

Pa Lonely-ja smo pogrešali :roll:
Uporabniški avatar
 Arabo
Punci .... :cast: Bile ste pridni (hitri). Z vami je užitek tekati.

Lonely-ja pogrešamo že celi teden!? Na forumu se je še javil, ma po GSm ....nič. Upajmo, da se bo priključil vsaj v nedeljo.

Sicer pa:

@ ira

Če želiš lahko se jutri dobiva ob 17.h v Kopru na Bonifiki in odtečeva kakšen krog in opraviva kakšne tekaške, krepilne in raztezne vaje.

@ lonely

Če si tu, ... daj znak! Lahko odtečemo jutri ob 17.h (namesto Bonifike) z iro?
Uporabniški avatar
 IRA
Velja :twisted:

Jaz sem danes tudi pridno trenirala, sem odtekla še en kRožnik v tem tednu.
Krasno, ta teden bo res tekaški ... super!

Lonely, kje si :?: :?:
Uporabniški avatar
 lonely
Torej jutri avtokamp---ob 17-ih

Danes ste prezgodaj "odpotovali".....jutri pridem.
Uporabniški avatar
 IRA
lonely Bonifika ob 17h :wink:
Uporabniški avatar
 Arabo
Zdaj se pa zmenita!!! :lol:

Izola ali Bonifika ob 17.h?
Uporabniški avatar
 IRA
Arabo napisal/-a:Zdaj se pa zmenita!!! :lol:

Izola ali Bonifika ob 17.h?

Jest sem za Bonifiko in za tele vaše teke in vaje :twisted:
Lahko vaju pa tudi počakam, da prideta iz Izole do KP ... ka pa je teh 15min :wink:

Pa tudi časovno meni odgovarja, ker moram ob pol petih eno robo oddat mal pred KP pol sem pa fraj, tako, da sploh ni nobene panike :wink:
Uporabniški avatar
 Arabo
No pa smo tudi danes odetkli od 17.h dalje. Žal sva z lonely-jem iz opravičljivih razlogov pogrešala iro. :(

Pa sve odtekla standardno iz avtocampa v Izoli do Kopra (Bonifika), kjer se je lonely preizkusil tudi na atletski stezi, kjer je odtekel 400 m. Jaz sem si ta čas malo oddahnil, ker sem izpljunil pljuča pri teku (popravil sem svoj PB na tej razdalji in relaciji). Lonely je poln energije (kot po navadi) in očitno z minusom tedenskih kilometrov (ni se nam pridružil še ta teden) predlagal tek na markovec in mimo bolnice v Izolo. Seveda kot ponavadi - tudi jaz cepec, se nisem dal in se strinjal... :bum:

Lonely je cel vzpon diktiral tempo, ki je jemal sapo.... a spust (z bolnice) je bil pravi užitek.

Med potjo in ob vrnitvi sva se dogovorila, da tudi midva v nedeljo startava iz avtocampa v Izoli ob 9.h. Potem pa..... :lauf: :driver: :juhuhu:
Uporabniški avatar
 riba
ejjjjj..... sta si dala duška :lol: :lol:

Se vidimo v nedeljo :hehe:
Uporabniški avatar
 IRA
Preživela sem :twisted: :roll:

Ja ... če nebi prej že odpeketala, bi prebrala kaj me čaka v nedeljo ...
Tako pa sem skoraj do konca živela v prepričanju kako bomo z mojim dragim in ribo štartali s SanSimona, lepo počasi do Belvederja ... potem pa gasss ...

No ... v avtokampu so pristopili še lonely, ZEBRA in Arbo ... vsi skupaj smo potem zaštartali v velikonočno nedeljo ... brez pirhov, brez šunke in hrena 8)

Meni je bilo super ... mal sem mela slab občutek, da "gremo bolj po polžje" ... ampak sem pošteno že prej večkrat povedala, da sem polž :lol:
Tako ... midva sva se imela krasno in bova zdej full full full pridno trenirala, da bova lahko naslednjič "bolj letela" :D

Hvala vsem za družbo, dobro voljo in lepo preživeto nedeljsko dopoldne ... Arbo, tebi pa hvala za vodo, sok in čokolado po poti :cast: :cast:
Uporabniški avatar
 riba
Super praznična nedelja.... ta počasnim je uspelo iz Izole do Portoroža naštampat 17,4 km..... se moramo Arabu zahvalit za njegove bljižnjice. No, pa saj to ni več skrivnost :lol: :lol: :lol:
Sicer pa je sončno nedeljsko dopoldne ob tako prijetni družbi zelo hitro minilo ...... spet sem spoznala nekaj novih stezic z prijetno klimo. Nasprotno od Portoroške promenade, kjer je sonce že fajn pripekalo. Vsake tolko se nam je porajala misel, da bi se kar v morju namakali :) . Ko smo se prebili preko vseh Portoroških ovir (sprehajalcev)....smo nekateri že končali tek.
Ta hitra trojica pa je nadaljevala v ofenzivnem tempu do cilja (zvedela iz neuradnih virov) :twisted:

Jahhh Ira.... en krst imaš še v dobrem :wink:

Hvala za družbo in upam, da kmalu spet ponovimo.
Uporabniški avatar
 lonely
Hvala vsem za prijetno družbo....moj trio je potegnil še iz Portoroža nazaj v Izolo in na koncu nabral cca. 29 km.
Upam da se še kdaj dobimo v taki (ali razširjeni) zasedbi.
Uporabniški avatar
 Arabo
Žal mi je, a se nisem mogel zglasiti do danes. Pač med prazniki sem malo počival in opravil nekaj družinskih obveznosti.

No v nedeljo in ponedeljek sem opravil tudi odlični trening za moj prvi maraton v Trstu v začetku maja.

V nedeljo je bilo res enkratno: družba, vreme, proga,..... Mnenja sem, da je to ena najlepših prog na Obali in smo si tako rekoč imeli možnost ogledati vse obmorske znamenitosti (piranska stolnica, jezero v Fiesi, križ nad luninem zalivom v Strunjanu, tartinijev kip v Piranu....). Naredil sem tudi nekaj slik, a bom povezavo do njih javil kasneje, ker jih še nisem spravil iz fotoaparata. Upam, da smo vsi odtekli predvideno razdaljo z užitkom in brez težav (predvsem po teku). Za nekaj "krajšnic" se moramo vsi skupaj zahvaliti zebri, ki nas je poučil veliko novega o sami progi kot tudi z vidika informacij glede samega teka. še posebej se mu moram zahvaliti za nasvete glede planiranja treninga za maraton (ki sem jih/ga uresničil s tekom v ponedeljek). O lonely-ju je težko povedati kaj novega, saj je z nami "potrpel" večino teka v počasnejšem tempu. Na koncu, ko smo ostali še trije pa bi kar šel naprej, in to bistveno hitreje.... (sicer je po poti stalno nekaj jamral, da ga boli, pa "vi kar pojdite naprej", na koncu pa se ni hotel ustaviti,....). Že med tekom, proti koncu pa je bilo že moteče, pa je grelo, da je bilo veselje... Ko smo končali tek tam okoli 12.30 ure je bilo zagotovo že več kot 25-27 stopinj.

Zelo moram pohvaliti naši sotekačici iro in ribo, ter Daliborja, ki so odtekli super. Sicer so malo jamrali, a so dele poti (predvsem v senčki dreves oz. offroad) celo diktirali tempo. Pravilno so se odločili, da bodo otekli "samo" do Portoroža, kjer nas je pričakala Katja s okrepčilno pijačo. Žal je morala delati, drugače, bi se nam pridružila. Zadnji del poti do Portoroža (od Pirana mimo Fornač, Bernardina in portoroške plaže) je verjetno zaradi vročine in prej odtečenih km bil že zelo naporen.

Progo bomo verjetno letos še kakšen krat odtekli, vendar bomo verjetno s tekom pričeli še bolj zgodaj ali ga načrtovali zvečer, ker je bilo res vroče.

Sam sem del proge odtekel tudi v ponedeljek (Lucija-Strunjan-Pacug-Fiesa-Piran-Fornače-Beli križ-Strunjan Lucija) po zebrovih napotkih in se je nabralo še nekaj čez 20 km teka.

Glede postankov pa sem ugotovil, da so bili nekateri predolgi in sem "zrihtal" verjetno preveč pijače ter okrepčil. To je v nadaljevanju (predvsem hitrejšim in vzdržljivejševim) verjetno bili bolj v breme. Nam "polžkom" pa nujno potrebni. Sam sem to tudi poskusil, kot trening za maraton, kjer bom "prisiljen" med tekom piti in se krepiti z raznimi dodatki. Naslednjič bomo verjetno odtekli z več krajšimi pavzami.
Uporabniški avatar
 riba
Na mojem PC-ju filmčki ne delajo :cry:

Danes me ne bo. Se vidimo v četrtek.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 37

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA